2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fecooo írta:csökkentették (az amúgy sem túl szigorú...) büntetést...
ennyit számít, h kiröhögte az UEFA-t? sikeresen csökkent ezzel az eddig is a béka nemesebbik fele alatt levő tekintélyük...
dehogy leszS.Agüero írta:Khm írta, h nem rád gondol, nem?
Olvasd el az egész hsz-t és értelmezd is.![]()
![]()
Fogadjunk, h ebből is vita lesz.
ferninho írta:ennél már csak az viccesebb, hogy sokan ezt el is hiszik (nem rád gondolok)Initom írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/06 ... ore2496687
én személy szerint örültem volna neki,reálból azon kevesek közé tartozik akit kedvelek,tisztelek.
lehet hogy pletyka volt...de elgondolkodtató
baromság az egész úgy ahogy van
ennél már csak az viccesebb, hogy sokan ezt el is hiszik (nem rád gondolok)Initom írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/06 ... ore2496687
én személy szerint örültem volna neki,reálból azon kevesek közé tartozik akit kedvelek,tisztelek.
lehet hogy pletyka volt...de elgondolkodtató
Mert balfék a srác. A Madrid orvosi kara és Mou is ezt akarja, de ő valami kuruzslóhoz jár. Ezek a marhaságok szinte sosem jönnek be, és csak késleltetik a teljes felépülést, de ez az ő döntése.Rosszindulat nélkül: Mi a fenének nem operálják meg Higuaint?
most fejezik be az 5 napos infekció kúrát, és jön a 2 hetes spec kezelés. Ez összesen 3 hét, ami ha nem jön rendbe, megy a levesbe.ugye mostanság fejezik be a 2 hetes injekció kúrát
adom. szerintem is meg kellene operálni. ugye mostanság fejezik be a 2 hetes injekció kúrát és nem írnak nagyon jó híreket. én azt mondom,hogy meg fogják műteni,de így is elment akkor 2 felesleges hét a próbálgatásokkal. jelenleg van 1 csatára a csapatnak,akinek itt a lehetőség a bizonyításra,illetve morata,aki még nem nagyon szerepelt ronaldoékkal.noname írta:Rosszindulat nélkül: Mi a fenének nem operálják meg Higuaint?
Annak idején Tourenak volt nálunk porckorongsérve. Jó ideig beinjekciózva játszott, a teljesítménye pedig meccsről meccsre rosszabb volt, a végén ha nem tévedek, az operáció rendbe rakta. Higuain így félig leszázalékolva kell majd játsszon a BLben, ha a Real továbbmegy, miközben ha megoperálják, néhány BL meccset kell csak majd kihagyjon, utána kutya baja. A bajnokságról azért nem írok semmit, mert Higuain ide vagy oda, nincs ki megverje őket. A Villarreal meg a Sevilla az, ami veszélyes lehet, de max előbbiben látok arra erőt h megszorongassa őket. Most kéne Higuaint rendbe hozni, mintsem aztán végigszenvedjen egy fél szezont!
Tudom. Teljesen egyetértek, én is ezen az állásponton vagyok. Amit írtam, azért írtam mert úgy vettem észre, hogy a mi daffynknak szüksége van egy kis megerősítésre, hogy jó helyen vanFecooo írta:....
Remélem nem az jött le, hogy zavarna itt bárkit is a tisztánlátásod. Lehet hogy van 1-2 ember aki túlzónak tartja, de azért nekik is jól esik olvasni hsz-eidet, ebben biztos vok.daffy írta:nem várom,sőt tudom,hogy a legtöbben hasonlóan vélekednek,csak nem írják ki. én vállalom a véleményem,ha ez baj,szólni kell és kész(hidd el,ha többeket zavar,abbahagyom).
