samy85 írta:daman írta:Mint mar mondtam, szerintem ez leginkabb annak volt koszonheto, hogy a Madrid valamiert abbahagyta azt a jatekot amit addig jatszott
nem lehet hogy azért mert fáradtak egyre jobban? mármint a Madrid játékosok... azért 90 percen keresztül ilíen pressziót nem gyakorolhat senki sem....
bocs a dupla hsz-ért, de erre nem tudtam nem reagálni

De lehet, de azert nem 45 perc utan. Bar arra tudok gondolni, hogy inkabb Mourinho nem kockaztatta, hogy 60-70 perc utan teljesen elfogyjon az erejuk, mert akkor ha nem is lo abban a 20-30 percben golt a Barca, meg ott a hosszabbitas. Mast nem tudok elkepzelni.
Rivaldo11 írta:Gyorsabb lett a labdajáratásunk, több mozgás, pár helycsere, és ezzel már nem tudtatok mit kezdeni. A mi szempontunkból sajnos az utolsó passzok, a befejezések pontatlanok voltak, vagy épp Casillas mentett.
Azt a verziót, h. visszaálltatok, felejtsd el. Ha valóban taktika lett volna, nem ilyenek lettek volna a "labdafelhozatalaitok" ( Laughing ).
Vagy mourinho zseniális agyából azt pattant ki, h. bikázzátok arra, amerre álltok, 40 percen keresztül?
Szerintem ennyi erovel te is elfelejtheted ezt a verziot, mar csak azert is mert ha megprobalta volna azt jatszani a Madrid amt addig es a Barca meg csak siman gyorsabb lett volna, plusz amiket mondasz abbol veletlen sem ez a jatek alakult volna ki. Meg sem probaltak az elso perctol kezdve ugyanazt jatszani, semmi letamadas, nyomas, semmi. Ezt akkor mivel magyarazod? Vagy szerinted ugy voltak vele, hogy "hmm most a Barca gyorsabban jatszik, akkor gyerunk a 16-osunkra"?
Mert azert ezt eleg nehez nem eszrevenni (marmint a presszionalas telejes hianyat), mar ha nem csak azt nezed, hogy "A Barca igy jatsztott az elso felidoben, igy meg a masodikban". Annak az oka az volt, hogy az elsoben annyira hagytak oket amennyire, a masodikban meg szinten.