daffy írta:ennyire nem lehet egy ember gyenge képességű. csak a tegnapi meccsetek utolsó 40 percében(csak azt láttam) vagy 5-6 ordító hiba volt. ez egész egyszerűen lehetetlen. csak ugye amíg az uefa korrupt,nem fog semmi változást eszközölni,mert az nekik nem jó
Pont én is azt akartam írni, amit te leírtál az utolsó mondatodban.

AZ UEFA-nak nem érdeke, hogy változtasson, mert ugye a hagyomány is ezt kívánja, meg azért mindig kell lenni bírói tévedéseknek, mert tökéletes bíró nem létezik. Ahogy tökéletes csapat sem. Ráadásul videóbíróval is lesznek kétes szituk, mert akkor meg az jön, hogy "persze, a videóbíró is manipulálva lett", stb.
A spanyol bírók tradicionálisan ***rok, rengeteg az érdekes és felháborító ítélet, de ezekkel egyelőre sajnos együtt kell élni. Amíg drasztikus változtatások nem lesznek (profi bírók, azaz a játékvezetésből megélő sporik), addig az amatőr emberektől amatőr hibákat fogunk látni.
Amúgy személyes véleményem, hogy egy-egy tévedéssel nem lenne baj, még ha esetleg egy meccset is befolyásol, mert emberek a bírók is. Viszont vannak a csaló bírók, mint Byron Moreno 2002-ből, ezek már a felsőfokú csalók. Szóval nehéz valahol meghatározni, honnantól tévedés egy bírói hiba és honnnantól csalás.