Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.26. 12:45:03

bezzeg amikor a finnek ellen az utolsó percben megnyertük a meccset idegenben akkor ugyan úgy folyt az, hogy NA VÉGRE valami olyan ami eddig nem volt jellemző, mint most az, hogy nincs változás, ne bízzunk mert felesleges.

fel kéne már hagyni ezzel a stílussal, és eldönteni, hogy kiállunk-e a válogatott mellett minden helyzetben vagy nem. akinek van pofája a VB ezüstérmes elleni vereség egyszerű tudáskülönbségből adódó okait szemrehányásként beállítani "rendkívül szakszerű" elemzésekben az inkább ne is nézze meg a meccseket. megint ez a mindenki mindent jobban tud dolog. tessék, adott a lehetőség mindenkinek, végezze el a szükséges iskolát meg tanfolyamokat hozzá, kerüljön oda és váltsa meg a magyar focit.

ami idegesített e meccs kapcsán az egyrészt a média volt ezzel az átkozott hajcihővel, hogy már ördög nórát is meg kell kérdezni, hogy mit tippel. másrészt az, amit ez kivált egy vereség után. a nagy pálfordulások a szurkolói véleményekben. ezerszer jobban felkúr ez, mint az, hogy vanczák vili miért nem tudta lesre állítani a világ legjobb játékosait.

el kéne már gondolkozni és rájönni, hogy kritizálni egy ilyen meccs után nem nekünk kell. nekünk annyi a dolgunk, hogy leüljünk megnézni a meccset és végigszurkoljuk a 90 percet, ha az akarással rászolgálnak a játékosok. tegnap ezzel rászolgáltak úgyhogy akármennyire is felesleges bizakodni itt egyesek szerint egy svéd meccs előtt én azért megteszem és meg is fogom tenni mindig!
Bogyó10

2011.03.26. 12:44:24

AndrésGerardHernandez: Pontosan! Egyetértek.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.26. 11:44:36

Gerát kiemelni szerintem nem fair. Tudjuk mindannyian az előzményeket, az a csoda, ha nem sérül le, mert annyira beállnak az izmai a sok padozástól. Egervári bízik benne, hogy még így, meccsrutin nélkül is tud segíteni Gerzson a válogatottnak, de sajnos nem így van. Eleinte még ment a szekér, de akkor sem tudott egyenletes teljesítményt nyújtani. Hughes szétverte Fulhames karrierjét, ráadásul 30-on túl van, nehéz visszarázódni. Nyártól meglátjuk hova megy és ott mennyi lehetőséget kap. Sajnos még mindig többségben vannak azon labdarúgók külföldön, akik nem játszanak kulcsszerepet klubcsapataikban. Idén Gera is csatlakozott hozzájuk. Bár mentségre legyen mondva, neki a képességei megvannak arra, ellenben pár Olaszországban játszóval...

Geridoss, régóta próbálok kitartani a válogatott mellett. Sokszor nagyon fárasztó. A klubfocitól már elfordultam jó pár éve, a válogatottól nem szeretnék, mert magyarnak érzem magam és próbálok pozitívumokat keresni, de kb. 12 éve nézek focit és mindig csak a reménytelenséget látom.
Kép
Kép
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2011.03.26. 11:33:38

A helyszínről tekintettem meg a mérkőzést. Egyike voltam a keveseknek, akik hittek a csodában, de sajnos realizálódtak a dolgok bennem. Hamar.

Én annyit tennék hozzá az "elemzéshez", hogy a stadionból úgy tűnt, hogy nem merjük ellőni a labdát távolról. Dzsudzsák, Rudolf, Gera csak húzogatták a 16os előterében, mikor már 18-20-ról el lehetett volna lőni, mert nyilván nem tudjuk mindig átjátszani a holland védelmet.
Apropó Gera... Szerintem élete legrosszabb meccsét játszotta, nagyon nincs formában.
Kiemelni nem tudnék senki sem, csak negatívan, de most ezt nem teszem meg.

