2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fabregast amúgy sem erőltettem volna a ManUnited ellen, játszon csak a B (C?) csapat, feküdjünk rá inkább a bajnokságra.levproff írta:Cesc, - mint ahogy várni lehetett - nem lesz ott hétvégén a MU ellen.
Szczesny pedig hosszab pihenőre számíthat..
Ez ahogy leírtad sztem abszolút korrekt is. Elmondtad ami nem tetszett, de elismerted a pozitív dolgokat is az ellenféllel kapcsolatban. Utóbbi nem megy mindenkinek.csababarca írta:LG írta:Most akkor az a baj, h az Arsenal megküzdött, és megszorongatta a Barcát? Most ezért kapják a kritikát. Ha nyíltan játszanak, és mondjuk lett volna egy sima 4-0, akkor szánalmas, nem profi, lúzer csapatnak lett volna titulálva. Tipikusan a ha van rajta sapka azért, ha nincs azért eset. Igazából sztem bármit csinált volna Arsenal, meg lett volna találva.
NEm az a baj,hogy megküzdött szerintem. csak elég undorítóan viselkedtek, fetrengtek folyamatosan mindenért. Persze a cél szentesíti az eszközt, de Wenger akkora hátsófertájt csinált a szájából, hogy csak na.
Amúgy én a fetrengések,és a folyamatos rúgások ellenére elismerem, hogy az Arsenal tudását meghaladva védekezett kiválóan. Csak ez egy barcásnak, aki a támadójátékot preferálja, szúrja a szemét. Ez nyilvánvaló.
Az is nyilvánvaló volt,hogy nyilatkozhatott akármit Wenger, tudta mindenki, hogy védekezni fognak. Ha lett volna Walcott,akkor meg lett volna az esélye a kontráknak, de így 0.
Egyébként én azért sem bántom az arsenalt,hogy védekezett. Egyszerűen nem volt más választása. Nem tudtak kijönni. Ez a barca szerintem letámadás téren most mutatta a legnagyobbat. Eszméletlen volt.
És milyen játékosokkal szereztünk labdákatMáshol ilyen Mikel, Essien, Lampard, régebben Ballack kp- sor szedte vissza a labdákat, nálunk Masch az egyedüli "állat". Hihetetlen volt.
Egyébként támadásban akárki akármit mond, nekem a szélsőjáték nem tetszett. Adriano még legalább próbálkozott lövéssel, de Alves mindent elrontott, borzalmasan játszott, legalábbis én így látom. Kijött rá minden figura, de egyszerűen valamiért sose választott jó megoldást. Pl a végén,amiből elindult utána az a nagy Arsenal helyzet, ahol MAsch mentett embertelent, ott is tiszta ziccerben volt, ehelyett választott egy minősíthetetlen megoldást.
No mindegy, továbbjutottunk.
Jah Busiról, aki fórumozik régóta tudhatja hogy a bögyömben van, Touré miatt. De nem bántanám az öngólért, szerencsétlen szituáció volt. Emellett lehozta a meccset, az öngólja után még bátrabb is volt előre játékban.
Grat a srácoknak, nagy meccset nyomtak, hiányzott már egy ilyen
Nem vagyok benne biztos, hogy Adriano nem tudta volna tartani a lépést vele, de ki tudja...CFirpo3 írta:Egyetlen fegyverük Walcott lehetett volna ellenünk, és a kontrák, vele nem nagyon tudta volna senki se tartani a lépést gyorsaságban, de ő lesérült, így nem maradt más választásuk, csak a bekkelés.
LG írta:Most akkor az a baj, h az Arsenal megküzdött, és megszorongatta a Barcát? Most ezért kapják a kritikát. Ha nyíltan játszanak, és mondjuk lett volna egy sima 4-0, akkor szánalmas, nem profi, lúzer csapatnak lett volna titulálva. Tipikusan a ha van rajta sapka azért, ha nincs azért eset. Igazából sztem bármit csinált volna Arsenal, meg lett volna találva.
Én nem szeretnék jóslásokba belemenni, nehogy ezzel később kellemetlen helyzetbe hozzam magam. De azért érdekel, h milyen alapon mondod ezt, és miért pont a JELENLEGI helyzetet hozod fel. Mert általánosan én is jobb csapatnak tartom a MU-t, de pont a JELENLEGI helyzet miatt gondolom azt, h lehet esélye most az Arsenalnak a MU ellen.A jelenlegi helyzetben a MU le fogja oket lepni ebben majdnem biztos vagyok.
Evvel nem ertek egyett.LG írta: Érthető módon hagyták el a játékfilozófiájukat, ez volt az egyetlen esélyük a továbbjutásra.
Csak akkor ne mondja senki ezek után, hogy a Barcelona és az Arsenal Európa két legjobban játszó csapata. Itt csak az FCB játssza a focit. A londoni meccsen is mertünk támadni és ott is irányítottuk a játékot a véghajrától eltekintve.LG írta:Érthető módon hagyták el a játékfilozófiájukat, ez volt az egyetlen esélyük a továbbjutásra. Amúgy nem oly régen a Pool csúnyán megalázta Mu-t, úgyhogy én most mindenképp szerényebben állnék a helyetekben a dolgokhoz.gergo9 írta:Nah akkor a hétvégén remélem befejezi illetve folytatja az Arsenal azt amit elkezdett a Wembleyben a bőrminghem ellen az összes sorozatból való rekord idő alatt kiszállást. MU ellen minden esélyük meg van rá.
Amúgy meg körülbelül ennyit ér a játékfilozófiájuk rögtön elhagyják ha baj van. Ehhez jött még a tahó mentalitás, plussz szokásos Wenger pofázás így kerek az este.
