Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a csatárok számán múlik a támadófoci. Manapság nem is nagyon játszanak (klasszikus) 4-4-2-t, a 4-2-3-1 a "trendi". Egyébként sem éri meg nagyon bekkelnünk, mert nincs olyan jó védelmünk. Ha folyamatosan nyomás alatt tartanak, akkor előbb utóbb becsúszik a hiba.messideco írta:Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam...
Lehet, hogy ez egy klasszikus csatár, de mögötte 3 abszolút támadó felfogású középpályás van a két szűrű előtt, Dzsudzsák,Gera és Koman személyében. Ez sztem abszolút vállalható, ezzel a csapattal nem bekkelésre fogunk berendezkedni. Esetleg a köv meccseken, ha az U21 majd nem játszik selejtezőt, akkor kipróbálnám Némethet Rudolf mellett, de akkor vagy egy vkp, vagy Koman kispad.messideco írta:Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam...
Engem már az sem érdekelne őszintén szólva, csak végre az atombekkelésnek lenne egy kis látszatja, pl hogy kijutunk az EB-re, mert láthattuk a VB-n hogy azzal is ki lehet jutni... De am azért hülyeség bekkelnünk, mert az amúgy magas színvonalú csapatnak is ez a leggyengébb pontja... de ha megtanulnak rendesen védekezni, és nyerjük a meccseinket 1:0-ra vagy a nagyobbak ellen elérünk egy döntetlent én már elégedett leszek.messideco írta:Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam...
Szerintem ez nem realis hanem a maximum elvarhato amit itt leirtal.Nincsen nagy elvárásom ennyi idő alatt a válogatottól, szerintem ez lenne a reális eredmény: Finnország előtt végezni a 3dik helyen, kb. így:
Hollandia ellen 2 vereség
Svédország ellen 1 vereség, 1 döntetlen
Finnország, Moldova és San Marino ellen 2 győzelem.
Én inkább csak szeretnék, utóbbi kettőnél természetesen várom (azért Moldova ellen nem lesz sétagalopp),de a Finneket nem hiszem,h legyőzzük idegenben, legalábbis nem lenne papírforma, inkább az x az.Barcaman14 írta:A Finn-Modova-San Marino hármas ellen én is oda vissza győzelmet várok!
A belga másodosztályban.albicelesteX írta:Nem mert nem nézek nb1-et! De olvastam,hogy valahol külföldön asszem Belgiumban valahol lőtte a gólokat...Ezért merült fel bennem a neve.
Gondolom te még egyszer sem láttad azt a játékost élőben játszani. Jó-jó magyar bajnoki szinten lő szezononként 5-6 gólt. Nem válogatott szint, még itt sem.albicelesteX írta:Tisza miért nem kerül a válogatott közelébe sem???