Sajnos nem alakulnak jól az előjelek a meccs előtt. Azért az igen balszerencsés, és talán egyedi eset is, hogy 3 darab balhátvédünk egyszerre sérült! Ilyenkor azt kell mérlegelni, hogy egy félig sérült/egészséges Puyollal és Inivel merjünk-e kezdeni? Mert nem lenne jó, ha rásérülnének! Bár szerintem Puyolt már csak azért is erőltetni kell, mert jövő hétre talán Maxwell oké lesz, így legalább balra lesz egy plusz emberünk! Init ellenben nem kezdetném, mert ő azért kapna rúgást bőven középen, és nagyobb az esélye a sérülésének! Ő a visszavágóra legyen 100%-os, és rúgjon egy olyan gólt a Madridnak, mint anno a Chelseanek!

Jajj de röhögnék...
Én így állnék fel: Valdes - Dani, Piqué, Masc, Puyol - Busi, Xavi, Keita - Pedro, Messi, Villa
Tiagot én is kedvelem, de szerintem még nincs kész egy ilyen meccsre! Keita meg amúgy is Pep nagy kedvence, szóval biztosan ő fog kezdeni. Hátha fejel egy gólt...
Szerintem 2 meccsen ki kell jönni a 2 csapat közti különbségnek, bár ehhez sokkal jobb helyzetkihasználás kell! Szerintem a Madrid jobb lesz a múlt hét szerdai meccsnél, mert Morinho által kitalált "öld a focit" taktikát egyre jobban alkalmazták. Az egymás elleni bajnoki volt a teszt, de múlt héten már jobban csinálták, több helyzetük is volt! Nekünk fel kell pörögnünk, és rúgni kell egy gólt. Villának pedig nagyon össze kell kaparnia magát.