2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akárhogy is. Megvan az ellenszer a tili-toli játékunkra. Egy kicsit talán változtatni kell. Remélem, hogy ebből a meccsből tanult Pep.
Azért az egy elég nagy túlzás, hogy az első félidőben a real lemosott... mit csinált? Széttördelte a játékot? és néha kontrázott? azért ez elég túlzás a lemosás szóra, első félidőben belementünk ebbe a feszült játékba, ami nekik kedvezett ez tény! a BLben tovább kell lépni és akkor ennyi erről a dologrólSmile
Mezner2 írta:Miért kell lesüllyedni egy olyan szintre,ahol nem lehet elismerni ha kikapunk JOGOSAN. Emlékezünk csak vissza az első félidőben momentumunk sem volt, a Real lemosott minket a pályáról, a másodikban felpörögtünk,jól játszottunk,de bebizonyosodott,hogy a Real ellen nem elég 45 perc játék,bíróval meg csak a vesztesek foglalkoznak, mi a vereség ellenére nem vesztesek vagyunk,hanem csak legyőzöttek, gratulálni kell a Realnak(a sikerük egyáltalán nem volt jogtalan) le kell szűrni a tanulságokat és a BL-ben odatenni magunkat.
SANDRO PEDIG SZŰK EGY ÉV ALATT,ANNYI KÁRT TETT, EBBEN A NAGYSZERŰŰ CSAPATBAN(ELSŐSORBAN MEGITÉLÉS SZEMPONTJÁBÓL) AMENNYIT LAPORTA AKARVA SEM TUDOTT VOLNA EGY ÉLET ALATT SEM.
nem is értem miért nem lehet egy elnők több mint 8 évig poszton.ROSSEL TAKARODJON A KLUB ÉLÉRŐL
ez így egyben nagyon kemény! ekkora egy undorító, hentes csapatot.Ilúvatar írta:http://www.hatharom.hu/article/1a5664-r ... -keresztul
Ahogy nekünk se volt rá okunk sok esetben, hogy magyarázkodjunk. Ennyit akartam ezzel mondani.LG írta:Pedig nincs okuk rá, Capello megmondta már rég a frankót.
Pedig nincs okuk rá, Capello megmondta már rég a frankót.d írta:Csak a kis ördög mondatja már velem, de amikor mi magyarázkodunk így, mint most a madridisták, akkor mindig az a mindent elsöprő záróérv, hogy nem magyarázkodnánk, ha nem lenne rá okunk, ehhehe.
milyen bajod van baratom nyugugyalIlúvatar írta:messibingyo, szerintem sokkal jobban járnánk, ha csöndben maradsz.
Azért azt megnézném hol volt több helyzete a Realnak? Még, hogy a Real nem volt pofozógép? Akkor nézd meg mit művelt Arbeola meg Pepezsírosdeszka írta:Mi rúgtunk többet kapura,kapufánk volt nem is akármilyen vert helyzet volt tátott szájjal nézték,gyönyörű gólt szereztünk,erőszakosak voltunk,kemények,határozottak,volt hitünk,akaratunk.....mi a probléma ezzel? Ez van akinek nem tetszik? Ez nem foci? Akkor mi az? Hja......majd bocsánatot kérünk érte hogy lenyomtuk a barcát.
Sok a probléma.....sok a nem tetsző dolog most sok embernek.......s hogy mi a valódi probléma? Hogy a Real tegnap nem volt pofozógép.....hogy a barca állitólag nagyon gyengén focizott(nem mi nem hagytuk ááááá)...hogy a verhetetlen barca kikapott egy olyan csapattól ,akik okosan,éretten,csapatként fociztak....akikben a hétvégén 10 emberrel is nagyobb tartás volt.....a játékunk nem olyan mint az övék? Nem.....mitől lenne? Attól hogy évente szétrobbantották a csapatot? Új edző minden évben....4-5-6 új ember a kezdőben? Mit vártok? Egy 8 hónapja együtt lévő csapattól???
