Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ajánlom, hogy olvass vissza (max.a következő oldalig) és megtudsz sok dolgot. Többek között, hogy hol kell regisztrálni, ha érdekelne.csabooo írta:Game90 ez milyen játék is ? és mondanál róla egy-két dolgot ?
Külön topik tényleg jó lenne, mondjuk az Online részben egy Fantasy Premier League topik. Valamelyik modi mondhatna valamitmatador írta: Csak akkor nem értem, miért nem csináltok ennek külön topikot, mert így - mint az én példám is mutatja - követhetetlen lesz, hogy a topikban épp mi zajlik.
Nem.messideco írta:Pf, az nem jó...
Nem úgy van, mint a magic11-en, hogy fordulónként kell új csapatot csinálni? Ez lenne a logikus számomra...
Valóbankanty írta: Szerintem kicsit félreértetted.Levente kolléga a játékhoz keres csatárt és ott mindkét említett játékosnak az ára 8,5 millió.

Ha jól tudom, akkor szezon közben is lehet, fordulónként kicserélhetsz 1 játékost.levproff írta:Game!
Csak aug. 13.-áig lehet játékost venni/cserélgetni vagy szezon közbe is?
Amúgy mondjatok már egy jó csatárt 8.5 millióért Anelka helyett.
Szerintem kicsit félreértetted.matador írta:Mindkettő jóval az ár fölött van.kanty írta:Defoe, Dzeko.levproff írta:?
Mindkettő jóval az ár fölött van.kanty írta:Defoe, Dzeko.levproff írta:?
Defoe, Dzeko.levproff írta:?

Milyen párosítást? Transfers résznél tudod kicserélni a játékosokat. De ha kell segítség, akkor szólj.messideco írta:Elakadtam a játéknálMeg van a csapat, de nem figyeltem a párosítást
Hogyan kell az elejétől kezdeni a játékosok kiválasztását?

Nem hiszem hogy divat én pl mindennél jobban szeretném hogy a spanyol liga elérje az ezredforduló utáni színvonalát de eme vágyam ellenére szrba sem nézem a spanyol bajnokságot. Az agyontaktikázott és számolgatott csoportkörben ki-ki pattan egy jobb eredmény de amikor valóban bizonyítani kéne akkor hatalmas pofára esés a vége sok-sok éve.barca99 írta: Tudom, hogy nagy divat lenézni a spanyol bajnokságot, de elég, ha a realitások talaján maradunk.A Valencia simán partiban volt a MU-val oda-vissza, összesítettben 2-1 az angoloknak. Közben a Valenciától távozott a két legjobb játékosa, hogy ne menjen csődbe a klub.
Barcelona, Real Madrid, MU, Chelsea, Arsenal, Milan, Inter...szerintem ezek a csapatok mindenképp jobbak, de a top10 közelébe férhet a Valencia, esetleg még City-Bayern akik jobbak, de mjuk Pool már nem biztos, Spurs se, stb...barca99 írta:Legutóbbi BL-csoportkör.Két meccs alatt egyszer sem sikerült felszívniuk magukat?
Számolgatni nincs kedvem, lehet, hogy nincsenek benne a top10-ben (ez a valószínűbb). De ez a sehol nincs/fényévekre van állítás túlzó, még ha nehéz időszakát éli is a klub. Nem egy Getaféról van szó.
na ő az akire nagyon kiváncsi leszek, h h teljesit majd a PL-ben...ab1daL írta:
16-os mezszámot kapta.

Jaj, csoportkör? Akkor még kevésbé mérvadó eredmény. Nem Getafe, de nem állnak távolabb tőlük, mint az európai elittől szvsz.barca99 írta:Legutóbbi BL-csoportkör.Két meccs alatt egyszer sem sikerült felszívniuk magukat?
![]()

Én erre nem emlékszem, mikor játszottak, de biztos úgy volt. Megesik, h egy nagy csapat megszenved egy középcsapattal, mert nem szivja fel kellően magát. De abban biztos vagyok, 10-ből 10 menne tovább a MU a Valencia ellen, de igaz ez a Real-ra, Barcára, Chelsea-re is. És az Arsenal ellen is max 10/2-t adnék nekik. Az olasz/német/francia élcsapatok ellen adnék nekik esélyt, de pl. én egy Bayern-t, Lyont, Milant, Intert, Portot is többre tartok náluk. Szóval sztem a Valencia nincs top 10-ben Európában.barca99 írta:
Tudom, hogy nagy divat lenézni a spanyol bajnokságot, de elég, ha a realitások talaján maradunk.A Valencia simán partiban volt a MU-val oda-vissza, összesítettben 2-1 az angoloknak. Közben a Valenciától távozott a két legjobb játékosa, hogy ne menjen csődbe a klub.