2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sajnos egyelőre az ilyesmi még csak Angliában megy, ha a spanyol szövetség is elkezdene videó alapján eltiltani embereket, akkor megnézhetné magát a Real. (bár azért az angolokat se kell mindig példaként felhozni, pl. Eduardo lábtöréséért 3 meccs járt...)Subinho írta: azt viszont nem értem, hogy az UEFA miért nem tudja azt csinálni, hogy durva, vagy sportszerűtlen játék miatt az adot játékost eltiltja 1-2 meccsre..
A vastagbetűs rész, ami miatt egyetlen normális, EMBERI értékrendű madridistának sem tetszhet, ami "férfias futball" címszó alatt történik. A legnagyobb problémát abban látom, hogy Téged (altercore) sem zavar, ezek szerint Nálad is gondok vannak erkölcsi téren. Ezzel még nem is lenne baj, mert egy vélemény Vagy a sok közül, de, ha ez tovább folytatódik, akkor előbb-utóbb a stadionon kívül lesz folytatása ennek a gyűlölködésnek és a vehemensebb, egyszerűbb gondolkodású "madridista szurkoló" tettlegességhez nyúl majd, és abból még emberhalál is lehet! Erre gondolt Guardiola, amikor óva intett az eddigi történések elfajulásától.Varatrix írta:erkölcs, tisztesség, tisztelet ...blablabla szavak amit vagy nem ismer Murinho, vagy ismeri csak letojja magasról. Azokkal együtt akik egyetértenek a fantasztikus módszereivel.Hogy szeret provokálni? igen, miért ne tenné? hogy szereti nyomás alá helyezni a bírókat, az ellenfelet? miért ne??
Pár gondolatot én is hozzáfűznék.altercore írta:Mourinhonak megvan a saját stílusa, eszközei, amelyeket eddig nem nagyon láthattunk edzőtől (és itt nem a szemkinyomásra gondolok, azt én is elítélem. De ha vmit tesz azt 100%ban a játékosaiért teszi. Hogy szeret provokálni? igen, miért ne tenné? hogy szereti nyomás alá helyezni a bírókat, az ellenfelet? miért ne?? ezek az eszközei (verbális, pszichológiai) is vannak, ha kell ezeket is használja. Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
Igazad van, személyes indíttatások is vannak a háttérben, de melyik edzőnél nincsen?
Engem a megjelenésében, a viselkedésében Bonaparte Napoleonra emlékeztet amúgy, már ck az kéne hogy a kezét az inge a kabátja alá dugja
plusz ha a Barca nem adja meg a kellő tiszteletet a realnak akkor mégis mire véljem a szuperkupa díjátadást amin a madrid megse várta h a katalán egyesület megkapja a trófeát.miihii írta:Innentől kezdve csak murinnyot fogom isteníteni...nem értem mit vártál,még jó hogy kiállok a játékosok,az edző,a módszerek,a BARCA mellett.Az az igazság,hogy sokan túlreagálják a BARCA eszközeit (nem a labdakirúgásról beszélek, az nem volt szép).Mi az ami megtiltja a játékosoknak a színészkedést???(nem mellesleg legtöbbször tényleg elképesztő,hogy befújják). Vagy ne piszkálják murinnyot?Ha ők úgy látják,hogy ezzel segítik a csapatukat,akkor csinálják.Mintha CR nem csinálna ilyet... Pedig CR sokkal nagyobbra tartot játékos Alvesnél és Busquetsnél,őt mégse szidja senki. [Direkt őt írtam,mert kábé annyira igaz,h őt nem szidja emiatt senki,mint Fergusont és Wengert a bírók elleni szövegei miatt...Lásd PL topic olyankoraltercore írta: Innentől kezdve csak a Barcát fogom isteníteni... nem értem mit vártál, még jó hogy kiállok a játékosok, az edző, a módszerek, a Real mellett. Az az igazság, hogy sokan túlreagálják Mourinho eszközeit (és még 1xr mondom, nem a szemkikaparásról beszélek, az nem volt szép). Mi az ami megtiltja Mourinhonak h kritizálja a bíráskodást??? (nem mellesleg legtöbbször télleg elképesztő dolgokat fújnak) Vagy ne piszkálná a Barcát. Ha Ő úgy látja, hogy ezzel segíti a csapatát, akkor csinálja. Mintha Wenger vagy SAF nem csinálna ilyet... Pedig SAF sokkal nagyobb edző Pepnél és Mourinhonál, őt mégsem szídja senki.
