Qatar Investment Authority (wikipédia szerint)LG írta: A párizsiaknál is van vmi új befektető?
Európai játékospiac
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2011.07.30. 13:01:16-kor.
- albicelesteX
- A Vadász
Nem tudom ez mennyire hivatalos,de ez ellen tenni kéne már valamit.

- Bobberto
- Capitá del Barça
Valamelyik német csapat, mert olyan még nincssjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... toret.html
Ez komoly?![]()
![]()
ManCity, Malaga, PSG, mi jöhet még?

Elég nagy befektetések vannak, a bajnokságért kemény harc fog indulni.

Huhh...43 millió??? Ez tényleg nagyon durva. A párizsiaknál is van vmi új befektető? Gondolom igen, mert eddig úgy emlékszem nem nagyon voltak ilyen drága igazolásaik.sjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... toret.html
Ez komoly?![]()
![]()
Pérez meggyőzi a pártoló tagokat, h engedélyezzék, h részesedést vegyen egy olajsejksjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... toret.html
Ez komoly?![]()
![]()

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... toret.html
Ez komoly?
Ez komoly?

DE!!!!L.Messi 10 írta:Fogsz annyit keresni életedben, mint Ő egy hónap alatt? Nem.xavee6 írta:
Na ne túlozz ennyire! Tudsz egy haviból venni Bugatti Veyront? Nem! "Kun" Agüero tud venni egy haviból Bugatti Veyront? Nem! Van még kérdés?
Ő 1haviból tud venni bugattivejront....!!!!!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
és az ilyen apró dolgokat nem is számoltátok, mint győzelmi bónusz, gól bónusz,stb...a foci mára egy nagy biznisz
Betojok.. Azzal hogy ül a budin több 10ezer forintot keres?:D
Mire fel? Mondja már meg nekem valaki!
Mire fel? Mondja már meg nekem valaki!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
[quote="sjd"][/quote]

Egy hétköznapi ember soha a büdös életben nem fog annyit keresni mint Ő egy hónap alatt. De továbbmegyek: egy minimálbéres soha nem fog annyit keresni mint ő egy hét alatt. De ez off.

Egy hétköznapi ember soha a büdös életben nem fog annyit keresni mint Ő egy hónap alatt. De továbbmegyek: egy minimálbéres soha nem fog annyit keresni mint ő egy hét alatt. De ez off.

L.Messi 10 írta: Fogsz annyit keresni életedben, mint Ő egy hónap alatt?

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Fogsz annyit keresni életedben, mint Ő egy hónap alatt? Nem.xavee6 írta:
Na ne túlozz ennyire! Tudsz egy haviból venni Bugatti Veyront? Nem! "Kun" Agüero tud venni egy haviból Bugatti Veyront? Nem! Van még kérdés?

Na ne túlozz ennyire! Tudsz egy haviból venni Bugatti Veyront? Nem! "Kun" Agüero tud venni egy haviból Bugatti Veyront? Nem! Van még kérdés?westerngom írta:El fanático írta:German Lux - MallorcaDeportivo La Coruña
Maxi Moralez - Velez SarsfieldAtalanta
Lautaro Acosta - SevillaRacing Santander / kölcsönbe /
Guillermo Burdisso - AS RomaArsenal Sarandi / Arg. - kölcsönbe /
Segio "Kun" Agüero a saját Twitter oldalán megerősítette, hogy immár a Man.City játékosa. 43 millió Eurót kapott az ATMA - a játékos fizetése 225 ezer euró hetente!
225 ezer euró hetente! = 61.875.000 Ft![]()
azt hiszem mégis csak pályát tévesztettem.....

Tudja. Sajnos nem tud feljebb jutni. Pedig szerintem több van benne.
Sok sikert neki!
Sok sikert neki!
Tud valaki arról valamit hogy hol száll meg az AS Roma jövő héten?Vagy mikor érkeznek, lehet-e velük találkozni egy aláírás erejéig valahol?
- albicelesteX
- A Vadász
Istenem mikor ekkora összegeket látok,megcsavarodik a szívem...
Más.Ez a gportálos átigazolásos oldal honnan szedi az infóit?Mennyire nevezhetőek hitelesnek,na nem a már tény transzferek közlése,hanem a lehetségesek.
Agüero is hivatalos,az biztos,hogy egy erősebb csapatba ment,de,hogy meddig kell várnia amíg nyer is valamit az szerintem nem tűnik olyan közelinek.Számomra a City lett a legundorítóbb csapat Európában,gusztustalan ez amit ezek a gyökerek csinálnak unalmukban.

