Barça vs. Real - El Clásico
Szerintem nem az X-re kéne menni, hanem a győzelemre. Ha a szokásos játékunkat hozzuk, a kontrákra való tekintettel kevésbé kitámadva, akkor nyerhetünk.
Egy korszak vége? Emberek...a Cruyff-team nyert zsinórban 4 bajnokságot, de BL-t csak 1x...és a zárásaként a döntőben 4-0-val küldtek minket haza. A Pep-Team megnyerheti könnyen a zsinórban 3. bajnokságát, kupadöntősök voltunk, valamint zsinórban negyedszer BL-elődöntősök. Ez mennyivel rosszabb mint a Dream Team?
- samy85
- Capitá del Barça
Ugye eddig nagyon régtől kezdve vátotta egymást a Real és a Barca ami a spanyol foci trónját illeti(néha egy Valencia-Depor közbeszólt) de miért ne írhatnánk új történelmet? Miért ne lehetne egyszerre a 2 csapat a "jó"..
ugye azért mert a madrid kezd jó lenni, nem jelenti azt hogy nekünk ezzel egyenesen arányosan kell "romlani"... Mi maradunk jók, sőt.. jobbak leszünk....Visca el Barca
ugye azért mert a madrid kezd jó lenni, nem jelenti azt hogy nekünk ezzel egyenesen arányosan kell "romlani"... Mi maradunk jók, sőt.. jobbak leszünk....Visca el Barca

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Korszak vége? ugyan...Vannak lépések, amiket mindenképp meg kell lépni, és frissíteni a keretet. Ez nem függ attól, milyen eredményt érünk el. Az meg nagyon érdekes lenne, h. csak egy győzelemmel bizonyítanánk, h. miénk a jobb csapat...Ahhoz még nagyon sokat kell letennie az asztalra ennek a madridnak, h. ez egyáltalán kérdés lehessen.LG írta:Amúgy sztem ennek a párharcnak nagyobb tétje van, mint a BL döntőbe jutás. Egyrészt ez mozdítja el majd vmelyik csapat irányába az összmérleget, másrészt sztem a jövőre vonatkozóan is meghatározható lehet, főleg egy Madrid siker esetén. Ugyanis úgy gondolom, h egy Madrid siker egy korszak végét jelentené. Lehet sokan butaságnak gondolják ezt, de én úgy érzem, h ez akkora ütés lenne, ami után ez a csapat többet már nem tudna megújulni, csak jelentős változtatások árán. A Madrid meg sztem vérszemet kapna, és a következő szezonban még erősebbek lennének.
Ha viszont mi megyünk tovább azzal egyértelműen bizonyítanánk, h mi vagyunk jobb csapat, és a kupa vereség csak kisiklás volt.
Ami kérdés viszont, h. ki tudjuk-e hozni a különbséget-szám szerint egy egygólos sikerre gondolok idegenben. Ha mindkét csapat futballozni akar, akkor ezt nem lesz nehéz elérni. Ha nem lesz játék, hanem valami más, akkor megint erőlködés lehet a vége.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A holnapi találkozón végül a német Wolfgang Stark bíráskodik majd!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ho-2074762
A szokásos Mourinho féle odaszúrogatások újabb fejezete...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ho-2074762
A szokásos Mourinho féle odaszúrogatások újabb fejezete...

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
nálunk van vki sárgaveszélyben??
uefa.comon probáltam kideriteni de nem találtam semmit......
uefa.comon probáltam kideriteni de nem találtam semmit......
- samy85
- Capitá del Barça
nemtudom elképzelni hogy keitát tegye be balvédőnek.. ááááá ez nem jó... inkább menjen be Puyol középre, és Javier meg maradjon balvédő... aztán kp busi, Xavi adott vagy thiago, vagy Afellay,(persze ha ini nem sérült, akkor ő) elöl meg messi villa pedro ennyi... de balvédőben még Jeffren is jobb lenne mint Keita...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én már a kupadöntőn is gondoltam Thiagóra, merész, fiatal gyerek aki tud szép passzokat adni, cselezni, vélhetően csak a nyomás miatt nem játszatta Pep. De most lehet, hogy kényszerűségből fog játszani.Barcaman14 írta:Eléggé peches időszakot élünk meg. Nem elég hogy balhátvéd nélkül megyünk Madridba most még Ini is kidőlt.Bízom benne hogy valahogy rendbe szedik szerda estére. Ha nem akkor én meglépném Thiagot Pep helyében! Vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul sülne el.
De inkább az elsőre gondolok!
Két vkp-val középen "halott" lenne a középpályánk, és megint Messinek kéne mélyebben visszajönni Xavi mellé szervezni a játékot.