Nagyon szeretem ezt a csapatot, és szurkolok, hogy meglegyen a továbbjutás, mert ez már a mi kezünkben van! Nem kell az ellenfelek botlására várni. A hollandokat idegenben biztosan nem, de mindenki mást meg kell verni! Segítsétek ti is a csapatot, szurkoljatok nekik, ne támadjátok őket. Építő kritika és szidalmazás között nagy különbség van.

Ennek a csapatban a szeretetünkre és biztatásunkra van szüksége, és higgyétek el, meg fogják hálálni. Én ebben hiszek.

Most a világbajnok második és mi közöttünk ennyi volt.

u.i.: Az első gólig nagyon jók voltunk, jobbak mint a vendéket, nem tudom, hogy tudatosan engedtek-e jönni minket a hollandok, vagy sem. Ha az utóbbi, akkor le a kalappal a fiúk előtt.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.26. 11:29:03

Nem akarok nagy okfejtésbe belemenni, DE!!!!
nyilván nem a hollandok ellen kell pontot szerezni, ez természetes, de Koeman érában sokkal több taktikai elemet lehetett felfedezni, mint most, semmit nem fejlődtünk, de Szerethető csapatot akarunk!
Ennyire futotta Egervári mesternek....Persze nem képesek mindenre a játékosaink, de úgy ahogy van az egész magyar futball....Persze jó lett volna Szalai, de amíg a sajtó, s a közeg, úgy áll hozzá, hogy pl a külföldi edzőket elűzzük, lsd most is Debrecenben nagyon jó szakember, s szökőévenként nyernek...vagy előtte Henk ten Cate-ra azt mondták köze sincs a futballhoz, s lám miből lett a cserebogár...de sorolhatnám, s Koeman is ide tartozik, nem azt mondom, hogy megváltás volt, de legalább próbált valamit a csapattal!És igen lehet mondani védtük a 0-0t fel kellene ébredni, erre vagyunk képesek, ott legalább a védekezés jól megvolt szervezve!
Mindegy Hajrá Magyarok, de a fejlődés mint szót el lehet felejteni, mert az évek óta nincs, sajnos :?
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.26. 10:58:04

Lionel85 írta:Az első félidőt végignéztem, de már a 8. percben elkönyveltem, hogy nem lesz meg a meccs, bár egy halvány egyenlítési remény még volt. A szünetben elmentem fürdeni, az 58. percben tértem vissza. Láttam, hogy 0-3 és inkább betettem a 40 éves szüzet a dvd-be. :D

Elek jól mozgott az első félidőben, Laczkó teljesítménye láttán pedig szerintem a Sampdoria figyelői sírőgörcsöt kaptak. Nem élete meccse volt, szerintem nem tud annyit, mint amennyire tartják. De lehet, hogy csak rossz meccse volt. A másik, szerintem túlértékelt játékost Rudolf.
sztem Laczkó annyira nem nyújtott gyászos teljesítményt, egy komoly hibájára emlékszem, azon kívül tűrhető volt szvsz, szóval őt nem bántom...
akik kritikán aluliak voltak: vilike * , Gera, sajnos Komanon is érződött, h az új edzője mellőzi :( ,

* tettem este egy fogadalmat, akármennyire is fájdalmas volt: olyan meccset el se kezdek nézni, amelyen vilike a kezdőben lesz... ennyire fogalmatlan és "ennyiszeres" válogatott lehet... nem tudom kit húzogat, h állandóan meghívják...

egy dolog tuti: nem játszottunk jól, de ezt a játékot 1000x inkább nézem, mint a kúman-éra bármelyik meccsét... mégha annyiból is állt a játékunk, h kiadjuk Balázsnak és ő elfut, ez már legalább kezdetleges taktikai elemeket tartalmaz és voltak kombinatív játékra emlékeztető passzok is...

lesz ez jobb, csak végre Gulácsi-Bogdán duónak kéne alkotnia a kapuskeretünket és valóban összeállítani a lehetséges legjobb kezdőt...

