Lionel85 írta:Az első félidőt végignéztem, de már a 8. percben elkönyveltem, hogy nem lesz meg a meccs, bár egy halvány egyenlítési remény még volt. A szünetben elmentem fürdeni, az 58. percben tértem vissza. Láttam, hogy 0-3 és inkább betettem a 40 éves szüzet a dvd-be.
Elek jól mozgott az első félidőben, Laczkó teljesítménye láttán pedig szerintem a Sampdoria figyelői sírőgörcsöt kaptak. Nem élete meccse volt, szerintem nem tud annyit, mint amennyire tartják. De lehet, hogy csak rossz meccse volt. A másik, szerintem túlértékelt játékost Rudolf.
sztem Laczkó annyira nem nyújtott gyászos teljesítményt, egy komoly hibájára emlékszem, azon kívül tűrhető volt szvsz, szóval őt nem bántom...
akik kritikán aluliak voltak: vilike * , Gera, sajnos Komanon is érződött, h az új edzője mellőzi

,
* tettem este egy fogadalmat, akármennyire is fájdalmas volt: olyan meccset el se kezdek nézni, amelyen vilike a kezdőben lesz... ennyire fogalmatlan és "ennyiszeres" válogatott lehet... nem tudom kit húzogat, h állandóan meghívják...
egy dolog tuti: nem játszottunk jól, de ezt a játékot 1000x inkább nézem, mint a kúman-éra bármelyik meccsét... mégha annyiból is állt a játékunk, h kiadjuk Balázsnak és ő elfut, ez már legalább kezdetleges taktikai elemeket tartalmaz és voltak kombinatív játékra emlékeztető passzok is...
lesz ez jobb, csak végre Gulácsi-Bogdán duónak kéne alkotnia a kapuskeretünket és valóban összeállítani a lehetséges legjobb kezdőt...
------Bogdán/Gulácsi-------
Lázár--Juhász--Lipták--Laczkó
------------Vadócz---------
--Buzsáky--Koman---Dzsudzsák
--------Rudolf------Szalai-------
vagy
------Bogdán/Gulácsi-------
Lázár--Juhász--Lipták--Laczkó
----Vadócz----Varga--------
----Buzsáky/Koman---Dzsudzsák
--------Rudolf-----------------
---------------------Szalai-------
látok lehetőséget a csapatban és hiába Egervári hülyeségei (vilike a kezdőben pl...), ő legalább nem akar 0-0-ra játszani...