egyelőre próbálja ki a latinos focit. menjen a getaféba vagy valami középszerű spanyol csapatba 1-2 évre. ott majd kiderül,hogy mennyire fekszik neki a foci(esetleg benfica,porto). én mindig nagyon félek,ha egy játékost egy teljesen más stílusú bajnokságból kell megvásárolni,mert kérdés,hogy bele tud-e szokni a spanyol ligába. sanszos,hogy igen,mert chilei és tőlük nem áll messze a technika,de érted,mi akartam mondani?!P_e-d_r-o írta:nemtudtam hova irjam,ezért hát ide teszem!nemistom hol,de vmelyik spanyol sportoldalon olvastam,hogy hétvégi Palermo-Udinese(0-7)meccsen ott voltak a barcelona játékosmegfigyelői,és Alexis Sanchezt figyelték,hát mintnemondjak ki tett magáért a srác hogy megmutassa mit tud,vágott egy 4-est!!!szerintem hatalmas tehetség,de nemtom mennyire illene ide..mi avéleményetek?
Nekem a 2008as mez van és számomra az a jobb. A tavalyi VBs idegenbeli sem rossz amúgy, de Argentin mezből inkább a hagyományos színösszeállításúLionel85 írta:nekem az utolsó jó mezem még 2007-ből megvan.Azóta csak rosszabbak lettek.
Ez:
http://images02.olx.cl/ui/1/73/99/15606499_1.jpg
Az idegenbeli tiszta franciás és a logó-kérdést még mindig nem tudták megfelelően megoldani. Nem baj, nekem az utolsó jó mezem még 2007-ből megvan.El fanático írta:Az Argentin válogatott hazai és idegenbeli mezei az idei Copa America-ra
http://todosobrecamisetas.blogspot.com/ ... -2011.html
Hát igen. A 2000-s évek elején még hatalmas tehetség volt, de aztán nagyon csúnyán eltűnt a süllyesztőben.messideco írta:http://stopli.hu/1/index.php?option=com ... erj%C3%A9t
Sokat gondolkoztam, hogy mekkora játékos lehetett volna belőle... Sajnos így alakult
rossz topic. felsőpepy74 írta:Sziasztok. segítsen valaki. 2008-2009 -es barca melegítőt hol lehetne venni, világoskék színbe? előre is köszi.
Pont én is azt akartam írni, amit te leírtál az utolsó mondatodban.daffy írta:ennyire nem lehet egy ember gyenge képességű. csak a tegnapi meccsetek utolsó 40 percében(csak azt láttam) vagy 5-6 ordító hiba volt. ez egész egyszerűen lehetetlen. csak ugye amíg az uefa korrupt,nem fog semmi változást eszközölni,mert az nekik nem jó
ennyire nem lehet egy ember gyenge képességű. csak a tegnapi meccsetek utolsó 40 percében(csak azt láttam) vagy 5-6 ordító hiba volt. ez egész egyszerűen lehetetlen. csak ugye amíg az uefa korrupt,nem fog semmi változást eszközölni,mert az nekik nem jóLG írta:Ez így van. Sokan mondják, h játékvezetői tévedések mindig is voltak, és hogy ezek is a futball részei. Csak egyrészt azokat, akik emiatt maradnak/maradtak le életük legnagyobb sikerétől(pl. VB, BL cím) ez nem fogja a legkisebb mértékben sem vigasztalni. Másrészt meg tényleg mindig voltak birói tévedések, de ennyi nem. Én már többször tettem tavalyi szezonban is szóvá, h ennyi fatális hiba a BL-ben és a top bajnokságokban nagyon szokatlan. Csak remélni tudom, h tényleg a bírók ennyire gyenge képességűek, és nem szándékos manipuláció folyik.daffy írta:rohadt gyorsan kitalálhatna valamit,mert ezen kupák mentek és mennek el(kezdve talán a dél-koreai vb-n történtektől). egyszerűen hajmeresztő,hogy a sport szabályait nem lehet betartatni.
Ez így van. Sokan mondják, h játékvezetői tévedések mindig is voltak, és hogy ezek is a futball részei. Csak egyrészt azokat, akik emiatt maradnak/maradtak le életük legnagyobb sikerétől(pl. VB, BL cím) ez nem fogja a legkisebb mértékben sem vigasztalni. Másrészt meg tényleg mindig voltak birói tévedések, de ennyi nem. Én már többször tettem tavalyi szezonban is szóvá, h ennyi fatális hiba a BL-ben és a top bajnokságokban nagyon szokatlan. Csak remélni tudom, h tényleg a bírók ennyire gyenge képességűek, és nem szándékos manipuláció folyik.daffy írta:rohadt gyorsan kitalálhatna valamit,mert ezen kupák mentek és mennek el(kezdve talán a dél-koreai vb-n történtektől). egyszerűen hajmeresztő,hogy a sport szabályait nem lehet betartatni.
Nem mintha lett volna nagy tétje annak a meccsnek, főleg Uruguay részéről, akik már továbbjutottak korábban.
vannak ott ígéretes emberek. 6-0. csak így tovább és 2014ben helyreállhat a rendbence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... a-2064397/
Előző 2 olimpiát is megnyerő Argentin válogatott, nem jutott ki Londonba!