------Bogdán/Gulácsi-------
Lázár--Juhász--Lipták--Laczkó
------------Vadócz---------
--Buzsáky--Koman---Dzsudzsák
--------Rudolf------Szalai-------

vagy

------Bogdán/Gulácsi-------
Lázár--Juhász--Lipták--Laczkó
----Vadócz----Varga--------
----Buzsáky/Koman---Dzsudzsák
--------Rudolf-----------------
---------------------Szalai-------

látok lehetőséget a csapatban és hiába Egervári hülyeségei (vilike a kezdőben pl...), ő legalább nem akar 0-0-ra játszani...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.03.26. 13:33:02-kor.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.03.26. 10:41:59

Az egyesek szerinti túlzott szurkolói hozzáállásról: a foci egy versenysportág, ahol mindig is a jobb és jobb teljesítmény lesz elfogadható, a fejlődés. A szurkerek pedig mindig is többet várnak el a csapatuktól, mint amire az képes, ez sarkallhatja őket az akár emberfeletti teljesítményre. Egy nemzeti csapat esetében pedig az egyszerű embernek kutya kötelessége pozitívan hozzáállni a találkozóhoz, legyen az az aktuális világbajnok, vagy a tök utolsó, mint ellenfél. Aki ezt nem teszi az szívből nem is várhat el sem csodát, sem átlagon/erőn feletti teljesítményt.

A meccsről: én a másodig gólig sem jutottam el (nem büszkeségből, sajnos más okokból), de nem voltam túlságosan szívbajos miatta, mert amit láttam az legkevésbé sem volt elfogadható. Sokan itt hiányolták egyes játékosoktól az előre játékot. Nekem meg a "mihamarabb vágjuk előre" -féle hozzáállásból van már igazán elegem. Ameddig néztem egyszerűen NEM VOLT középpályánk. Hátulról rugdostuk előre a lasztit és ez az amire én allergiás vagyok. Bármit nézek szívesebben, mint ezt a fajta focit. Az én meglátásom szerint a mai fociban minél többet van az ellennél a labda annál többet támadhat az, és ha ez éppenséggel a vb 2. holland csapat, akkor nem értem, hogy engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy önként szabadulunk a játékszertől, tömve így helyzet kialakítási lehetőségekkel őket. Pedig a tények adottak voltak: nem csúcs az ő védelmük sem. Így akartuk ezt kihasználni? Ezzel a taktikával mertek minket fals bizakodásba ringatni?
A probléma továbbra is az alap hozzáállással van. Én nem kérem az ellenfél nagyságára vonatkozó kifogásokat. Ennek a találkozónak plusz motivációval és nagyon nagy taktikai fegyelemmel kellett volna nekilátni és ez az egyetlen járható út, ennek a mulasztására semmilyen kifogás nincs. Nem véletlen, ha megnézünk bármilyen más találkozót és most a legyünk tényleg szélsőségesek, már az oldalra való tekintettel is. Vegyük a Herculest és a Barcát. Nem érdekel a játékos összeállítás, sem az aktuális helyezés, sem a formák. Meg lehetett csinálni? Meg! Volt más út a taktikai fegyelmezettség, és az elképesztő akarás mellett? Nem! Erről ennyit.
Nagyon kíváncsi leszek, mikor lépünk végre a fejlődés útjára (a fociban is), ami szerintem abból állna, hogy az úgynevezett szakvezetők kihúzzák végre a fejüket a saját s*ggükből és lesz*rják a magyar bajnokságot, és csak és kizárólag a nemzetközi futballt kezdik el tanítani a srácoknak kompromisszumok nélkül, mert az ő ötleteikből köszönjük szépen elég volt, a hasznát láthatjuk elégszer.
Legyen bármilyen az eredmény a magyar válogatottnak szurkolni kell, mert ez egy belső kód/egy törvény, amelyet ha egyesekből már kivertek, kimostak az nem tudja mit veszít az életéből. Más nem fog nekünk szívből drukkolni, hazája mindenkinek csak egy van. Nekünk csak egy út járható: a töretlen hit.Mi ezt tehetjük hozzá az eredményhez, ha nem tesszük úgy ne is várjunk semmit, sem diadalt, sem irgalmat.
„Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában: Hiszek egy isteni örök igazságban,: Hiszek Magyarország feltámadásában! Ámen.”
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.26. 09:15:19