- Subinho
- Director del Fútbol
sztem Ini ott lesz a pályán, ha nem is az elejétől, de a 2. fidőben igen!!!
a real úgyis megint a bunkert fogja őrizni, így aztán ugyanúgy tili-toli lesz sztem kb. 60-70 percig...
engem inkább avédelem aggaszt!!! hajj... mennyire hiányzik most oda Abidal!!! nagy formában volt!!! remélem Puyol felépül!! Ha pedig Ini mégsem kezd, akkor Keita a helyén... de ki fog balhátvédet játszani???
úgyvolt, hogy Keita...
sztem ez lesz:
valdes - alves-busi-piqué-keita - masc-xavi-tiago - pedro-messi-villa
hát, elég foghíjjas!!!!!
a real úgyis megint a bunkert fogja őrizni, így aztán ugyanúgy tili-toli lesz sztem kb. 60-70 percig...
engem inkább avédelem aggaszt!!! hajj... mennyire hiányzik most oda Abidal!!! nagy formában volt!!! remélem Puyol felépül!! Ha pedig Ini mégsem kezd, akkor Keita a helyén... de ki fog balhátvédet játszani???
úgyvolt, hogy Keita...
sztem ez lesz:
valdes - alves-busi-piqué-keita - masc-xavi-tiago - pedro-messi-villa
hát, elég foghíjjas!!!!!

P.U.Y.O.L. írta:Én se láttam. Az "idézet gomb"-nál olvastam el...Initom írta:miért nem látom a HSZ-em?
a link miatt nem jött be.
Abi & Tito
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Én se láttam. Az "idézet gomb"-nál olvastam el...Initom írta:miért nem látom a HSZ-em?
miért nem látom a HSZ-em? 
itt hátha behozza:
Azért elég "vicces",hogy 3 ból 3 balhátvédünk sérült...
Az meg,hogy Iniesta is megsérült,nagyon szomorú.
Kíváncsi vagyok hogy állunk fel,holnap,de így bíztos,hogy 120% kell a fiúktól,ami mostanában,hát hogyan is fogalmazzam...nem nagyon szokott összejönni

itt hátha behozza:
Kíváncsi vagyok hogy állunk fel,holnap,de így bíztos,hogy 120% kell a fiúktól,ami mostanában,hát hogyan is fogalmazzam...nem nagyon szokott összejönni

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2011.04.26. 13:17:44-kor.
Abi & Tito
Közben érdekes hírek jelennek meg:
http://barcanoticias.blog.hu/2011/04/26 ... eglepetese

Közben érdekes hírek jelennek meg:
http://barcanoticias.blog.hu/2011/04/26 ... eglepetese
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2011.04.26. 13:16:31-kor.
Abi & Tito
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Eléggé peches időszakot élünk meg. Nem elég hogy balhátvéd nélkül megyünk Madridba most még Ini is kidőlt.
Bízom benne hogy valahogy rendbe szedik szerda estére. Ha nem akkor én meglépném Thiagot Pep helyében! Vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul sülne el.
Két vkp-val középen "halott" lenne a középpályánk, és megint Messinek kéne mélyebben visszajönni Xavi mellé szervezni a játékot.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Amúgy sztem ennek a párharcnak nagyobb tétje van, mint a BL döntőbe jutás. Egyrészt ez mozdítja el majd vmelyik csapat irányába az összmérleget, másrészt sztem a jövőre vonatkozóan is meghatározható lehet, főleg egy Madrid siker esetén. Ugyanis úgy gondolom, h egy Madrid siker egy korszak végét jelentené. Lehet sokan butaságnak gondolják ezt, de én úgy érzem, h ez akkora ütés lenne, ami után ez a csapat többet már nem tudna megújulni, csak jelentős változtatások árán. A Madrid meg sztem vérszemet kapna, és a következő szezonban még erősebbek lennének.
Ha viszont mi megyünk tovább azzal egyértelműen bizonyítanánk, h mi vagyunk jobb csapat, és a kupa vereség csak kisiklás volt.
nem tudom, de ha ini sérült, akkor szerintem thiago-t kéne kezdetni.. és akkor valami ilyesmi..
vv
alves masch piqué puyol
busq
xavi thiago
messi pedro villa..
elől lehet variálni. de am azért is fontos hogy thiago kezdjen, mert ha ini még padra sem fér fel, nincs "minőségi" cserénk keita-n kívül..
így vagy úgy, de nekünk kell jobban kijönnünk a 2 meccsből!
csakabarca
vv
alves masch piqué puyol
busq
xavi thiago
messi pedro villa..
elől lehet variálni. de am azért is fontos hogy thiago kezdjen, mert ha ini még padra sem fér fel, nincs "minőségi" cserénk keita-n kívül..
így vagy úgy, de nekünk kell jobban kijönnünk a 2 meccsből!
csakabarca
Ez így van. De Guardiola nem játsztja Afellayt középpályán...igaz, eddig Keitát sem védőkéntszajko írta:tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.