Persze néhány esetben érthető LG, ha elhagyják a játékfilozófiájukat, de azért szerintem, ami tegnap este történt az több, mint gusztustalan volt. Sok Arsenal játékos és Wenger részéről ( színészkedés, időhúzás, RVP gusztustalan hozzáállása, vagy épp Wenger magyarázkodása és bírózása....). Pl tavaly az Inter játékosok ( csak a játékosok), sokkal tisztességesebben álltak hozzá a dologhoz és egy-két kivétellel igyekezték szabályos keretek közt végrehajtani azt az embertelen bravúrt. Tegnap ez nem látszódott az Arsenalnál. Nem beszélve arról, hogy a bl második legszabálytalanabb csapata ( most már talán az első...), ami mindent elmond erről a "szépen" focizó csapatról... Szerintem a fiatalság, szép futball álarca mögött elég sok játékosuknál az alattomosság rejlik... Szomorú, pedig néha szeretem a focijukat és velük szemben egyáltalán nem vagyok negatív értelemben elfogult. Az angolok közül talán a Mou-féle Chelsea ( és Hiddink még talán) volt az egyetlen olyan, amit gyűlöltem ( azóta sem kedvelem őket). Más ilyen csapat nincs és kifejezetten nem is szeretem egyik csapatot sem.LG írta:Érthető módon hagyták el a játékfilozófiájukat, ez volt az egyetlen esélyük a továbbjutásra. Amúgy nem oly régen a Pool csúnyán megalázta Mu-t, úgyhogy én most mindenképp szerényebben állnék a helyetekben a dolgokhoz.gergo9 írta:Nah akkor a hétvégén remélem befejezi illetve folytatja az Arsenal azt amit elkezdett a Wembleyben a bőrminghem ellen az összes sorozatból való rekord idő alatt kiszállást. MU ellen minden esélyük meg van rá.
Amúgy meg körülbelül ennyit ér a játékfilozófiájuk rögtön elhagyják ha baj van. Ehhez jött még a tahó mentalitás, plussz szokásos Wenger pofázás így kerek az este.
Érthető módon hagyták el a játékfilozófiájukat, ez volt az egyetlen esélyük a továbbjutásra. Amúgy nem oly régen a Pool csúnyán megalázta Mu-t, úgyhogy én most mindenképp szerényebben állnék a helyetekben a dolgokhoz.gergo9 írta:Nah akkor a hétvégén remélem befejezi illetve folytatja az Arsenal azt amit elkezdett a Wembleyben a bőrminghem ellen az összes sorozatból való rekord idő alatt kiszállást. MU ellen minden esélyük meg van rá.
megmondom őszintén, leszrom a klubhűségét, tőlem az enfild alapkőletételénél is ott lehetett. a lényeg, h egy favágó barom, persze sokadmagával együtt azon a környéken.LG írta:Ennyi erővel Angliában nagyon sok játékost el lehetne meszelni. Vagy - és ezt most tényleg nem kötekedésből - az általad igencsak kedvelt Tottinak sem lenne a pályán keresnivalója. De persze tudom, h Tottit nem az ilyen dolgok miatt szereted, de sok pozitivum, ami mellette fölhozható, megállja a helyét Carragherre is. Ő nála is ki lehet emelni a klubhűséget, ő is ikonikus figurája a csapatának, még ha az ő esetében a csapat igazi vezére Gerrard, de azért az ő neve is abszolút egybeforrt a Liverpool-lal.
Ennyi erővel Angliában nagyon sok játékost el lehetne meszelni. Vagy - és ezt most tényleg nem kötekedésből - az általad igencsak kedvelt Tottinak sem lenne a pályán keresnivalója. De persze tudom, h Tottit nem az ilyen dolgok miatt szereted, de sok pozitivum, ami mellette fölhozható, megállja a helyét Carragherre is. Ő nála is ki lehet emelni a klubhűséget, ő is ikonikus figurája a csapatának, még ha az ő esetében a csapat igazi vezére Gerrard, de azért az ő neve is abszolút egybeforrt a Liverpool-lal.Boixos írta:ha csak kék folt lenne rajta, akkor sem engedném többet még nézni sem a meccseket ennek a carraghernek, aki már sokadszorra bizonyította, h egy tőrölmetszett hentesállatgyökér.LG írta:De amúgy milyen sérülése lett Naninak, mert ebből sok nem derül ki. Lehet, h csak simán fölrepedt a sípcsontján a bőr, ami ugyan kellemetlen, de nem komoly sérülés.
dehát ez anglia és a premier líg, kedves gyerekek.
ha csak kék folt lenne rajta, akkor sem engedném többet még nézni sem a meccseket ennek a carraghernek, aki már sokadszorra bizonyította, h egy tőrölmetszett hentesállatgyökér.LG írta:De amúgy milyen sérülése lett Naninak, mert ebből sok nem derül ki. Lehet, h csak simán fölrepedt a sípcsontján a bőr, ami ugyan kellemetlen, de nem komoly sérülés.
Nem tűnik olyan szépnek. De láttam már ennél rondább lábat is. Azért jobbulást neki.Game90 írta:Van még egy kép, ezen jobban lehet látni:
http://farm6.static.flickr.com/5258/550 ... c01fb7.jpg
Egy kérdés: nem hord sípcsontvédőt?
OFF: Miki, válaszoltam az offtopicban
Van még egy kép, ezen jobban lehet látni:levproff írta:Ez a kép igazi?Game90 írta:Úristen, Nani lába...18+
http://noob.hu/2011/03/06/nanileg.png
Nem értem...Game90 írta:Úristen, Nani lába...18+
Ez a kép igazi?Game90 írta:Úristen, Nani lába...18+
Az igen....Game90 írta:Úristen, Nani lába...18+