Lionel85 írta:Elek jól mozgott az első félidőben, Laczkó teljesítménye láttán pedig szerintem a Sampdoria figyelői sírőgörcsöt kaptak. Nem élete meccse volt, szerintem nem tud annyit, mint amennyire tartják. De lehet, hogy csak rossz meccse volt. A másik, szerintem túlértékelt játékost Rudolf.
A lokiban és sokra tartottam és tartom is mivel szélen NEM védőként jók a felfutásai és ha csiszolnak Olaszországban a labdakezelésén, passzain akkor akár stabil csere is lehet(ne) és a válogatottban sem védőt játszana.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.26. 09:08:37

Az első félidőt végignéztem, de már a 8. percben elkönyveltem, hogy nem lesz meg a meccs, bár egy halvány egyenlítési remény még volt. A szünetben elmentem fürdeni, az 58. percben tértem vissza. Láttam, hogy 0-3 és inkább betettem a 40 éves szüzet a dvd-be. :D

Elek jól mozgott az első félidőben, Laczkó teljesítménye láttán pedig szerintem a Sampdoria figyelői sírőgörcsöt kaptak. Nem élete meccse volt, szerintem nem tud annyit, mint amennyire tartják. De lehet, hogy csak rossz meccse volt. A másik, szerintem túlértékelt játékost Rudolf.
Kép
Kép
Kép
Riadtribizli
Barça B

2011.03.26. 09:06:48

ziipp írta:
Riadtribizli írta:Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...
Ja meg hogy arra verjük a nyálunkat hogy 5 győztes meccs zsinórba. Na de könyörgöm kik ellen? Kötelező győzelmeknek örülünk? Nehogy már egy Finnország legyőzése bravúrnak számítson? Vagy ha tényleg az akkor meg ne legyünk hülyék, hogy utána Hollandokat akarunk verni... Lépcsőn menjünk fokonként, mert a liftbe még nem érjük fel a gombot...
Ismered a mondást: egy meccsen két csapat lép pályára, és bármi megtörténhet... :D Miért ne nyerhettünk volna? Akarnunk kell a győzelmet, másképp nem jön el. Sajnos egy ilyen gonosz lépcsőn kell felmennünk, ahol a finnek után a hollandok jöttek... :D Egyébként tényleg nem lenne rossz, ha szépen, lassan megfelelő ellenfelek ellen köthetnénk le meccseket, mint az ökölvívásban. :D
Miért ne nyerhettünk volna??? Hát nem láttad? Macska-egér harc volt...
Persze hogy akarni kell, meg bármi megtörténhet, de reálisan nézzük már a dolgokat könyörgöm... Ott a realitás, meg az első lépcsőfok, hogy verjük meg az összes többi ellenfelet a csoportba, meg talán egy döntetlent húzzunk ki a svédekkel szemben...
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.26. 09:00:43

Elég volt nekem az első félidő. Egyébként Ettől a meccstől nem lehetett jobbat várni. Egy eleinte jól letámadó magyar csapat fel tudta tartóztatni a nem túl jó formában lévő VB ezüstérmeseket, de a védelmi hibákat egytől-egyig kihasználták.
d
Entrenador del Barça

2011.03.26. 06:48:43

Meccs előtt még azt tartottam, hogy ha mutatunk valami játékot és nem kapunk ki 3 gólnál többel, akkor nem leszek elégedetlen. Hát játékot nem mutattunk és 3 gólnál többel kaptunk ki, de még így sem lepődtem meg.

Felesleges itt bármi személyi változást emlegetni, taktikát elemezni, mert ha a fejünk tetejére állunk sem nyerünk ez ellen a holland csapat ellen.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy más, fociban hasonló szinten járó nemzetek hogyan élik ezt meg, mert abszurd, hogy minden évben háromszor kapunk józanító pofont és mégis a fél ország álomra ringatja magát újra és újra minden évben. Lassan már a "régi szép időkre" sem lehet hivatkozni, mert már apáink idejében is ugyanígy szidták az akkori footballt (még ha a mostani időkjöz képest valamivel sikeresebbek). Képtelenek vagyunk elfogadni, hogy ennyire vagyunk képesek és a földön maradva örülni az így elért eredményeknek.

