Hát lesz ki istápolja, hogy miként is mennek a dolgok, hogy újra olyan legyen mint újkorába (M.Pablo)Titinho írta: innen már nagyon nehéz lesz visszajönnie, de bízzunk a legjobbakban...
La Liga / Copa del Rey
- kennyke04
- Entrenador del Barça
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Titinho
- Director del Fútbol
Szerintem erről már letehet...lluisllach89 írta:Nehogy emiatt ne játszhasson majd 1 nagycsapatban

Ilyen nyílt törésnél a szalagok is teljesen megnyúlnak/elszakadnak, innen már nagyon nehéz lesz visszajönnie, de bízzunk a legjobbakban...
Sajnálom, mert tényleg egy nagyon jó játékos.

De azért a Bilbao-nak szurkolok, hogy lőjön egy gólt és legyen döntetlen, mert akkor jön a mixem.
SZERK:
Na itt kész...akárhányszor hsz-t írok akkor lő gólt a Depor.

A mixem már úszott...több hsz-t nem is írok.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jobbulást neki. Nagyon szimpatikus játékos.
Valaki 1 videót tudna adni? Lamaradtam róla.

Valaki 1 videót tudna adni? Lamaradtam róla.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
Itt a szalagoknak is annyi, remélem látjuk 1 év múlva játszani.
Nehogy emiatt ne játszhasson majd 1 nagycsapatban
Nehogy emiatt ne játszhasson majd 1 nagycsapatban

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
bizonykennyke04 írta:FILIPE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
FILIPE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nyílt törés.... szegény 

"A fociban az a lényeg,
- Fernando
- Llegenda del Barça
Láttátok már a Sevilla győztes gólját? Érdemes megnézni. Hatalmas gólt akasztott Negredo. Szétszakadt a háló.
http://www.youtube.com/watch?v=stslfnqn_7k
http://www.youtube.com/watch?v=stslfnqn_7k
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- El fanático
- Entrenador del Barça
Egy argentin üzletember, Frederico Souza lett a C.D. Xerez részvényeinek többségi tulajdonosa. Az új menedzsert Pipo Gorosito-t leszámítva a régi team fog a csapattal dolgozni. Frederico Lussenhoff tanácsadóként kapcsolódik a munkába, Roberto Bonano érkezése várható még.
" Minden tiszteletem a Xerezé, úgy hallottam, ez egy nahgyon jó csapat és tudunk majd fordítani a jelenlegi helyzeten" nyilatkozta a Gorosito a TyCSports-nak.
Gorosito korábban a River, a Lanús, a Nueva Chicago / Club Atlético Nueva Chicago - Buenos Aires/ az Argentinos Juniors és a San Lorenzo gárdáit edzette.
" Minden tiszteletem a Xerezé, úgy hallottam, ez egy nahgyon jó csapat és tudunk majd fordítani a jelenlegi helyzeten" nyilatkozta a Gorosito a TyCSports-nak.
Gorosito korábban a River, a Lanús, a Nueva Chicago / Club Atlético Nueva Chicago - Buenos Aires/ az Argentinos Juniors és a San Lorenzo gárdáit edzette.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Canales megint csengetett.
Kíváncsi vagyok,h mit produkált...hasonlót mint múlt héten vagy most beérte e valami szerényebbel!?
Szerk:
Egy másik oldalon rövidhír lett a dologból....

Kíváncsi vagyok,h mit produkált...hasonlót mint múlt héten vagy most beérte e valami szerényebbel!?

Szerk:
Egy másik oldalon rövidhír lett a dologból....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- lui1698
- Llegenda del Barça
Spanyol korosztályos válogatott, középpályás.ab1daL írta:Srácok mi ez a nahy felhajtás Canales körül? Nekem eddig nem sokat mondott a neve. Ekkora nagy tehetség?
Hétvégén vágott kettőt a Sevillanak, és a spanyol sajtó azóta ír róla mindefélét. Leginkább, hogy Madridba tart meg ilyenek.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Srácok mi ez a nahy felhajtás Canales körül? Nekem eddig nem sokat mondott a neve. Ekkora nagy tehetség?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
ez a Marcelo egy komplexusos hülyegyerek, simán kiszórhatta volna a bíró, ha látja az esetet, olyat odavert az ellenfélnek, mint ha boxmeccsen lenne...
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Jól füleletem, hogy mikor Guti levette a megkülönböztetőt kifütyülték?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Barcaádám
- Capitá del Barça
kár érte, bíztam a Mallorcában hogy alkotnak valamit de nem..
amúgy hihetetlen nincs felsztárolva, nagy kedvencnek sem nagy kedvenc mégis azt mondom ebben a mai Madridban Casillas mellett Higuaín a legjobb.. ez a srác kész életveszély ontja a gólokat és nagyon érzi a kaput.
amúgy hihetetlen nincs felsztárolva, nagy kedvencnek sem nagy kedvenc mégis azt mondom ebben a mai Madridban Casillas mellett Higuaín a legjobb.. ez a srác kész életveszély ontja a gólokat és nagyon érzi a kaput.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
-
- Jugador d'estrella
mallorca egy nagy 0
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!
a Mallorca is mindig akkor mond csődöt, amikor kicsit "segíthetne" nekünk...gianni írta:Hatalmas csalódás a mallorca,így nem lehet.
a 2006/2007es szezon utsó meccsén is az utolsó 20 percben omlottak össze...(akkor fordítottak Capelloék...)
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Mallorcának mi a terve? ez a mutatott játék egy nagy nulla, tudom, hogy a RM ellen játszanak, de akkor is. Tényleg kipukkad hamarosan a lufijuk, ilyen játékkal nem lesznek sokáig negyedikek...
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ügyes gyerek az tuti. Lehet belőle is valami még.Bányász írta:Sevilla - Racing 1-2
Itt az összefoglaló ha valaki nem látta volna.
De mindenképp érdemes megnézni már csak Canales góljai miatt is.Azért nem semmi mennyire pimasz és higgadt már ilyen fiatalon...
Az első gól valami egészen szép sztem.Már maga a megoldás mert berúgni nem volt nehéz.A másodikat meg ha edzésen csinálja az öregek tuti pofon vágják...
Néztem, hogy a spanyol korosztályos csapatokban is játszik.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Sevilla - Racing 1-2
De mindenképp érdemes megnézni már csak Canales góljai miatt is.Azért nem semmi mennyire pimasz és higgadt már ilyen fiatalon...
Az első gól valami egészen szép sztem.Már maga a megoldás mert berúgni nem volt nehéz.A másodikat meg ha edzésen csinálja az öregek tuti pofon vágják...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A bajnokságban nagyon szét van esve a Sevilla. Remélem, hogy az elkövetkező 2 meccsünket megnyerjük ellenük, ha már egy Rancingnak sikerült, akkor még egy gyengébben játszó Barcának is sikerülni kell! Amúgy a meccset valaki nézte? Érdekelne, hogy milyen volt a meccs képe, hogy megérdemelt volt e a Raning győzelme?Norberto 25 írta:Sevilla-Racing 1-2
Ha Ok tudtak nyerni,nekunk is sikerulnie kell...