Az teljesen mas volt. Mar akkor is probaltam magyarazni azt, hogy en mit ertek bunkerfoci alatt. Ezt. Az mas volt, ott jo 20 meterrel fentebb volt a vedelmi resz, igy a Barca se tudta azt jatszani, amit szokott. Illetve tudta, csak nem 25 meterre a kaputol passzolgattak, hanem 50-re.d írta:Jobb volt a bajnoki, amikor úgy kezdett a Madrid, ahogy a kupában a második félidőben játszottak? Akkor is mondtam már, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy nem a 16 elé állunk és mégsem "eszetlenül" rohantok előre, nem hittél nekem. Feljebb kellett tolni a védelmet, volt egy sikeres lestaktika, Villának jár az Arany Pippo emlékdíj, és egyből jöttek a támadási lehetőségek is.daman írta:Es vegulis igaza volt Mourinhonak, ennek ellenere nem nagyon szeretnek meg egy ilyen latni.
Nézz meg egy-két barca szabálytalanságot is. Busquets jó hogy nem törte ketté xabi alonso lábát. Nem kapott semmit. Amúgy igazad van, real oldalról is voltak brutálisak, véresebbek is talán ők voltak.davidvilla007 írta:Megnéztem a kis videót a madridi szabálytalanságokról! AZ IDEG [auto_cenzúra] SZÉT!!!! Hihetetlen tuskó paraszt egy banda,a bíró meg el mehet oda hogy nem tudott lapokat adni az elején!Az élet nem volt most igazságos!NAgyon remélem hogy mi utazunk a wembleybe!!
Jobb volt a bajnoki, amikor úgy kezdett a Madrid, ahogy a kupában a második félidőben játszottak? Akkor is mondtam már, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy nem a 16 elé állunk és mégsem "eszetlenül" rohantok előre, nem hittél nekem. Feljebb kellett tolni a védelmet, volt egy sikeres lestaktika, Villának jár az Arany Pippo emlékdíj, és egyből jöttek a támadási lehetőségek is.daman írta:Es vegulis igaza volt Mourinhonak, ennek ellenere nem nagyon szeretnek meg egy ilyen latni.
Nyisd ki a szemed es nezd meg mi volt a 2. felidoben: 16os ele beallas, 25-30 meterre a kaputol max. a tamadok megtamadasa. Ez a Barca jatek melegagya.messi1918 írta:Ezek szerint a Madridon múlott végig, hogy mit játszik a Barca???És a második félidőben direkt magukra húzták őket, és direkt hozták pedrot ziccerekbe... Szerintem csak annyi volt, hogy a Barca összekapta magát, gondolom Pepe kapufája azért sokakat megijesztett a pályán is. Aztán már csak a befejezéseknél voltak hibák. A második félidő játékához a Madridnak nem sok köze volt!!!
Szerintem ez a kulcsszo. Nyilvan nem birta volna, megiscsak a Barca a vilag legjobb csapata, ha 90 percen keresztul birna az elso felidos jatekot, akkor Real Madridnak hivnak a legjobbat.d írta:Vagy: az első félidőben ennyire tudta előrenyomni a Barca a Realt, a másodikban meg annyira.daman írta:Annak az oka az volt, hogy az elsoben annyira hagytak oket amennyire, a masodikban meg szinten.
Amúgy pedig szerintem mindkettőtöknek igaza van. A Madrid visszavett egy kicsit, mert vissza kellett vennie. Feljavultunk egyértelműen és jobban ment az előre játékunk, veszélyes lett volna tovább ennyire feltoltan maradni. Plusz se fizikálisan, se mentálisan nem bírta volna ezt 90 percen keresztül a Madrid, így se bírta, csak vagy elcsesztük a támadásokat, vagy Casillas még védett.
De az látszott, hogy sebezhető még ez a Real, lehet ott gólt rúgni. Egy jobb Villa mondjuk nem ártana hozzá.
És igen, a több helycsere a támadók közt nagyon feldobta a csapatot és összekavarta a Real védelmét. Abból többet szeretnék látni és azt is szeretném látni, ha ebben Messi is jobban részt venne és megjelenne a széleken is olykor, nem csak előre-hátra mozogni, mint legtöbbször tette tegnap is.