Gundelt meg felkérném temetésemre beszédet mondani.
PCsabi
aka Game90

2011.03.26. 02:36:52

Néhány észrevétel:
1. Vanczákot felejtsük már el!
2. Dzsudzsák jobb csapatot érdemelne.
3. A játékosainkon azért eléggé meglátszik, hogy alig játszanak a klubcsapataikban.
4. Magyar média elfelejthetné ezt az óriási hype-ot.

Ezt a kezdőt azért kipróbálnám egyszer: Fülöp/Gulácsi - Bodnár, Juhász, Lipták, Laczkó - Koman, Elek, Vadócz, Dzsudzsák - Rudolf, Szalai. Sajnos Gera szerepeltetésének semmi értelme, egy normális meccse nincsen a válogatottban...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.03.26. 02:36:09

fcbarca0827 írta:Satulábú, satufejű, satuidióta Vanczák Vilmos, hogy a tökömbe lett ötven valahányszoros válogatott? Ezt mondja meg valaki. :lol:

Amúgy, nem történt tragédia, A két holland meccstől függetlenül, mi leszünk a csoport másodikak. 8)
Jó hozzáállás. :D

Annyira nem volt katasztrófa szerintem ez a meccs. Ronggyá vertek minket a VB ezüstérmesek. Nagy bumm. Viszont volt veszélyes támadásunk, volt reménysugár. Sőt, a hollandok minden góljában vastagon benne volt a védelem. Az első kettőben főleg. Azt tudom, hogy a legtöbb gólt egy védelmi hiba előzi meg, legyen az kisebb, vagy nagyobb, de lehet kialakítani úgy helyzetet, hogy a védelem igazán nagy hiba nélkül is mattolva legyen. Ezt nem tették igazából a hollandok velünk, csak a hibáinkat használták ki. Ezeken a hibákon meg lehetne javítani, ha valaki jól megszervezné végre a védelmet. Pl nem rohanunk középre szabadon hagyva a jobb-középen érkező Affelayt.

Az meg, hogy alig értünk labdához a második félidőben. :D Egy Barcás tudhatja, hogy milyen nehéz elvenni a labdát az azt magabiztosan tartó játékosoktól.

Nem hittem a győzelemben, egyelőre nem is várom el tőlük. A fejlődést szeretném látni, ami viszont szerintem jelen van a csapatban.
Bogyó10

2011.03.26. 01:06:30

Messa: mindent elmondtál. Hajrá Magyarország!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.03.26. 00:16:41

Azt kell mondjam, reális volt a meccs alapján a 4-0, sokkal jobbak voltak.

Bosszantó hibákból kaptuk a gólokat, ami pedig a 4. gól után történt, hogy vagy 5 percig úgy passzolgattak, mintha tényleg egy könnyed labdás edzésen lennének, elég dühítő volt.

Király Gabiról nem tudok újat írni, hihetetlen rapszodikus az ő teljesítménye. Az első gólban bőven benne volt, oké hogy 11 méterről jött a labda, de konkrétan belelőtték, mégis sikerült mellényúlnia.

Meccs előtt írtam, hogy Vanczák jobb oldalon való szerepeltetése felejtős, hát végülis csak 2 gólt kaptunk róla, de nem akarom én feltalálni a spanyolviaszt...
Lázár Pali sem egy életbiztosítás, de gyanítom többre mentünk volna vele, mint az echte ballábas Vilikével. Az eszem megáll amúgy, nemtudom itt minek kéne még történnie, hogy elfelejtsék a kapitányok az ő behívását. Azt gondolom, ezt a szintet bármelyik itthon játszó jobbhátvéd megütötte volna.

A középpályán nemigazán tudnék kiemelni senkit, Elek és Varga is gyenge volt, előbbi lassú, körülményes, utóbbi súlytalan.

Komant én nem láttam annyira rossznak, nem hoztam volna le. Gera nem játszott jól, bár szvsz nem lógott ki, de hiányzott a megszokott kreativitás tőle, a váratlan megoldások, s legfőképp az, hogy picit hajtsa a társaságot.

