Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hat ha a Barca nem lo, engem az se zavarBarcaman1993 írta:Én teljesen értem. De azt neked is be kell látnod, hogy előbb-utóbb gólt kelll lőnidaman írta:Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.
Madrid szempontbol az lenne a legjobb ha "kijonnenek" a latottak alapjan, mert azzal a Barca nem tudott mit kezdeni eddig, mivel egy jatekot kepesek jatszani, de azt nem a sajat kapujuk elott kezdik.Anélkül nem megy
AKár még fejre is állhatunk
Most sokan nagyon borúsan látják a helyzetek, de majd lehiggadnak, és ők is reálisan tudnak értékelni. Semmi különös nem történt, ok, nem fogunk idén hat kupát nyerni, de nem is az az elvárás, legalábbis a normálisabb szurkolóknál. De kérem, sokan temetik a csapatot, pedig még igy is fantasztikus pozícióban vagyunk! Szinte már zsebben a bajnokság, és BL első számú esélyesei vagyunk, mellé meg van egy kupa ezüstünk, akkor mi a búbánatról beszélünk? Ha még a BLben ki is esnék a Real ellen, akkor is azt kéne mondani, nagyon jó szezont futottunk!!! Ha vkinek egy kevés egy bajnoki cím, egy kupa döntő, meg BL elődöntő, az nem is érdemli meg, h a csapata sikeres legyen! Persze rossz úgy elbukni, h már nagyon közel a siker, ráadásul az ősi rivális ellen, de akkor is helyén kell kezelni a dolgokat!lui1698 írta:Na azért úgy látom van itt olyan is aki nem vágta fel hosszában az ereit amiért nem nyertük meg a kupát. (örülök, egész nap alig mertem benézni topicokba annyira sok baromságot olvastam, hogy szétszakadt a fejem)
Én teljesen értem. De azt neked is be kell látnod, hogy előbb-utóbb gólt kelll lőnidaman írta:Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.
Madrid szempontbol az lenne a legjobb ha "kijonnenek" a latottak alapjan, mert azzal a Barca nem tudott mit kezdeni eddig, mivel egy jatekot kepesek jatszani, de azt nem a sajat kapujuk elott kezdik.
Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.Barcaman1993 írta:Egyetlen dolgot kell csinálni. Gólt kell lőnidaman írta:Szoval a kozelgo BL meccsekre vonatkozolag en csak azt remelem, hogy ezt a 3. verziot elfelejtjuk, legalabb a Bernabeuban...Ha ez meg van, akkor muszáj kijönniük. Ha ez megtörténik, akkor pedig már egyértelmű, hogy melyik csapat a jobb. A támadójátékuk nagyon gyenge, főleg ha csatár nélkül játszanak.
Pep topicban írtam vmit, ami ehhez illik tökéletesen...lui1698 írta:Mellesleg az csak nekem tűnt fel, hogy rengetegszer volt olyan ember faultolva (már Madridban is) akinél nem is volt labda.
Csak nézem a meccset és hopp egy ember elesik, hopp még egy.... közben a labda 5 méterre tőlük.
Egyetlen dolgot kell csinálni. Gólt kell lőnidaman írta:Szoval a kozelgo BL meccsekre vonatkozolag en csak azt remelem, hogy ezt a 3. verziot elfelejtjuk, legalabb a Bernabeuban...
lui1698 írta:Nem nagyon szeretek én bírózni, de ezt a szerencsétlen idiótát megye 3-as meccsekre se engedném üdítőárusnak, nemhogy kupadöntőt vezessen.Barcaman1993 írta:A bíró meg szó nélkül hagyta az egészet.
Hát az bőven kevés volt... 5-ből 2-őt Di Máriá kapott, de ő nem volt durva egyszerűen csak taktikai faultjai voltak. Emlékszem az első félidőben 13-13 volt a szabálytalanságok aránya. Azért azt megnézném, hogyan jöttek ki. Félpercenként 1 Barcelona játékos feküdt a földön, mert állandóan aprították őket.MessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=52
Ha jól tudom 5 sárgát osztott ki Madrid oldalon..
http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=52lui1698 írta:Nem nagyon szeretek én bírózni, de ezt a szerencsétlen idiótát megye 3-as meccsekre se engedném üdítőárusnak, nemhogy kupadöntőt vezessen.Barcaman1993 írta:A bíró meg szó nélkül hagyta az egészet.
Az a baj, hogy az egy dolog, hogy a spori nem lát semmit, de egyrészt azért még van 2+1 segédje, aztán meg ott van a szövetség, akik utólag eltilthatnák őket. De nem teszik... Végülis ők sem ezért vannak.lui1698 írta:Nem nagyon szeretek én bírózni, de ezt a szerencsétlen idiótát megye 3-as meccsekre se engedném üdítőárusnak, nemhogy kupadöntőt vezessen.Barcaman1993 írta:A bíró meg szó nélkül hagyta az egészet.
Nem nagyon szeretek én bírózni, de ezt a szerencsétlen idiótát megye 3-as meccsekre se engedném üdítőárusnak, nemhogy kupadöntőt vezessen.Barcaman1993 írta:A bíró meg szó nélkül hagyta az egészet.