nem várom,sőt tudom,hogy a legtöbben hasonlóan vélekednek,csak nem írják ki. én vállalom a véleményem,ha ez baj,szólni kell és kész(hidd el,ha többeket zavar,abbahagyom).detabarca írta:De benned van a hiba. Ne érts félre, de jelen esetben a te objektív szemléleted tartozik a kisebb halmazba. A legtöbb ember elfogult a saját csapata iránt és nagyon ritka, hogy ilyen nyíltan vállalják a negatív kritikát a csapatukkal szemben. Nem meglepő, hogy az itteni fórumozók többségének szimpatikus a jelenléted, de ne várd el minden idelátogató Real szimpatizánstól, hogy hasonlóképp vélekedjen.daffy írta: ui: ne haragudj,hogy egy undorító játékról,stílusról és emberi megnyilvánulásokról nincs jó véleményem. nyilván neked követendő és elismerendő dolog,hisz megszóltál az utálata miatt,de hidd el,itt nem bennem van a hiba
De benned van a hiba. Ne érts félre, de jelen esetben a te objektív szemléleted tartozik a kisebb halmazba. A legtöbb ember elfogult a saját csapata iránt és nagyon ritka, hogy ilyen nyíltan vállalják a negatív kritikát a csapatukkal szemben. Nem meglepő, hogy az itteni fórumozók többségének szimpatikus a jelenléted, de ne várd el minden idelátogató Real szimpatizánstól, hogy hasonlóképp vélekedjen.daffy írta: ui: ne haragudj,hogy egy undorító játékról,stílusról és emberi megnyilvánulásokról nincs jó véleményem. nyilván neked követendő és elismerendő dolog,hisz megszóltál az utálata miatt,de hidd el,itt nem bennem van a hiba
még mindig nem válaszoltál arra,amit írtam. mi okod van dícsérni ezt a realt? cr a kis csapatok ellen jól tolja és kész,kifújt. a többit nem írnám le,hisz Te magad is látod. még jó,hogy belekötök nap,mint nap ilyen teljesítmények láttán.(sétálgatnak össze vissza). igazából nem baj,hogy nem értünk egyet,hisz ez egy forum,csak furcsa,hogy mindketten ugyanazt a csapatot nézzük és nekem szúrja a szemem a gyenge játék,neked pedig nem(ez jön át abból,hogy szidom a realt,te pedig nem). no mind1, bocs ha megbántottalak. üdvfir3bird írta: miért szerinted nekem nincs szemem? én is látom, hogy az elmúlt 2 meccsen egy fos volt a madrid, de attól még nem jövök ide és hányom tele a topikot a madrid savazásával.
a barca a legjobb. elismerem? elismerem. messi a legjobb? a legjobb, ezt se vitatom, mert nincs is mit ezen. de nyílván mint real madrid szurkoló nem fogom mindennap ezt írogatni a rivális fórumán.
ki mondta, hogy dícsérni kell a csapatot? nem erről van szó. hanem arról, hogy madridista létedre itt irogatsz negatív gondolatokat az állítólagos kedvenc csapatodról nap mint nap. persze az itteniek ezért meg imádnak. és ettől már te vagy a nagy korrekt madridista, a többi meg szánalmas gyökér.
miért szerinted nekem nincs szemem? én is látom, hogy az elmúlt 2 meccsen egy fos volt a madrid, de attól még nem jövök ide és hányom tele a topikot a madrid savazásával.szerintem ne tippelgess. az,hogy van szemem és látom a szépet,te meg nem,az miért nekem fájjon? elismerni,hogy messi és a barca a legjobb jelenleg nem seggnyalás,te nem tudod megtenni? ha nem,akkor szintén nem velem van a baj. leoltom a madridot,igen. dícsérni tudsz bármit vagy bárkit a csapatból a mutatott játék,esetleg a teljesítmény vagy a szépség miatt? én nem.
örülök,hogy megismertél egy FORUM alapján és sikerült belőnöd. hála az ilyeneknek,már tudom,hogy miért tart ott magyarország,ahol és miért fog 20 év múlva is. Rolling Eyes
ezt a hülye szöveget meg honnan szedted? nem is ismerlek, még jó hogy, de amit itt előadsz, én az alapján írtam a véleményemet rólad. nyílván való, hogy egy fórum alapján nem foglak megismerni, igaz hogy nem is akarlak.örülök,hogy megismertél egy FORUM alapján és sikerült belőnöd.
Utolsó videón láthatjuk a bizonyítékot arra, hogy nem csak "más edzők foghatják meg a labdát"