Dzsudzsák és Rudolf mindenképp dicséretet érdemel, bár előbbi elfáradt a második félidőre, azért messze a legveszélyesebb, s a legjobb játékosunk, talán az egyetlen, akinek nyugodt szívvel mernek passzolni a csapattársak, mert ő legalább letudja kezelni a lasztit, s ezzel most sok mindent elmondtam...

Rudi pedig 90 percen keresztül robotolt, küzdött, próbálkozott, a legkevésbé sem rajta múlt, hogy kikaptunk.

Kapus poszton változtatnék, de nem a jó Fülöp Marcira gondolok, hanem Bogdánra, vagy Gulácsira. Rosszabbul olyan nagyon nem járhatunk.

Kíváncsi vagyok kedden mit alakítanak a srácok, teher immár nem lesz rajtuk, s addigra már Hajnal is rendelkezésre fog állni. Azértis hajrá fiúk!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gg86
Jugador d'estrella

2011.03.25. 23:47:56

Riadtribizli írta: ... meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve.
Ezzel teljesen egyetértek. Én szerencsére nem lettem megetetve, mivel a vacsora előtt kapott étlap után (ahol a vajaskenyérről azt írták, hogy laktatóbb mint a rántotthús) elment a kedvem az egésztől. Nem azzal van a bajom, hogy egy játékos bizakodik, de azért ne essen át a ló túloldalára.
Pl: NS csütörtöki szám, Rudolf: Féljenek csak a hollandok! Nem tudom elképzelni, hogy mondjuk egy Levante játékos ilyet mondana a Barca elleni meccs előtt, pedig az erőviszonyok kb ugyanazok mint a mai meccsen voltak.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.25. 23:47:47

böcsületükre legyen mondva, hogy nagyon akartak. viszont kijött a tudáskülönbség, aztán az akarás átment erőlködésbe. emellett én is éreztem egy kis önbizalomhiányt amihez az is hozzájárult, hogy lelkileg nagyon megtörő időpontokban kaptuk az első 2 gólt. ettől függetlenül olyan dolgokon múlt ma amin változtatni nem igazán lehet. képességen. a középpályánk nagyon lufi volt, de hát az várható, hogy 2 nb1-es szűrű nem fogja meg a világ egyik legjobb irányítóját. szélső védőink ilyen szintű meccsre sajnos nincsenek. satöbbi. ez olyan dolog amin felesleges forogni, úgy gondolom, hogy ugyan úgy ahogy 10ből 1szer tudnánk nyerni Hollandia ellen kikapni sem kapnánk ki mindig 4-0ra. ez most így sikerült, durr. amszterdamban is próbáljunk meg kiállni a címer becsületéért aztán az igazi ellenfeleinknek okozzunk annál több gondot!
menczel
Entrenador del Barça

2011.03.25. 23:30:14

nem mondom hogy ez jó eredmény, de abszolut elfogadható mert ez a papírforma. a vb ezüstérmessel játszott az 50. válogatott.
hőzöngenek itt egyesek a hozzáállás miatt, én egyáltalán nem láttam, hogy hiányzik a hajtás. ha a kezdő playmakereket vesszük 4 -ből 3 Gera Koman és Rudolf se játszik a csapatában. Azt meg hogy akkor helyettük miértnem játszik más... nyilván náluk csak rosszabb labdarugók vannak arra a posztra és a különbséget hajtással meg futással nem lehet pótolni.

mégegyszer: ez a papírforma!