Igazából szerintem ez a legfontosabb oka annak, hogy tegnap a bré rossz végére kerültünk.Fecooo írta:gyengék voltunk
Bevallom az őszintét, hogy én se nagyon mertem benézni egésznap, de most kitört belőlem az indulat. Emlékszem a VB-n mindenki, hogy osztotta a spanyolokat, pedig jó játékkal, de kevés góllal megnyerték a vb-t. Most a Real egy középsz.r játékkal megnyerte a kupát és mindenki el van tőlük ájulva. Amit a pályán műveltek az meg már küzdősportos megmozdulások voltak. A bíró meg szó nélkül hagyta az egészet. Arbeolat meg Pepét a pálya közeléből is el kéne tiltani. Xabi Alonsot is ki lehetett volna simáén állítani, de ő legalább nem henteskedett...lui1698 írta:Na azért úgy látom van itt olyan is aki nem vágta fel hosszában az ereit amiért nem nyertük meg a kupát. (örülök, egész nap alig mertem benézni topicokba annyira sok baromságot olvastam, hogy szétszakadt a fejem)
Remélem azért bl-ben, ha nem is idegenben de otthon helyre tesszük a mészárszéket, mert rohadtul kerülget attól a bandától a hányinger.
Fél csapatot befizetném egy útra a Tajgetoszra.
Hozé meg tovább növelheti a maga köré felhúzott csodás mítoszát... világlegjobbedzője.
Én arra tippelek, hogy a fáradtság és más egyéb dolgok is közre játszhattak,de szerintem már túl sokat volt foglalkozva idén a clásicokkal és egy kicsit megcsömörlöttünk benne.vlxe írta:Ugyanez volt nálam is! Leültem, és azon kaptam magam, hogy 20-30 perc után a gépen dolgoztam, és csak fél füllel hallgattam az eseményeketCapon írta:Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel
Hát azt el is felejtheted, hogy bármikor is támadni fognak. Ha gólt lövünk és előnybe kerülünk, akkor van rá esély, de még ekkor sem vagyok benne biztos.honda25 írta:Csalódott vagyok a tegnapi nap miatt.
Első félidőben a bírónak közbe kellett volna avatkoznia, nem tette, így mi sem a játékkal foglalkoztunk. Második félidőben voltak lehetőségek, de elrontottuk, hosszabbításra elfáradtunk és kaptunk egy kontra gólt.
Jókor jött a vereség szerintem, bl-ben sokkal rosszabb lett volna kikapni.
Elemezni kell, mit hol rontottunk el. Remélem, bl-ben a Reál támadni fog, nem védekezni és kontrázni, szeretném már végre látni, játékban mit tudnának támadó felállásban.
zsírosdeszka írta:Villa színészkedett. Mikor felállt, semmi baja nem volt, csak verekedni támadt kedve, de a földön fekve meg olyan fájdalmai voltak, mint egy buzogányt szülő nőnek.krampusz írta:Meglehet nézni és ellehet mindenki eldöntheti, hogy ez mi volt....
http://www.youtube.com/watch?v=tA4AMGzS ... r_embedded
Színészkedésért a Barcának sem kell mostanság Madridba mennie. Alattomos dolog volt a védőtől, az biztos, de Villa sem ártatlan szűzlány...
Csak egy idegeskedést és egy színvonalon aluli meccset hagytál ki. Az első félidőhöz nem sok hasonlót láttam...Capon írta:Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel pedig nem miden napos, hogy összefut ez a két csapat a döntőben. Hamar el is kapcsoltam. Aztán ma kora este eszméltem, hogy jaaa meg kéne nézni az eredménytLátom a real nyert na mondom, de jó hogy nem néztem végig.
Ugyanez volt nálam is! Leültem, és azon kaptam magam, hogy 20-30 perc után a gépen dolgoztam, és csak fél füllel hallgattam az eseményeketCapon írta:Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel
Így is van divatdrukker vagyokzsírosdeszka írta:Ahogy ti örültetek tavaly.Emlékszem 2009-ben még csak "mikuláskupa volt".Nem is értem,h lehet ennyire örülni egy ilyen rissz rossz trófeának... Very Happy
Ez a tipikus divatdrukker. Egy igazi várja, nézi, rágja alatta a körmét, utána gondolkozik rajta, de az itt lévő igazi Barca drukkerek is biztos tudják miről beszélek. Másnap jut az eszedbe, hogy "jaaa meg kéne nézni az eredményt"?Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel pedig nem miden napos, hogy összefut ez a két csapat a döntőben. Hamar el is kapcsoltam. Aztán ma kora este eszméltem, hogy jaaa meg kéne nézni az eredményt Embarassed Látom a real nyert na mondom, de jó hogy nem néztem végig.
Számomra is ez volt a legundorítóbb a sok alattomos megmozdulás közül. Videón az egész meccses durvulás (ez az eset 0:30-nál). A legundorítóbb ráadásul az, hogy ott is tartotta a lábát, esze ágában nem volt elvenni. Ha jól emlékszem Eduardonak hasonló eset után tört el a lába... Nálam is ez egyből piros.Fecooo írta:ugye ez nem ért kiállítást? (még sárgát sem májenkónál...) főleg az arcát érdemes figyelni, a labdához köze nem volt...