Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs rá bizonyíték, valóban, ezért nem lenne túlságosan jogszerű eltiltani őket. Viszont a parasztság és a baromság, az te is tudod, hogy költői túlzászsuni írta:de mire fel tiltsák el őket több meccsre? mondj egy kézzel fogható bizonyitékot. mert taktikai huzás volt nem vitás, de a büdös életben nem tudnánk rájuk bizonyitani. anélkül meg eltiltani több meccsre bárkit is baromság, parasztság, szabályellenesHát szerintem egy két meccses eltiltás a jövőbeni hasonlóan cinikus és átlátszó tettek elkerülése végett indokolt lenne. Viszont félek tőle, hogy ezeknek a csapatnak már olyan befolyása van, hogy ez nem fog megtörténni.
Fernando írta: A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?
Mekkorát nevetnék. Egyébként meg nyilván hazudni fognak, kár hogy nem eskü alatt kell a vallomásukat tenni, mint a bíróságon.daffy írta:Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
És ez, amit mondasz, úgy nem valósulhat meg ha simán nem játszik azon a csicska csapat elleni meccsen? De, de akkor inkább eltöröltetik a sárgáit is. Mellesleg pont azzal racionalizálsz, hogy egyéni+csapatérdek, ami ugyanúgy igaz a mostani esetre is.Viszont azt egyikőtök sem bírja felfogni hogy azért az, hogy egy játékos úgy dönt hogy beszedek egy sárgát mezhúzásért, kezezésért vagy labadaelrúgásért, mert nem akarom kihagnyi az El Clasico-t, főleg úgy hogy az előtte való meccsen nem fontos szerepelnem, mert valami csicska csapat ellen játszunk
Ez egy érdekes felvetés, s kíváncsiságból utána néztem!1,2,6,7,8,10,11,12 játszott utánunk!Fernando írta: A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10898ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!
mateos elismerte ehhez elég kreténnek kell lenni.
Nem tudom hogy mondjam,de en csak a katalan SPORT-on latom,szall szerintem csak kitalaltak...daffy írta:másik oldal,kommentáld a híreket,szerkesztői hsz.cyrax írta: És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?![]()
szerk: am az az érdekes,hogy mateosnak köze nem volt a dologhoz,így tuti h nem az uefa-nak ismert el bármit is,ha egyáltalán...
Mikaos értem az okfejtésed,de nem értek vele teljesen egyet. itt a szándékosan begyűjtött sárga lap belefér a szabályokba. akit én megbüntetnék az max mourinho,de őt is max pénzben,mert olyan hűdenagydolgot nem csinált,hogy meccsekről kelljen eltiltani. egy taktikai dolog és kész. legalább a clasico előtt a játékosai nyugodtak lehetnek,mert a sajtó az edzőre figyel.(nem hülye a pali)
másik oldal,kommentáld a híreket,szerkesztői hsz.cyrax írta: És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?
A meccsen azt hiszem Hajdú B. mondta, hogy Beckham is egyszer beköpte saját magát és akkor ő is elbukott.daffy írta:mostanra valószínűleg egy hulla a real öltözőjének egy eldugott sarkában.Mihu írta:Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos?![]()
![]()
![]()
![]()
David Mateos Ramajo a castilla játékosa,gyakran a felnőtt keret tagja
persze, eltiltják öket pár meccsröl, miközben Materazzi még aktiv focistaA Madrid esetében is ezt érzem, hogy pimasz módon lett elintézve ez a 2 eset Mourinho-tól kezdve az említett játékosokig. Mindenképpen jogosnak tartanám a büntetést.
Ezt el lehetett volna intézni úgy is, hogy a meccs előtt megbeszélik, s akkor nincs semmi baj.