(sztem mostmár évtizedek óta az elégedetlen nagyarcú szurkolók a magyar foci legnagyobb bajai, ugyanis elérhetetlen eredményeket várnak el ráadásul azonnal... )
sjay
Entrenador del Barça

2011.03.25. 23:14:13

FCB.Gabesz írta:
ezt át is gondoltad vagy csak a hasadra ütöttél?

na majd hollandiába csodát teszünk:D
am most ezzel a hozzáállással mi a baj?
első félidőt úgy ahogy néztem,hát szetem az első gól után megzavarodtunk a 2. meg csak szimplán feladtuk,két nagy hibából kaptuk mindkettőt,az egyiket a nagyon tisztességesen helytálló kapusunk is benne volt.(szerintem)
talán túlságosan tiszteltük az ellenfelet,bár a gólig szetem odatették magukat, am hihetetlen ,hogy az első 10percet nem bírjuk ki nagy csapatok ellen gól nélkül.
Átgondoltam :wink:
Nem tudom mi bajod volt Királlyal, Fülöpnek jobban örültél volna?
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 23:09:02

Riadtribizli írta:Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...
Ja meg hogy arra verjük a nyálunkat hogy 5 győztes meccs zsinórba. Na de könyörgöm kik ellen? Kötelező győzelmeknek örülünk? Nehogy már egy Finnország legyőzése bravúrnak számítson? Vagy ha tényleg az akkor meg ne legyünk hülyék, hogy utána Hollandokat akarunk verni... Lépcsőn menjünk fokonként, mert a liftbe még nem érjük fel a gombot...
Ismered a mondást: egy meccsen két csapat lép pályára, és bármi megtörténhet... :D Miért ne nyerhettünk volna? Akarnunk kell a győzelmet, másképp nem jön el. Sajnos egy ilyen gonosz lépcsőn kell felmennünk, ahol a finnek után a hollandok jöttek... :D Egyébként tényleg nem lenne rossz, ha szépen, lassan megfelelő ellenfelek ellen köthetnénk le meccseket, mint az ökölvívásban. :D
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.25. 23:07:45

Kapus: Király Gabi az, akit nem okolhatunk semmiért, ő szerintem tisztességesen helytállt, a gólokról pedig nem tehetett.[/quote]

ezt át is gondoltad vagy csak a hasadra ütöttél?

na majd hollandiába csodát teszünk:D
am most ezzel a hozzáállással mi a baj?
első félidőt úgy ahogy néztem,hát szetem az első gól után megzavarodtunk a 2. meg csak szimplán feladtuk,két nagy hibából kaptuk mindkettőt,az egyiket a nagyon tisztességesen helytálló kapusunk is benne volt.(szerintem)
talán túlságosan tiszteltük az ellenfelet,bár a gólig szetem odatették magukat, am hihetetlen ,hogy az első 10percet nem bírjuk ki nagy csapatok ellen gól nélkül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB.Gabesz 2011.03.25. 23:09:16-kor.
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 23:01:52

FtcSikiHun írta:Gera? Vanczákkal együtt, addig rugdosnám őket, amíg meg nem tanulnak focizni.

De nekem még mindig Várhidi a legjobb edző, hogy ő miért ment el, nem értem.
EL-döntős, angol első osztályban játszó focistáról beszélsz, aki emberileg is példakép lehet sokak számára. Ha kérhetem, több tisztelettel nyilatkozz legalább róla!

Várhídi nekem is szimpatikus főleg a Sport1-es kommentátori megszólalásai miatt. :D Utólag róla az a véleményem, hogy bár ért a focihoz, motiválni, csapategységet teremteni nem tud. Jó szakember, csak egy válogatott esetében, akik hónapokig nem találkoznak, nem szokják egymás társaságát - egy olyan edző kell, aki utóbbihoz is ért valamennyire.
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.25. 22:59:31

Szörnyen gyengék voltunk.

Egyszerűen a helyezkedés nulla volt, semmi taktika nem volt a játékunkban, a védelmünk pedig egyszerűen gyatra volt. Lehetett ez volna 6 is. Nagyon sok játékost le kell itt cserélni, itt már nem a képességekről van szó, hanem néhány embernél a hajtásról, mert az volt ahol hiányzott.
Riadtribizli
Barça B

2011.03.25. 22:58:00

ziipp írta:Nem olvastam a nyilatkozatokat a meccs előtt, de mégis, mit kéne mondania bárki ember fiának? Hogy a tisztességes helytállás már jó? :S :D A győzelemért játszunk, nyerni akarunk. Amit nem tűzünk ki célként, az soha nem is érjük el. :)
Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Riadtribizli 2011.03.25. 23:00:11-kor.
Válasz küldése