Más.Ez a gportálos átigazolásos oldal honnan szedi az infóit?Mennyire nevezhetőek hitelesnek,na nem a már tény transzferek közlése,hanem a lehetségesek.
Agüero is hivatalos,az biztos,hogy egy erősebb csapatba ment,de,hogy meddig kell várnia amíg nyer is valamit az szerintem nem tűnik olyan közelinek.Számomra a City lett a legundorítóbb csapat Európában,gusztustalan ez amit ezek a gyökerek csinálnak unalmukban.

Pont, h nálunk vannak a legmagasabb fizetések. Messi úgy tudom 10 millió euró körül/fölött keres, szóval sztem neki is megkell ezek alapján kb. ennyit kapnia.visca el barca írta:
vicc...
ekkora összegek amugy sztrem sehol nincsennek, max céronaldo kap még ekkora lóvét... ha jol tudom, nálunk olyan 130-140 a plafon, annyit kap messi, xavi, ini, vv...
- visca el barca
- Presidente del Barça
vicc...westerngom írta:El fanático írta:German Lux - MallorcaDeportivo La Coruña
Segio "Kun" Agüero a saját Twitter oldalán megerősítette, hogy immár a Man.City játékosa. 43 millió Eurót kapott az ATMA - a játékos fizetése 225 ezer euró hetente!
225 ezer euró hetente! = 61.875.000 Ft![]()
ekkora összegek amugy sztrem sehol nincsennek, max céronaldo kap még ekkora lóvét... ha jol tudom, nálunk olyan 130-140 a plafon, annyit kap messi, xavi, ini, vv...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- westerngom
- Entrenador del Barça
El fanático írta:German Lux - MallorcaDeportivo La Coruña
225 ezer euró hetente! = 61.875.000 Ft

- El fanático
- Entrenador del Barça
German Lux - Mallorca
Deportivo La Coruña
Maxi Moralez - Velez Sarsfield
Atalanta
Lautaro Acosta - Sevilla
Racing Santander / kölcsönbe /
Guillermo Burdisso - AS Roma
Arsenal Sarandi / Arg. - kölcsönbe /

Maxi Moralez - Velez Sarsfield

Lautaro Acosta - Sevilla

Guillermo Burdisso - AS Roma

A mai futballban abból a 38 millió fontból már nem is lehet olyan sok mindenkit venni. A másik, h az Atletico eddig is rendszeresen nagy bevásárlásokat tartott nyáron, csak általában ugyanolyan gyengék maradtak mint előtte. Egyszer sikerült a BL-be jutniuk, meg lesett egy EL nekik, ennyi. Amúgy meg lúzerkednek állandóan, kezet foghatnak a Tottenham pajtásukkal. Ők is minden évben megveszik fél Európét, azzal a céllal, h megszorongatják a 4 nagyot, ehhez képest tavaly jött össze nekik a BL selejtezős hely, az is azért, mert a Pool iszonyatosan meggyengült. Most, h a vörösök kezdenek magukra találni, e mellett a City is egyre jobb, sztem ismét hozzá szokhatnak, h a TV-ből nézik a BL-t.Barcaman14 írta:A másik meg az érte kapott nem kis pénzből, jutni fog az erősítésre.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Igazából nem tudnám most megmondani hogy befog-e válni Agüero a Citynek vagy sem. Vagy nagyon jól sül el az angliai kaland, vagy nem. Majd kiderül. Sokkal inkább kíváncsi leszek mire megy majd az Atletico nélküle. Capon véleményévél egyetértek, szerintem sem érzik meg a hiányát annyira, sőt. Még az is lehet, hogy végre alkotnak valami értékelhetőt a bajnokságban. A másik meg az érte kapott nem kis pénzből, jutni fog az erősítésre.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
És a betegesség kedvéért:-)
Torres idén, és jövőre is közepes lesz, és megvesszük occoé új Larssonnak.
Nekem tetszene!
Torres idén, és jövőre is közepes lesz, és megvesszük occoé új Larssonnak.
Nekem tetszene!
- Capon
- Llegenda del Barça
Jó kötésű gyerek Agüero. Ezért is nem mondtam kapásból, hogy jaj miért Anglia??LG írta:Ebben is lehet vmi. Kun az apró termete ellenére azért tud kemény lenni is, sztem fizikailag erősebb Torresnél, és nem is olyan sérülékeny. De még ez sem garancia semmire.fanbarca írta:Azért Agüero kicsit más, mint Torres. Agüeróba több szemtelenség, keménység és akarat szorult. Valahogy úgy érzem, ő rátermettebb az angol élvonalra Torresnél. Több argentin PL-es játékost tudunk, felsorolni, mint spanyolt. S nagy része ezeknek meg is állta a helyét. Szóval én úgy gondolom, hogy nem került olyan rossz helyre Kun, de azért legjobban az MU-ban tudna szerintem jeleskedni.
Lehet keresnivalója ott.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi