Lampiao írta:blanee írta:
Egyébként pedig: lehet hogy én látom rosszul, de ha egy topicnak az a neve hogy barca vs. real, arra gondol az ember, hogy itt valami vita folyik a két fél között, itt ütköztetni lehet a véleményeket barcások és madridisták között. Tehát miért ne lehetnének itt madridisták 4(!) el clasico közepette?
ezzel semmi baj. de pl az elmúlt 2 évben nem igazán lézengtek itt, pedig akkor is voltak classico-k. Azzal sincs baj, hogy amint megindul a csapat szekere bátrabban fejtik ki a véleményüket, ezzel szerintem az égvilágon semmi baj nincs. Csak részedről elég izzadságszagú a topik rendeltetésével magyarázni, hogy egyre többen fejtik ki itt a véleményüket a másik oldalról. Mikor a topik létezik mióta van eurobarca és csak akkor vannak iott sokan a madridistáktól, mikor elviselhető eredményt érnek el. nyilván fordítva is így megy.
Ebben tökéletesen igazad van, de szerintem ez érthető és el is lehet fogadni, örüljetek hogy van kivel vitázni:) Utóbbi időben elég egyértelmű volt, hogy a clasicokon merre billen a mérleg nyelve. Talán ősszel lehetett reménykedni, hogy kiélezettebb lesz, nem lett. Most, hogy ez a helyzet, van is miről beszélni, sokkal érdekesebb így a vita. Szerintem teljesen mindegy, hogy mikor vannak itt, az nem változtat semmin. Akár izzadságszagú, akár nem amit írtam, úgy láttam van aki ezt nem érti.