Fernando írta:
A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?
Ez egy érdekes felvetés, s kíváncsiságból utána néztem!1,2,6,7,8,10,11,12 játszott utánunk!
Úgy tudom nem előre lefixált meccsek vannak!Mármint most nem lehet megmondani, hogy mondjuk a 16ik fordulóban pontosan hánykor játszunk!A napokat a szerint döntik el, hogy ki mikor szerepel a kupában!Egyértelmű, mivel e 2 csapat meccseit nézik a legtöbben, ezért 90%ban este van a meccs, s nem vasárnap délután!De így jöttek ki a kupameccsek!Val későbbiekben mi játszunk később!Igaz 14ik fordulóban is Dec 4én 19kor kezdünk Pamplonában, 9től meg Madridba megy a Valencia!Tényleg ott is mi vagyunk hamarabb, de ez akkor hátrányt előnyt nem jelent!Akár teher is lehet, hogy előtted nyertek!De alapvetően a kupabesorolás meccsek, határozzák meg ki mikor játszik, s a TV!Szerintem legalábbis!