Én magát a mondatot nem tartom értelmesnek, nem azt, hogy mikor nyilatkozta.Bob_Marley írta:Lionel ez egy hosszabb nyilatkozatból a „ránk” tartozó részek!Ezt még talán a Mallorca elleni idénynyitó előtt mondta el!Ezért nincsenek összefüggések
És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?daffy írta:ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
mateos elismerteehhez elég kreténnek kell lenni.
mostanra valószínűleg egy hulla a real öltözőjének egy eldugott sarkában.Mihu írta:Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos?![]()
![]()
![]()
![]()
Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos?daffy írta:ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
mateos elismerteehhez elég kreténnek kell lenni.
ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
Előtte meg sorfalat álltatok, az is lehet, hogy tavasszal is fogtok. Az is reális.2éve 6-ot kapott a Real otthon, akkor idegenben a 8 gól teljesen reális.
Jah, igen. Rettentően boldog voltam amikor a Chelsea meg az Inter ellen is semmi mást nem láttam, csak azt hogy 30 percen keresztül nálunk volt a labda és az útja kb ennyit tett ki: Alves-Xavi-Busquets-Messi-Iniesta-Messi-Xavi-Abidal-Iniesta-Xavi-Messi-Xavi-Alves-stb stb....rettentően boldog voltam, tényleg. Kitörölhetjük a valagunkat mindkét meccsen a 95%-os labdabirtoklással. Főleg az Inter ellen...Én nem azért ülök le meccset nézni hogy ezt lássam. És én elhiszem hogy abban is nagy munka van, de valahogy nem tud meghatni...Nem azért vernék el több 100ezer ft-ot egy BL elődöntőre, hogy azt lássam hogy a Barca a meccsen passzolt 1200-at, meg kaput eltaláló lövése volt 2, gólhelyzet 0 vagy 1, és a labdabirtoklás 80-20...Sokkal jobban érezném magam, hogy kifizettem több 100ezer ft-ot egy Barca-Chelsea 2-1-re vagy 2-2-re. Jah tényleg. Már ha itt tartunk. 2007-ben tudott a Chelsea 2-2-es meccset játszani ellenünk? Akkor nem kellett beállni védekezni?Bob_Marley írta: Őröljünk, hogy mást nem tudnak csinálni az ellenfelek, mert annyira hatékony a csapatjátékunk!
Igen, voltak kiponzotódások itt is. Viszont azt egyikőtök sem bírja felfogni hogy azért az, hogy egy játékos úgy dönt hogy beszedek egy sárgát mezhúzásért, kezezésért vagy labadaelrúgásért, mert nem akarom kihagnyi az El Clasico-t, főleg úgy hogy az előtte való meccsen nem fontos szerepelnem, mert valami csicska csapat ellen játszunk, az nem ugyan az, mint amit tegnap este láthattunk, hogy üzenek a cserekapussal hogy mondja meg Ramosnak hogy ugyan állíttasd már ki magad. Főleg így...És azt se bírja felfogni egyikőtök sem, hogy nem a tettel van baja itt egyikőnknek sem, hanem a kivitelezés módjával. De rajtatok meg akkora fehér szemüveg van hogy ezt nem bírjátok felfogni a hsz-ek olvasása közben...És akkor Ramos még egy pillanatig sem reklamált, hanem még oda is ment kezet fogni a bíróval. Persze amikor 2007-ben Ronaldinho-t úgy felrúgta hogy majdnem eltört a lába, akkor még majdnem elő akarta adni hogy ő a pálya másik végén volt az eset pillanatában....Halfkey írta:Mikor ott van előtte 10 hozzászólással a nem is régmúltból származó Barcás példa. Akkor azt a meccset biztos kihagyta a kolléga, és így már igaz is az állításÉs itt közrejátszik az is, hogy a Barca-tól ilyet sosem láttam és nagy valószinűséggel nem is fogok látni..
Cinikusan mondhatnám, hogy példát vettünk a Barcáról ahogy azt ajánljátok, és megtanultuk hogy kell ezt csinálni. De a valóságban mindig is megvoltak ezek a direkt kipontozódások, a legmagasabb szinttől kezdve az amatőr bajnokságokig.