Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.13. 15:41:02

ozsimiki írta:Nem zakóra volt magyarázat LG koma :D hanem arra,h csak így tudtunk nyerni 2-0ra, és nem úgy, ahogy mostanában el szoktunk verni titeket :D

továbbra is:

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... senal_2-0/

amúgy azt sem tagadom,h nem vagyunk jó formában, de valakik ( :lol: ) ellen még ez is belefér, persze komolyabb csapatok ellen, mint pl Chelsea (azért ott a vereség nem volt megérdemelt) vagy a Pool, akik legalább a M.U. ellen képesek magukat felszívni, nem fért bele ez a formahanyatlásos bugi.
Nem. Világosan emlékszem, h a Pool elleni meccs után a sérülésekkel jöttetek. Semmi olyat nem olvastam sem tőled, sem más a MU-tól, melyben esetleg gratulált volna az ellenfélnek, vagy kiemelte volna az erényeit, csak a kifogás keresés. A Chelsea ellen meg aszem Gergő pajtásod felhozta bíráskodást is, szerinte rendszeresen elfújják a kékeknek ezeket a rangadókat. Csak arra akarok rávilágítani, h ha olyan a szituáció, nálatok is inkább a kifogások jönnek, mint vmi korrekt írás.

Most linkeltem egy korrekt írást, a saját drukkertársaidtól :D + most ismertem el,h a Pool igenis felszívta magát, de te biztos 10percenként írnál fényező hszt fordított esetben a M.U.ról, azt szoktam meg tőled :D Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.13. 15:29:45

Nem zakóra volt magyarázat LG koma :D hanem arra,h csak így tudtunk nyerni 2-0ra, és nem úgy, ahogy mostanában el szoktunk verni titeket :D

továbbra is:

amúgy azt sem tagadom,h nem vagyunk jó formában, de valakik ( :lol: ) ellen még ez is belefér, persze komolyabb csapatok ellen, mint pl Chelsea (azért ott a vereség nem volt megérdemelt) vagy a Pool, akik legalább a M.U. ellen képesek magukat felszívni, nem fért bele ez a formahanyatlásos bugi.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.13. 15:26:14

Sztem meg teljesen jogos amit Levproff irt. A Pool és Chelsea elleni zakót ti is elintéztétek annyi értékeléssel, h sok volt a hiányzó. Ha ezt ti a másik oldalról csak egy rossz kifogásnak tartjátok, akkor nektek se legyen már ez a korrekt magyarázatotok egy zakóra.
levproff
Director del Fútbol

2011.03.13. 15:23:06

Mi nem is szoktunk ezzel jönni
Szerintem azért, mert nem sokszor van ilyen, hogy egyszerre több kulcsjátékos is sérült.
persze ilyenkor nem teszitek hozzá, hogy a védelmünk milyen volt, esetleg a középpálya...
A MU védelme meg a kp-ja pont annyira fog foghíjas, mint az ágyúsoké...
Aki meg azt hiszi,h ez pech 6. vagy 7.éve folyamatosan, annak gratulálok.
Természetesen nemcsak pech, de ezek a horrorisztikus lábtörések, ujjficamok, vállficamok biztos nem az orvosi stáb miatt van. + azért hozzá is kell tenni, hogy az Arsenal stílusa egyáltalán nem Angliába való..rengeteg rúgást kapnak. Most nem azt mondom, hogy nincs gond az orvosi stábbal, de ha ez mind ő miattuk van és ekkora lenne a gond, nemhiszem, hogy nem cserélnék le őket. Meg azért profikról beszélünk.

