Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Úgy van, ahogy mondod, összeszokottabbak és a csapatjáték sokkal jobb. Nekem viszont ez inkább eredményesebb dinhoékénál, de nem látványosabb. Serintem is az lehetett volna, ha nem vágja tönkre magát, egyszerűen tényleg olyan dolgokat tudott művelni igazi brazil stílusban amitől csak néztem.nagyatyesz írta:Az akkori Barca összjátékban gyengébb volt, mint a mostani! Ott volt egy azóta is pótolhatatlan Eto, volt egy olyan Ronadinho, aki csak azért nem lett a világ valaha volt legjobb játékosa, mert motiválatlanná vált! - bár ez csak az én véleményem, hiszen én óriási Dinho fan voltam/vagyok! A középpályán és a védelemben viszont sokkal labdabiztosabbak a játékosok ( bár egy-két játékos "csak" simán jobbá vált)!
Egyébként én tartok a meccstől, de legutóbb mikor ezt éreztem, akkor 5-0-ra nyertünk! A Madrid jó csapat, jobb mint akkor, viszont mi jobbak vagyunk, és ennek 2 meccsen ki kell jönnie! Örülnék ismét egy Barca - Mu döntőnek!
én meg most nem bánom, hogy egyszer visszaszólt. Ráadásul az oltásai mögött jóval több valós is volt, mint Jose-nak.Fecooo írta:...
Én is hiányolom az akkori játékunkat és zseniket, DE. Ez a real nem fényévekkel rosszabb ennél a Barcánál. Ha így lenne nem tudtunk volna győzni a kupában még ezzel a játékkal sem.Subinho írta:10 éve nem találkozott a két csapat a BL-ben, akkor is ugyanebben a szakaszban. akkor a Rivaldo féle csapat életveszélyes volt, a Zidane féle Real pedig szintúgy. nagyon bíztam a csapatban, végül elég egyértelműen ment a Real a döntőbe. Ez a Real fényévekre van az akkor Realtól, ez a Barca pedig ugyancsak fényévekkel, de jobb, mint a 2001-es Barca!!!
A sok sérült és az utólsó 2 klasszikus miatt most a Realt érzem favoritnak, de ha a srácokban kicsit nagyobb tűz ég, akkor ezeket a meccseket hozni kell!!! Azért mert ez a Barca sokszor jobb ettől a Realtól és azért, mert ez a Barca!!! Egy ilyen 0 focit bemutató Real egyszerűen nem ejtheti ki a Barcát. aláírom, nincsenek csúcsformában, de össze kell kapni magukat és akkor egyszerűen nem lehet ellenfél ez a csapat!!! A helyzetekből most be kell lőni 1-2-t és akkor még az az 1-2 kontragól is belefér... Szerintem Madridban 1-1, vagy 2-2 lesz, Barcelonában meg 1-0, vagy 2-0 és sima továbbjutás!!! Persze ez a könyebbik feladat... sajnos a MU sokkal nagyobb falat.....
Azt sztem senki sem mondta h nincs jelentősége, mert a szerdai bíráskodáson igenis láthattuk a nyomát, inkább arra próbáltak utalni egyesek, hogy a két csapat közötti különbséget nem tudja áthidalni velefcbarca78 írta:És innentől kezdve meg baromság azt mondani, hogy Mou pszichológiai hadviselésének, meg bírózásának nincs jelentősége...
egyébként igen sztem is befolyásolhatta a döntéshozókat is ez a nyilatkozat. És innentől kezdve meg baromság azt mondani, hogy Mou pszichológiai hadviselésének, meg bírózásának nincs jelentősége...Andris írta:Csak egyvalamit jelent mourinho kifakadasa, megpedig azt, hogy piszkosul duhos, h vegul nem portugal hanem a nemet jatekvezeto lesz. Raadasul pep nyilatkozatanak tulajdonitja ezt valszeg igazabol is, es meg az is lehet hogy kicsit igaza van..
Keves hir tetszett ennyire amiota tart a clasico laz.
Ez már inkább nevetséges, mint felháborító.Ilúvatar írta:A Real Madrid vezetőedzője kemény kritikával illette Pep Guardiolát a holnap BL elődöntő előtt a sajtótájékoztatón, írja a sport.es.
"Azzal hogy kijelentette, ne legyen portugál bíró egy új fejezetet nyitott. Mostanáig két csoportra lehetett osztani az edzőket. Az egyik - kisebb csoport - nem beszélt egyáltalán a játékvezetőről, a másik sokkal nagyobb, amibe én is beletartozom, kritizálják a legfontosabb tévedéseket, mert emberek vagyunk akik nem mindig tudják kontrollálni a frusztrációjukat. Pep mostani kijelentésével egy új korszak köszönt be, egy harmadik csoport, aki csak egyetlen emberből áll, belőle, és aki nyíltan kritizálhatja a játékvezetőket. Ilyet még sosem láttam a világ futballjában. Sok követője van az ő fantasztikus futballjának, és fantasztikus edzői kvalitásainak. Lássuk vajon a követői ezúttal csoportban fogják kritizálni nyíltan a játékvezetőket?" nyilatkozta José Mourinho
De megdöglöttd írta:Ettől hiteles lesz máris... úristen!...juhaszdani95 írta:Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...
Amúgy ez egy másik polip, az a VB-s német nem megdöglött?
Ettől hiteles lesz máris... úristen!...juhaszdani95 írta:Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...
Olvastam.... szegény.... nem érti hogy a pszihés játéka rég kútba esett... Pep visszájára fordította a "taktikáját"...Ilúvatar írta:A Real Madrid vezetőedzője kemény kritikával illette Pep Guardiolát a holnap BL elődöntő előtt a sajtótájékoztatón, írja a sport.es.
"Azzal hogy kijelentette, ne legyen portugál bíró egy új fejezetet nyitott. Mostanáig két csoportra lehetett osztani az edzőket. Az egyik - kisebb csoport - nem beszélt egyáltalán a játékvezetőről, a másik sokkal nagyobb, amibe én is beletartozom, kritizálják a legfontosabb tévedéseket, mert emberek vagyunk akik nem mindig tudják kontrollálni a frusztrációjukat. Pep mostani kijelentésével egy új korszak köszönt be, egy harmadik csoport, aki csak egyetlen emberből áll, belőle, és aki nyíltan kritizálhatja a játékvezetőket. Ilyet még sosem láttam a világ futballjában. Sok követője van az ő fantasztikus futballjának, és fantasztikus edzői kvalitásainak. Lássuk vajon a követői ezúttal csoportban fogják kritizálni nyíltan a játékvezetőket?" nyilatkozta José Mourinho
Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...osho írta:a kutyám meg azt jósolta, hogy mi nyerünk...juhaszdani95 írta:Nah, frankó ...Nem akarok vészmadár lenni, de Iker polip szerint a Madrid BL döntős lesz.![]()
De én bízom a csapatomban![]()
![]()
a kutyám meg azt jósolta, hogy mi nyerünk...juhaszdani95 írta:Nah, frankó ...Nem akarok vészmadár lenni, de Iker polip szerint a Madrid BL döntős lesz.![]()
De én bízom a csapatomban![]()
![]()