Serie A / Coppa Italia
Villában azért még jó néhány remek szezon benne lehet, 40 millióért biztos nem 1 szezonra terveztek vele. Cserének meg azért csak drága mulatság lenne Pato. Nincs rá szükségünk.gygerike írta:Villa se fiatal már , Bojan meg eddig minden jel szerint kevésVictor_Valdes írta:Mégis mi szüksége lenne a barcának patora?
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mégis mi szüksége lenne a barcának patora?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- gygerike
- Entrenador del Barça
Rremélem a zsivány mosollyal a végén arra gondolsz hogy jön ideLivia Drusilla írta:De Patot miért is akarnák eladni?bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... ir-2058697
Szép is lenne, a három "jófiú"...

Visca El Barca

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
De Patot miért is akarnák eladni?bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... ir-2058697
Szép is lenne, a három "jófiú"...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
-
- Llegenda del Barça
Viccelsz?L.Messi 10 írta: Bence nem tudom hogy Balotelli vissza mer-e még menni Olaszba. Torinóban biztos "megszeretgetnék".

Az Inter ultrák szomszédjába fog házat venni, neki nem akadály semmi, bár jó lenne, ha megkapná az ultráktól a megérdemelt adagját...
Egyszerűen rühellem

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=168
Buffon az évtized legjobb kapusa
Bence nem tudom hogy Balotelli vissza mer-e még menni Olaszba. Torinóban biztos "megszeretgetnék".
Buffon az évtized legjobb kapusa

Bence nem tudom hogy Balotelli vissza mer-e még menni Olaszba. Torinóban biztos "megszeretgetnék".

-
- Llegenda del Barça
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ha már átigazolás: A Juventusnak állítólag ultimátumot adott Dzeko, hogy 2 napon belül "intézkedjenek" a leigazolásáról, vagy elmegy a Man. Cityhez.
Bastos visszautasitotta a Juventus ajánlatát. A Sevillas Cigarini pedig egyre közelebb.
Bastos visszautasitotta a Juventus ajánlatát. A Sevillas Cigarini pedig egyre közelebb.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ronaldinho nem hinném hogy még akar valamit Europában. Az ő sorsa szerintem eldőlt, hazatér Braziliába.Charlie írta:Inter érdeklődik Ronaldinho és az udinesei Sanchez után. Sanchezért 20-25milliót kérnek.
C.
Sanchez iránt várható volt hogy előbb utóbb komolyabban érdeklődni fognak. Ügyes játékos de kicsit soknak tűnik érte a 20-25 millió szerintem.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Charlie
- Öreg Harcos
Inter érdeklődik Ronaldinho és az udinesei Sanchez után. Sanchezért 20-25milliót kérnek.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
messideco írta:Tény, hogy a Calciopolinak nagy hatása volt az egész olasz focira. De nem menjünk ebbe ismét bele.
A válogatott teljesítménye sem csillog (2008,2010). Generációváltás kell az olaszoknál, elfeledni a nagy öregeket. Sajnos a legtöbb fiatalt elherdálják a csapatok: Balotelli,Acquafresca,Giovinco,Rossi stb...
Habár most Prandelli egész jó csapatot rakott össze...
Én Giot kiveném ebből a sorból. Én is azt hittem hogy nagy tehetség, sajnáltam hogy elment, de a Parmaban se zavar sok vizet akkor nálunk mire lenne képes. (Előd most olvastam Bonucci megsérült, valaki edzésen rosszul lépett oda és kifordult a térde. Biztos szamauri volt, de akkor kimegyek torinóba és megborotválom...)