Csak hogy ő szerintem nem fog középpályást játszani. Pedig jó lenne.. Keitánál mindenképp többet segítene a támadásokban. Még Thiagot is jobban le tudnám képzelni mint a Malit.szajko írta:tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.
tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.

- TrogAir
- Jugador d'estrella
Reméljük, hogy így lesz. (:Messi-Ini írta:Tényleg ahogy én is olvasgatok,elég sok a pesszimista hangvételü duma,de mire fel???A bajnoki meccsen nekünk tökéletes eredmény volt a döntetlen,a srácok nem is rakták oda magukat annyira,mert felesleges volt!A kupadöntőt bebuktuk,de azt sem a Madrid nyerte meg,hanem inkább mi buktuk el,mert azzal a második félidővel el kellett volna dönteni a dolgot a rendes játékidőben,és ennyi!A 2 Clásicon nekünk volt 3 jó 45 percünk,amiben jobbak voltunk,a Madridnak 1,de ha még nagyon Madrid drukker valaki,akkor mondhatja azt hogy 2-2!A Madrid a 2 meccs összképe alapján gyengébb volt mint mi,szóval nincs mitől félni!A Kupavereség,és Guardiola motiváló képessége annyira fel fogja tüzelni a srácokat,hogy szerintem kiteszük mindenüket a pályára,amit csak lehet!Guardiola és Tito tutira kitalálnak valamit,és biztos hogy lesz meglepetés a kezdőben!!!
Nem sirni kell,hanem bízni a fiúkban,bízni Pepben,és meglátjátok hogy nem lesz semmi gond,holnap nyerünk Madridban,és bejutunk a bl döntőbe!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Tényleg ahogy én is olvasgatok,elég sok a pesszimista hangvételü duma,de mire fel???A bajnoki meccsen nekünk tökéletes eredmény volt a döntetlen,a srácok nem is rakták oda magukat annyira,mert felesleges volt!A kupadöntőt bebuktuk,de azt sem a Madrid nyerte meg,hanem inkább mi buktuk el,mert azzal a második félidővel el kellett volna dönteni a dolgot a rendes játékidőben,és ennyi!A 2 Clásicon nekünk volt 3 jó 45 percünk,amiben jobbak voltunk,a Madridnak 1,de ha még nagyon Madrid drukker valaki,akkor mondhatja azt hogy 2-2!A Madrid a 2 meccs összképe alapján gyengébb volt mint mi,szóval nincs mitől félni!A Kupavereség,és Guardiola motiváló képessége annyira fel fogja tüzelni a srácokat,hogy szerintem kiteszük mindenüket a pályára,amit csak lehet!Guardiola és Tito tutira kitalálnak valamit,és biztos hogy lesz meglepetés a kezdőben!!!
Nem sirni kell,hanem bízni a fiúkban,bízni Pepben,és meglátjátok hogy nem lesz semmi gond,holnap nyerünk Madridban,és bejutunk a bl döntőbe!!!!

Nem sirni kell,hanem bízni a fiúkban,bízni Pepben,és meglátjátok hogy nem lesz semmi gond,holnap nyerünk Madridban,és bejutunk a bl döntőbe!!!!

Faxa, nincs Ini se.
Tartom továbbra is ezt:
Valdés
Puyol, Masch, Piqué
Alves egész jobboldalt
Xavi, Busi, Keita
Pedro, Messi, Villa
Remélem Ini kiesése megoldható lesz.
Tartom továbbra is ezt:
Valdés
Puyol, Masch, Piqué
Alves egész jobboldalt
Xavi, Busi, Keita
Pedro, Messi, Villa
Remélem Ini kiesése megoldható lesz.
Pedig Ini kiesésével ennek lenne a legtöbb értelme. De így már sehogy sem jó...mert ha Messi szélen van, akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.LM10 írta:Ha még nem esik ki valaki...
--------------V.V.--------------------
-----Piqué----Puyol-----Mascherano----
Alves------Busquets------Xavi------Keita-
------Messi---------Villa----------Pedro
De ez közel sem biztos, hogy így lesz, Messi középen lesz úgy is, stb.
- LM10
- Director del Fútbol
Ha még nem esik ki valaki...