A bajnokságban még lehet meglepetés szerintem..ez a MU is bőven hibázhat még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2011.03.13. 15:28:16-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.13. 15:04:01

levproff írta:
Pedig most verte meg ugyanolyan különbséggel az Arsenal-t mint mi
Még jó, hogy a foci nem ilyen egyszerű. :wink:
Engem meg a MU sérültjei cseppet sem érdekelnek, mert ez ugyebár nem lehet kifogás.. :roll: Vagyis lehet, csak kicsit irónikus lenne.
Mi nem is szoktunk ezzel jönni, egészen addig, míg elkezditek, hogy hát de az Arsenal így meg úgy volt jobb mint a M.U. stb, persze ilyenkor nem teszitek hozzá, hogy a védelmünk milyen volt, esetleg a középpálya... mert ugye csak Arsenal bukónál lehet megemlíteni,hogy de megint a fél csapat sérült volt, persze,h nem voltunk jók... :roll:

Aki meg azt hiszi,h ez pech 6. vagy 7.éve folyamatosan, annak gratulálok. Ahogy Wenger gyökeret eresztett a kispadon, úgy szerintem a többi edző is, akiknek esetleg megfelelően kellene trenírozni, gyúrni, felkészíteni ezeket a porcelánbabákat.

Természetesen pl egy régebbi Eduardo-s esetről nem tehetnek, de nem hiszem,h rendben lenne a háttérmeló.

szerk: tegnapi meccsről pedig házatok tájáról, egy teljesen objektív írás:

röviden: profik az amatőrök ellen :D
Kép
levproff
Director del Fútbol

2011.03.13. 14:39:34

Pedig most verte meg ugyanolyan különbséggel az Arsenal-t mint mi
Még jó, hogy a foci nem ilyen egyszerű. :wink:
Engem meg a MU sérültjei cseppet sem érdekelnek, mert ez ugyebár nem lehet kifogás.. :roll: Vagyis lehet, csak kicsit irónikus lenne.
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.13. 13:41:04

Nah ahogy azt megjósoltam(uk). Arsenal: nomen est omen. Repültek minden sorozatból mint a szél.
Találtam egy blogon egy jó összefoglalást
Egy tipikus Arsenal-szezon valahogy így néz ki:

Nyár: frusztráció - "nem igaz, hogy Wenger nem látja, hogy kapus kell, hogy középső védő kell, hogy védekező középpályás kell, túl makacs, eljárt felette az idő!"

Szeptember: optimizmus - három-négy, a szép napsütésben, billiárdasztal simaságú pályákon aratott fölényes győzelem után hirtelen az Arsenal Anglia legszebb, legjobb, legerősebb csapata. Wenger boldog, elárulja, hogy ez a legerősebb keret, amit valaha összerakott, és végre mentálisan is készen állnak a fiúk.

Január: koppanás - a Chelsea és a United félgőzzel agyonveri az Arsenalt. "Vége, nincs tovább, ebből a csapatból SOHA nem lesz semmi". Wenger elmondja, hogy ez egy fiatal csapat, mentálisan érnie kell, és különben is, pechjük volt a sérülésekkel.

Május: katasztrófa - a szezon legjobb Arsenal-játékosa bejelenti, hogy a Milan/Inter/Real Madrid/Barcelona csábítása ellenállhatatlan, meg hát trófeákat akar nyerni, és csak egy karrierje van. Még súlyosabb a helyzet, ha az illető Barca DNS-sel is rendelkezik, hiszen akkor lényegében csak a kölcsönszerződése jár le. (Igen, Szeszk lelép, utána a középkorú leszbikus nőszemély következik, aki Samir Nasrinak adja ki magát).

