Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát lesz ki istápolja, hogy miként is mennek a dolgok, hogy újra olyan legyen mint újkorába (M.Pablo)Titinho írta: innen már nagyon nehéz lesz visszajönnie, de bízzunk a legjobbakban...
Szerintem erről már letehet...lluisllach89 írta:Nehogy emiatt ne játszhasson majd 1 nagycsapatban
bizonykennyke04 írta:FILIPE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Spanyol korosztályos válogatott, középpályás.ab1daL írta:Srácok mi ez a nahy felhajtás Canales körül? Nekem eddig nem sokat mondott a neve. Ekkora nagy tehetség?
a Mallorca is mindig akkor mond csődöt, amikor kicsit "segíthetne" nekünk...gianni írta:Hatalmas csalódás a mallorca,így nem lehet.
Ügyes gyerek az tuti. Lehet belőle is valami még.Bányász írta:Sevilla - Racing 1-2
Itt az összefoglaló ha valaki nem látta volna.
De mindenképp érdemes megnézni már csak Canales góljai miatt is.Azért nem semmi mennyire pimasz és higgadt már ilyen fiatalon...
Az első gól valami egészen szép sztem.Már maga a megoldás mert berúgni nem volt nehéz.A másodikat meg ha edzésen csinálja az öregek tuti pofon vágják...
A bajnokságban nagyon szét van esve a Sevilla. Remélem, hogy az elkövetkező 2 meccsünket megnyerjük ellenük, ha már egy Rancingnak sikerült, akkor még egy gyengébben játszó Barcának is sikerülni kell! Amúgy a meccset valaki nézte? Érdekelne, hogy milyen volt a meccs képe, hogy megérdemelt volt e a Raning győzelme?Norberto 25 írta:Sevilla-Racing 1-2
Ha Ok tudtak nyerni,nekunk is sikerulnie kell...