Tény, hogy a Calciopolinak nagy hatása volt az egész olasz focira. De nem menjünk ebbe ismét bele.
A válogatott teljesítménye sem csillog (2008,2010). Generációváltás kell az olaszoknál, elfeledni a nagy öregeket. Sajnos a legtöbb fiatalt elherdálják a csapatok: Balotelli,Acquafresca,Giovinco,Rossi stb...
Az IS benne volt. De a sikeres generáció kiöregedése is. A három játékos, akit LM10 felsorolt sem fiatal már. És egyenlőre én a mostani fiatal olasz labdarúgókba nem látom azt a potenciált, amit elődjeikben. Persze ettől elsősorban a válogatott lesz gyenge, a klubcsapatok érhetnek el sikereket légiósokkal. Korábban azért a Juventus vagy a Milan komoly erősségei voltak az olasz klasszisok.L.Messi 10 írta:Mitől eshetett vissza? Erre csak egy szót mondok neked: Calciopoli...LM10 írta:De mitől eshetett ennyire vissza az olasz foci? Lehet csupán a generáció az oka? Hol vannak most a válogatottban egy Cannavaro,Del Piero,Totti,Inzaghi,Nesta és még lehet sorolni. Ma a válogatottban nincsenek ilyen szintű labdarúgók, Pirlo,Gattuso,Buffon a kivételek kb. Meg az olaszokban az a gond, hogy a klubok komolytalan játékosokért kiadnak több 10 millió eurókat.
Én szurkolok nekik, hogy újra ütősek legyenek, mert jót tenne a BL-nek is 1-1 erős Milan vagy Juventus.
- LM10
- Director del Fútbol
Ebben van valami. 2006-ban, még VB az olasz csapat+a bajnokság is izgalmas volt, ahol az Inter még beleszólni sem tudott, Milan és a Juve küzdött.L.Messi 10 írta:Mitől eshetett vissza? Erre csak egy szót mondok neked: Calciopoli...LM10 írta:De mitől eshetett ennyire vissza az olasz foci? Lehet csupán a generáció az oka? Hol vannak most a válogatottban egy Cannavaro,Del Piero,Totti,Inzaghi,Nesta és még lehet sorolni. Ma a válogatottban nincsenek ilyen szintű labdarúgók, Pirlo,Gattuso,Buffon a kivételek kb. Meg az olaszokban az a gond, hogy a klubok komolytalan játékosokért kiadnak több 10 millió eurókat.
Én szurkolok nekik, hogy újra ütősek legyenek, mert jót tenne a BL-nek is 1-1 erős Milan vagy Juventus.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Mitől eshetett vissza? Erre csak egy szót mondok neked: Calciopoli...LM10 írta:De mitől eshetett ennyire vissza az olasz foci? Lehet csupán a generáció az oka? Hol vannak most a válogatottban egy Cannavaro,Del Piero,Totti,Inzaghi,Nesta és még lehet sorolni. Ma a válogatottban nincsenek ilyen szintű labdarúgók, Pirlo,Gattuso,Buffon a kivételek kb. Meg az olaszokban az a gond, hogy a klubok komolytalan játékosokért kiadnak több 10 millió eurókat.

- LM10
- Director del Fútbol
De mitől eshetett ennyire vissza az olasz foci? Lehet csupán a generáció az oka? Hol vannak most a válogatottban egy Cannavaro,Del Piero,Totti,Inzaghi,Nesta és még lehet sorolni. Ma a válogatottban nincsenek ilyen szintű labdarúgók, Pirlo,Gattuso,Buffon a kivételek kb. Meg az olaszokban az a gond, hogy a klubok komolytalan játékosokért kiadnak több 10 millió eurókat.
Az Interen kívül nem vagyok oda az olasz csapatokért, de most neked, és veled egyező véleményű emberekkel értek egyet. Az olasz bajnokság a 2000-s évek elejéhez képest nagyon visszaesett, és ez még úgy is igaz, h a két milánói csapatnak becsúszott azért egy-egy BL-t. De a németeket még igy is kilométerekkel megelőzik. Igazából a BL-ban az egyetlen német csapat, ami évek óta tud vmit mutatni, az a Bayern. Nem tartom jó ötletnek a 4 német csapatot, a másik 3 csapat csak tölteléknek jó. Platini új rendszerével már így is csökkent a színvonal, most ezzel tovább fog. Bár legalább annyi pozitívum van benne, h az igazán esélyes csapatoknak könnyebb lesz a csoportkör, + még a nyolcadöntőben is kaphatnak viszonylag könnyű ellenfelet.L.Messi 10 írta:Nagyon sok embertől hallottam már (sajnos) hogy a Bundásliga jobb mint a Seria A és jobban megérdemlik a 4 BL induló helyet. Na akkor ezeknek az embereknek ajánlom figyelmébe eme írást: http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=175
Az olaszoknál pedig van 4 csapat, ami azért nem volt rossz a BL-ban: Inter, Milan, Juve, Roma. Na, most ebből a 4-ből minimum egy nem lesz ott minden évbe. A másik dolog, h még Fiorentina, v. egy Napoli is sztem képvisel olyan erőt mint egy Hamburg, Dortmund.
Én hamarább tennék be egy 5. angol csapatot, mint egy 4. németet.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Nagyon sok embertől hallottam már (sajnos) hogy a Bundásliga jobb mint a Seria A és jobban megérdemlik a 4 BL induló helyet. Na akkor ezeknek az embereknek ajánlom figyelmébe eme írást: http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=175

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én ma reggel beszéltem egy ős Milanos ismerőssel, szerinte jó edző csak tapasztalatlan. Kíváncsi vagyok mire lesz képes az Internél, remélem nem többre mint Benitez.LG írta:Én csak most reagálnék az Internél történt dolgokra. Benitez menesztésének nagyon örültem, de úgy gondolom, h ennek már rég meg kellett volna történnie. Szezon eleje óta látszik, h nagyon nem megy vele.
De mikor megtudtam, h Leonardo jön helyette, hát nagyon húztam a számat. Nagyon nem számítok tőle semmi jóra, de igazságtalan lennék vele, ha nem adnám meg az esélyt. Szóval hajrá...