Rosszindulat nélkül: Mi a fenének nem operálják meg Higuaint?
Mert balfék a srác. A Madrid orvosi kara és Mou is ezt akarja, de ő valami kuruzslóhoz jár. Ezek a marhaságok szinte sosem jönnek be, és csak késleltetik a teljes felépülést, de ez az ő döntése.
daffy: ne csodálkozz ha vannak, akiknek szúrja a szemét a hszeid. Itt nem az objektivitásról-szubjektivitásról van szó, hiszen bármennyire is gondolja ezt sok Barcás kolléga, a madridista közösség nem olyan gondolatokkal van tele hogy hú mennyire jobbak vagyunk mint a Barca, és hogy húú CR hogy alázza meg Messit. De az, hogy ez így van, nem jelenti azt, hogy cinikusan örömködünk rajta a rivális fórumán. Engem nem zavar, de megértem pl. fir3b1rdöt, és ráadásul előre leírja, hogy nem arról van szó, hogy dicsérni kell a csapatot- majd te megkérdezed hogy mire fel dicsérd ?

Ne tedd, csak ne rúgj bele az elvileg szeretett klubba minden hszben, hiszen vannak elegen akik ezt megteszik. És itt nem arról van szó, hogy az ember kritikát fogalmazzon meg a csapata felé - szoktam én is bőven. De hogy mi értelme a rivális fórumán fikázni a csapatot, az valóban elgondolkodtató

. No offence, de sokszor ha szó van valamiről, elképzelem mit kell rá írni hogy egy Barcás totál egyetértsen vele és be lehessen gyűjteni az online respectet "éleslátásért", majd 2 hsz-el később ott van a lényeg a neved alatt

.
Szóval egyike vagy azon fórumereknek az általam látogatott portálokon, akiken elgondolkodom hogy vajon egy mögöttes cél, sajátos motiváció érdekében írkál-e. Ez az utolsó rész csak érdekes eszmefuttatás, és magas intelligenciát feltételez, szal semmiképp sem sértésként, inkább érdekességnek gondoltam

. Ha reagálsz rá, kérlek priviben tedd.
Érdekesség2: Volt egy Barcás kolléga anno a madridistán aki hasonló módon írt saját, akkor döcögő csapatáról. A "helyiek" számára akkor is ő volt a mintaszurkoló és az éleslátás királya, a Barcások egy része meg ki volt ellen kelve.
Szerk:
ugye mostanság fejezik be a 2 hetes injekció kúrát
most fejezik be az 5 napos infekció kúrát, és jön a 2 hetes spec kezelés. Ez összesen 3 hét, ami ha nem jön rendbe, megy a levesbe.