lui1698 írta:Na azért úgy látom van itt olyan is aki nem vágta fel hosszában az ereit amiért nem nyertük meg a kupát. (örülök, egész nap alig mertem benézni topicokba annyira sok baromságot olvastam, hogy szétszakadt a fejem)
Most sokan nagyon borúsan látják a helyzetek, de majd lehiggadnak, és ők is reálisan tudnak értékelni. Semmi különös nem történt, ok, nem fogunk idén hat kupát nyerni, de nem is az az elvárás, legalábbis a normálisabb szurkolóknál. De kérem, sokan temetik a csapatot, pedig még igy is fantasztikus pozícióban vagyunk! Szinte már zsebben a bajnokság, és BL első számú esélyesei vagyunk, mellé meg van egy kupa ezüstünk, akkor mi a búbánatról beszélünk? Ha még a BLben ki is esnék a Real ellen, akkor is azt kéne mondani, nagyon jó szezont futottunk!!! Ha vkinek egy kevés egy bajnoki cím, egy kupa döntő, meg BL elődöntő, az nem is érdemli meg, h a csapata sikeres legyen! Persze rossz úgy elbukni, h már nagyon közel a siker, ráadásul az ősi rivális ellen, de akkor is helyén kell kezelni a dolgokat!
Ha meg továbbmegyünk, ne adj is Isten meg is nyerjük a BL-t, akkor ez megint egy egészen zseniális szezon lenne.
A RM-ról annyit, h én a szurkolóik helyében már elégedett lennék, egy év alatt sztem nagyon fejlődtek. Tavaly még egy Lyon nagy falatnak bizonyult, idén már simán lenyomták őket, meg a Spurst is, amely hasonló játékerőt képvisel. Tavaly a Milan ellen 1 pontot szereztek, idén a 4-t. Tavaly nem szereztek pont a El Clasico-kon, idén 1 pont összejött, + a kupa is, és még ott a BL. 2003 óta ilyen messzire nem jutottak, a kupát meg 18 év után zsebelték be, vagyis nem ma volt az utolsó sikerük. Az ő szezonjuk sztem már most felülmúlta a reális elvárásokat, egy BL döntő, egy esetleg győzelem meg már óriási siker lenne a számukra. Most tért vissza a Madrid az európai elitbe.