Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem Laczkó annyira nem nyújtott gyászos teljesítményt, egy komoly hibájára emlékszem, azon kívül tűrhető volt szvsz, szóval őt nem bántom...Lionel85 írta:Az első félidőt végignéztem, de már a 8. percben elkönyveltem, hogy nem lesz meg a meccs, bár egy halvány egyenlítési remény még volt. A szünetben elmentem fürdeni, az 58. percben tértem vissza. Láttam, hogy 0-3 és inkább betettem a 40 éves szüzet a dvd-be.
Elek jól mozgott az első félidőben, Laczkó teljesítménye láttán pedig szerintem a Sampdoria figyelői sírőgörcsöt kaptak. Nem élete meccse volt, szerintem nem tud annyit, mint amennyire tartják. De lehet, hogy csak rossz meccse volt. A másik, szerintem túlértékelt játékost Rudolf.
A lokiban és sokra tartottam és tartom is mivel szélen NEM védőként jók a felfutásai és ha csiszolnak Olaszországban a labdakezelésén, passzain akkor akár stabil csere is lehet(ne) és a válogatottban sem védőt játszana.Lionel85 írta:Elek jól mozgott az első félidőben, Laczkó teljesítménye láttán pedig szerintem a Sampdoria figyelői sírőgörcsöt kaptak. Nem élete meccse volt, szerintem nem tud annyit, mint amennyire tartják. De lehet, hogy csak rossz meccse volt. A másik, szerintem túlértékelt játékost Rudolf.
Miért ne nyerhettünk volna??? Hát nem láttad? Macska-egér harc volt...ziipp írta:Ismered a mondást: egy meccsen két csapat lép pályára, és bármi megtörténhet...Riadtribizli írta:Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...
Ja meg hogy arra verjük a nyálunkat hogy 5 győztes meccs zsinórba. Na de könyörgöm kik ellen? Kötelező győzelmeknek örülünk? Nehogy már egy Finnország legyőzése bravúrnak számítson? Vagy ha tényleg az akkor meg ne legyünk hülyék, hogy utána Hollandokat akarunk verni... Lépcsőn menjünk fokonként, mert a liftbe még nem érjük fel a gombot...Miért ne nyerhettünk volna? Akarnunk kell a győzelmet, másképp nem jön el. Sajnos egy ilyen gonosz lépcsőn kell felmennünk, ahol a finnek után a hollandok jöttek...
Egyébként tényleg nem lenne rossz, ha szépen, lassan megfelelő ellenfelek ellen köthetnénk le meccseket, mint az ökölvívásban.
Jó hozzáállás.fcbarca0827 írta:Satulábú, satufejű, satuidióta Vanczák Vilmos, hogy a tökömbe lett ötven valahányszoros válogatott? Ezt mondja meg valaki.![]()
Amúgy, nem történt tragédia, A két holland meccstől függetlenül, mi leszünk a csoport másodikak.
Ezzel teljesen egyetértek. Én szerencsére nem lettem megetetve, mivel a vacsora előtt kapott étlap után (ahol a vajaskenyérről azt írták, hogy laktatóbb mint a rántotthús) elment a kedvem az egésztől. Nem azzal van a bajom, hogy egy játékos bizakodik, de azért ne essen át a ló túloldalára.Riadtribizli írta: ... meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve.
ÁtgondoltamFCB.Gabesz írta:
ezt át is gondoltad vagy csak a hasadra ütöttél?
na majd hollandiába csodát teszünk:D
am most ezzel a hozzáállással mi a baj?
első félidőt úgy ahogy néztem,hát szetem az első gól után megzavarodtunk a 2. meg csak szimplán feladtuk,két nagy hibából kaptuk mindkettőt,az egyiket a nagyon tisztességesen helytálló kapusunk is benne volt.(szerintem)
talán túlságosan tiszteltük az ellenfelet,bár a gólig szetem odatették magukat, am hihetetlen ,hogy az első 10percet nem bírjuk ki nagy csapatok ellen gól nélkül.
Ismered a mondást: egy meccsen két csapat lép pályára, és bármi megtörténhet...Riadtribizli írta:Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...
Ja meg hogy arra verjük a nyálunkat hogy 5 győztes meccs zsinórba. Na de könyörgöm kik ellen? Kötelező győzelmeknek örülünk? Nehogy már egy Finnország legyőzése bravúrnak számítson? Vagy ha tényleg az akkor meg ne legyünk hülyék, hogy utána Hollandokat akarunk verni... Lépcsőn menjünk fokonként, mert a liftbe még nem érjük fel a gombot...
EL-döntős, angol első osztályban játszó focistáról beszélsz, aki emberileg is példakép lehet sokak számára. Ha kérhetem, több tisztelettel nyilatkozz legalább róla!FtcSikiHun írta:Gera? Vanczákkal együtt, addig rugdosnám őket, amíg meg nem tanulnak focizni.
De nekem még mindig Várhidi a legjobb edző, hogy ő miért ment el, nem értem.
Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...ziipp írta:Nem olvastam a nyilatkozatokat a meccs előtt, de mégis, mit kéne mondania bárki ember fiának? Hogy a tisztességes helytállás már jó? :SA győzelemért játszunk, nyerni akarunk. Amit nem tűzünk ki célként, az soha nem is érjük el.