Nyár: frusztráció - "nem igaz, hogy Wenger nem látja… "
Ez a MU nem nagy szám. BL-ben sem félnék, ha összekerülnénk velük, sőt!
Pedig most verte meg ugyanolyan különbséggel az Arsenal-t mint mi nem igazán teljes gőzzel és olyan tartalékosan amilyen tartalékosak a Pep érában soha nem voltunk.
Fél keret intenzíven van. Valencia visszatért óriási erősítés.
4-3-3 at fogják nyomatni(remélem) elől Nani-Rooney-Valencia trió
Vagy 4-4-2 akkor meg Rooney mellé mehet Hernandez vagy Berbatov, középen nem rossz megoldásnak néz ki a két brazil gyerek.
Sok helyen vérzik most a MU de ezek helyre fognak rázódni ha a sérültek visszatérnek.
Nem tudom pontosan ki mennyi időre dőlt ki de nagyon nagyot fog javulni a banda ha visszatér Ferdinand vagy Evans legalább meg persze Nani Valencia mellé.
Nem azt állítom hogy esélyesebbek nálunk , de veszélyesebbek lennének mint a béel döntőben. SAF nem hüle nem fog még1x kockáztatni és offenzív taktikkal indítani mint a döntőben. Stabil védelem onnan meg villámgyors és agresszív támadások fel fogja adni a labdabitroklást teljesen aztán 35-40 méterre agresszíven támadni a labdás embert ehez meg is vannak a romboló emberek.
Persze ha sérülések miatt nem áll össze a védelem és kpás védekezés akkor jócskán megcsappannak az esélyek számukra.
pedig Giggs és Scholes sztem máshol nem lett volna nagy játékos.
igen biztos :lol: :lol: :lol:
tejóég.......... :roll:
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.13. 09:51:12

Az biztos hogy az Arsenalnal pechesebb csapat kevés van a világon. :roll: Mintha minden évben előre megírt forgatókönyv lenne. Szépen menetelnek minden téren, majd egyszer csak szük 1 hónap alatt mehet minden a kukába. A sérüléskről nem is beszélve...
Tegnap is jobbak voltak, de természetesen a MU lőtte a gólokat. Nagyon remélem hogy a bajnokságban valahogy odatudnak érni. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.03.13. 09:09:33

Xanthor írta:What is the difference between Arsenal and a cup of tea?
Tea stays in the cup longer.
:twisted: :lol:
Holy... :D Ezen annyit röhögtem. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
PCsabi
aka Game90

2011.03.13. 05:25:27

Az elmúlt 2 hét negatívumai:
1. Három kupa bukó, amiből a CC a legfájóbb.
2. Szczesny 6 hétig off, Almunia az elsőszámú kapus.
3. Djourou ebben a szezonban már nem játszik, a fantasztikus Koscielny - Squillaci duóval kell végigtolni a hátralévő meccseket.

Az elmúlt 2 hét pozitívuma:
1. Ramsey visszatérése.

Azért érezzük a különbséget.

Most már annak is örülni kell, ha a dobogó meg lesz az év végén...Mentálisan padlón lévő csapat, szerencsétlenkedések, sérülések, Almunia, Squillaci, Denilson, Diaby...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Xanthor
Capitá del Barça

2011.03.12. 20:39:23

What is the difference between Arsenal and a cup of tea?
Tea stays in the cup longer.
:twisted: :lol:
levproff
Director del Fútbol

2011.03.12. 20:26:05

Tocy írta:
levproff írta:Tudom mi hiányzott erről a meccsről. Egy nagy sérülés. :roll:

Ramseynek pedig én is örülök.

Wilshere meg..jó.
Hát....állat kapusuk van, nem fosnak 7 védővel beállni, aztán sprintben végigtolják a kontrát...lehet ellenük baj könnyen. Játékban nem lennének ellenfelek, ez tény.
Az Arsenal, aki felállt védelem ellen nagyon impotens rengeteg helyzetett dolgozott ma ki, igaz mi sem vagyunk a legjobbak felállt védelem ellen, de azért bőven jobbak, mint az ágyúsok. Ellenünk meg nemsokra mennek az állat kapusukkal, mivel mi nem távoli lövésekkel operálnuk. + Van de sar-nak sem lesz mindig ekkora napja.. :)
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.12. 20:20:19

levproff írta:Tudom mi hiányzott erről a meccsről. Egy nagy sérülés. :roll:

Wilshere meg..jó.
Hát....állat kapusuk van, nem fosnak 7 védővel beállni, aztán sprintben végigtolják a kontrát...lehet ellenük baj könnyen. Játékban nem lennének ellenfelek, ez tény.
levproff
Director del Fútbol

2011.03.12. 20:18:49

Tudom mi hiányzott erről a meccsről. Egy nagy sérülés. :roll:

