Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Korszak vége? ugyan...Vannak lépések, amiket mindenképp meg kell lépni, és frissíteni a keretet. Ez nem függ attól, milyen eredményt érünk el. Az meg nagyon érdekes lenne, h. csak egy győzelemmel bizonyítanánk, h. miénk a jobb csapat...Ahhoz még nagyon sokat kell letennie az asztalra ennek a madridnak, h. ez egyáltalán kérdés lehessen.LG írta:Amúgy sztem ennek a párharcnak nagyobb tétje van, mint a BL döntőbe jutás. Egyrészt ez mozdítja el majd vmelyik csapat irányába az összmérleget, másrészt sztem a jövőre vonatkozóan is meghatározható lehet, főleg egy Madrid siker esetén. Ugyanis úgy gondolom, h egy Madrid siker egy korszak végét jelentené. Lehet sokan butaságnak gondolják ezt, de én úgy érzem, h ez akkora ütés lenne, ami után ez a csapat többet már nem tudna megújulni, csak jelentős változtatások árán. A Madrid meg sztem vérszemet kapna, és a következő szezonban még erősebbek lennének.
Ha viszont mi megyünk tovább azzal egyértelműen bizonyítanánk, h mi vagyunk jobb csapat, és a kupa vereség csak kisiklás volt.
Én már a kupadöntőn is gondoltam Thiagóra, merész, fiatal gyerek aki tud szép passzokat adni, cselezni, vélhetően csak a nyomás miatt nem játszatta Pep. De most lehet, hogy kényszerűségből fog játszani.Barcaman14 írta:Eléggé peches időszakot élünk meg. Nem elég hogy balhátvéd nélkül megyünk Madridba most még Ini is kidőlt.Bízom benne hogy valahogy rendbe szedik szerda estére. Ha nem akkor én meglépném Thiagot Pep helyében! Vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul sülne el.
De inkább az elsőre gondolok!
Két vkp-val középen "halott" lenne a középpályánk, és megint Messinek kéne mélyebben visszajönni Xavi mellé szervezni a játékot.
P.U.Y.O.L. írta:Én se láttam. Az "idézet gomb"-nál olvastam el...Initom írta:miért nem látom a HSZ-em?
Én se láttam. Az "idézet gomb"-nál olvastam el...Initom írta:miért nem látom a HSZ-em?
Ez így van. De Guardiola nem játsztja Afellayt középpályán...igaz, eddig Keitát sem védőkéntszajko írta:tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.
Csak hogy ő szerintem nem fog középpályást játszani. Pedig jó lenne.. Keitánál mindenképp többet segítene a támadásokban. Még Thiagot is jobban le tudnám képzelni mint a Malit.szajko írta:tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.
tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.
Reméljük, hogy így lesz. (:Messi-Ini írta:Tényleg ahogy én is olvasgatok,elég sok a pesszimista hangvételü duma,de mire fel???A bajnoki meccsen nekünk tökéletes eredmény volt a döntetlen,a srácok nem is rakták oda magukat annyira,mert felesleges volt!A kupadöntőt bebuktuk,de azt sem a Madrid nyerte meg,hanem inkább mi buktuk el,mert azzal a második félidővel el kellett volna dönteni a dolgot a rendes játékidőben,és ennyi!A 2 Clásicon nekünk volt 3 jó 45 percünk,amiben jobbak voltunk,a Madridnak 1,de ha még nagyon Madrid drukker valaki,akkor mondhatja azt hogy 2-2!A Madrid a 2 meccs összképe alapján gyengébb volt mint mi,szóval nincs mitől félni!A Kupavereség,és Guardiola motiváló képessége annyira fel fogja tüzelni a srácokat,hogy szerintem kiteszük mindenüket a pályára,amit csak lehet!Guardiola és Tito tutira kitalálnak valamit,és biztos hogy lesz meglepetés a kezdőben!!!
Nem sirni kell,hanem bízni a fiúkban,bízni Pepben,és meglátjátok hogy nem lesz semmi gond,holnap nyerünk Madridban,és bejutunk a bl döntőbe!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pedig Ini kiesésével ennek lenne a legtöbb értelme. De így már sehogy sem jó...mert ha Messi szélen van, akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.LM10 írta:Ha még nem esik ki valaki...
--------------V.V.--------------------
-----Piqué----Puyol-----Mascherano----
Alves------Busquets------Xavi------Keita-
------Messi---------Villa----------Pedro
De ez közel sem biztos, hogy így lesz, Messi középen lesz úgy is, stb.