2011.04.21. 21:14:15
Nem a biron de nem is a Barcan mult az, hogy lathattunk eddig 3 kulonbozo "meccset". Az egyetlen oka ennek a Madrid aktualis taktikaja volt.
1)Bernebeuban meg olyan felpalya kornyeken tamadtak meg a Barcat, akik igy 40-50 meterre passzolgathattak, ott nagyon nem zavart senkit, varta a Madrid a lehetoseget. Erre en azt mondtam, hogy a korulmenyek ismereteben rendben van.
2)Kupadonto elso felido (es valamennyire az elso meccs 2. fele)
Letamadta a Madrid a Barcat, akiknek igy nem volt meg a szokasos teruletuk meg idejuk a kis tili tolihoz, Xavi-Iniesta parossal az elen, nem is tudtak azt jatszani rendesen, sokszor elvesztettek a sajat terfelukon mar a labdat, stb., ennek eredmenye lett az, hogy gyakorlatilag kapuralovesuk nem volt.
3)Kupadonto 2. fele na ez az ami nekem abszolut nem tetszett, meghozza azert mert teljesen foloslegesen valtoztatott a Madrid. Nem tudom az okat, de nem tudom elkepzelni, hogy faradtak lettek volna 45 perc utan.
Teljesen bealltak vedekezni (es igen, en ezt nevezem bunkerfocinak, ha mar annyi vita volt errol) a 16os ele aztan bumm, hadd jojjon a Barca, ezzel az volt a legnagyobb gond, hogy a Barcanak ez a jateka, 20-30 meterre lealltak passzolgatni, meg is lett az eredmenye. Szerintem teljesen felesleges volt ezt megjatszani, de vegulis igaza lett Mourinhonak. Lehet azzal jonni, hogy feljavult a Barca, de ennek az volt az oka, hogy meg sem probalt a Madrid meg csak minimalisan sem letamadni, nemhogy ugy, mint az elso felidoben, igy a Barca jatszhatta, amit tud-nyilvan jobbak lettek.
Szoval a kozelgo BL meccsekre vonatkozolag en csak azt remelem, hogy ezt a 3. verziot elfelejtjuk, legalabb a Bernabeuban...