Wilshere meg..jó.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.12. 20:16:48

levproff írta:
OFF: végre nem az Arsenalt oltjátok...
Én is bejövök ide, és azt hittem, hogy rossz fórumon vagyok. :D

Amúgy a meccsen márcsak mosolygok.. :roll:
Jó helyen vagy, csak már felesleges bármit is írni, nem csinált semmi meglepőt az Arsenal ezzel a kieséssel :wink: :lol:

M.U. még ilyen kis lelkesedéssel is (aminek azért nem örülök) lerendezte az egészet, de ez alap :D + Fernandonak teljesen igaza van:D
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.03.12. 20:03:46

Emberek, mi történt Djourou-val?
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.03.12. 20:00:32

Teljesen megérdemelt a vezetésünk! Sokkal okosabb focit játsszunk és ez ma is kijött. Amíg nem lett 2-0 nem volt miért kicsit visszább venni, most egyértelmű, hogy az Arsenalnak jobban kell támadni, de hogy emiatt jobbak lennének... :lol: Hát azt magyaráztok bele amit akartok. :)

Egyébként Valencia se akárhogy tért vissza, szerencsére a lendülete és az önbizalma megmaradt, a másik oldalon pedig remélem Ramsey is formába lendül, sok sikert Neki is!

Szerk.: Az ikrek is elég megbízhatóak voltak az első félidőben a szélen, furcsa eddig Rafael magasan verte teljesítményében a bratyót, de mintha ez picit megcserélődött volna, lehet csak a mezüket cserélték ki. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.03.12. 20:04:01-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.12. 19:55:20

Ha összekerülünk a Vörös Ördögökkel...hogy lövünk gólt Van der Sarnak? :D
PCsabi
aka Game90

2011.03.12. 19:50:20

Ramseeeeey! Végre tudok valaminek örülni :)

Szerintem most már nem egyenlítünk ki, nem érzem azt az átütő erőt...

Van der Sar...vonuljár már vissza! :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.12. 19:41:08

Az biztos, hogy játékban az Arsenal a jobb, de most már 2vel vezet a MU, nem kell erőltetniük ( nem is tudnák ). Van der Sar megoldja, amit a védők nem :D Arsenal meg 2 héten belül elbukja a Ligakupát, FA-kupából és BL-ből is kiesik. Wenger és az ígéretek...Teszem hozzá, megérdemelnék, hogy továbbjussanak most, de minden évben ez van már...
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.03.12. 19:26:02

Rossz jatek ide vagy oda, zsenialis huzas volt Fergussontol! 7 vedo...Jezusom
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
PCsabi
aka Game90

2011.03.12. 19:24:22

Hozzatok egy vödröt, mert hányok.
levproff
Director del Fútbol

2011.03.12. 19:18:05

OFF: végre nem az Arsenalt oltjátok...
Én is bejövök ide, és azt hittem, hogy rossz fórumon vagyok. :D

Amúgy a meccsen márcsak mosolygok.. :roll:
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.03.12. 19:15:05

sjd írta:A Manchester annyira elképzelés nélkül játszik, hogy azt már fájdalom nézni, kb. Almunia az Arsenal legjobb labdaszerzője a sok előrevágott labda begyűjtésével
És a "világ legjobb bajnokságában" egy ilyen csapat vezet...
Rájuk férne megint egy Barcától kapott verés 99-1-es labdabirtoklással
Egyértelmű, hogy sokkal jobbak vagyunk, így még nagyobb szégyen, hogy vezetnek... :? ManUnited-nél már csak a stúdióban ülők a rosszabbak.

Kb. minden meccsen megjegyzem, hogy Diaby-nak egy agy kéne és simán Vieira2.0 lenne.

Remélem Ramsey kap 10-15 percet.

OFF: végre nem az Arsenalt oltjátok... :D

Valencia a pályán!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.03.12. 19:20:13-kor.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.03.12. 19:10:26

Undorító csapat ez a Manchester. Ilyen játékkal semmit nem kéne nyerniük, és még ott vannak mindenhol...
Szurkolok az ágyúsoknak, de a vörösök kibekkelik szerintem :?
Kép
Válasz küldése