És mégegyszer: Én teljes mértékben elismerem, hogy 1-2 Real Madrid játékos néha elborul (mondjuk az is érdekes, hogy 1-2 esetet leszámítva ezek az elborulások mindig a Barca ellen jönnek elő, és a Barca fetrengés, nézőkibikázás is a Real ellen történnek többségében). De én akkoris kiállok a Madrid mellett és a mindenkori edző mellett legyen felőlem az Bicskei Bertalan vagy Mourinho.
Legvégül pedig szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy azt hiszem ez a topic pont arra lett kitalálva, hogy ütközzenek a vélemények. Az, hogy másképp látjuk a dolgokat, teljesen normális. Nem is ugyanazt a csapatot szeretjük.]
Én teljes mértékben elismerem,hogy 1-2 BARCA játékos agya néha elborul (mondjuk az is érdekes,hogy 1-2 esetet leszámítva ezek az elborulások mindig a Reál ellen jönnek elő és a Real hentelés és szemkinyomogatás is a BARCA ellen történnek többségében.)De én akkor is kiállok a BARCA játékosok mellett legyen felőlem az Koplárovics Béla vagy Lionel Messi...
Tessék,a véleményed tükörképe.Ezek szerint ha mindenki úgy gondolkodna,mint te,akkor simán széttördelhetik egymást a srácok,dobálhatja magát és az ellenfeleket bárki,mehet a bunyó,a becsületsértés.Tök oké,ha csupa félszemű lesz egy csapat a meccsek végére,meg az ellenfelektől kiállíttatnak 3-4 embert a színjátszókörrel,a lényeg hogy ezt a csapatért tegye,mert akkor az teljesen elfogadható érv.
Az a vicc az egészben,hogy pont annak a csapatnak a részéről jön a sav a színészkedésről,akinél a műrepülő világbajnok Céroni nyomja a bugit.Gondolom egyikük sem köpködte le a TV-jét,amikor egy kamu esés utáni szabiból betalált a szépfiú....Nálunk meg olyan indulatokat vált ki belőlük,mintha a szemük láttára szexuálták volna meg az asszonyaikat a katalán fiúk...Meg az,hogy ez a színészkedés a legkedveltebb érv talán velünk szemben,ami asszem műbalhé mivoltából fakadóan egyértelműsíti,hogy nem okoz sérülést senkinek! (Maximum,ha túl nagyot bukfencezik a delikvens és belesérül a nagyhalálba...) Ellenben a hajtóvadászattal,amit a hős,férfias habfehér gyerekek mutatnak be már néhány meccs óta,a klub nevében persze,mert az bocsánatos úgy.Azt olvastam,hogy murinnyo is a Madridért tette,amit a meccs végén,tehát ő cs védte a klubot.De mitől védte,amiért Tito szemébe kellett nyúlnia?Hogy ne tudja szemmel verni a blankókat,vagy mi?
Tehát a gyökér,alattomos,gerinctelen gusztustalanságoknak is lehet felmentést keresni,ha különböző eszmék,érvek cimkéit ragasztjuk rá,de attól még azoknak a megítélése az átlagos szemlélődő számára ugyanaz a trógerság marad.Ellenszurkolóként is szégyennek tartom azt,hogy A NAGY ÜGY oltárán beáldozzák magukat a rivális pártolói (a kivételé a tiszteletem) ,hogy végre a pofonok után sikerüljön valahogy,bárhogy megelőzni végre a BARCÁT,akiről áradozik a világ és igen komoly fricskákat nyomott oda mostanában.Kell a trófea az önbecslésüknek,muszáj a Blaugrana előtt végezni,hisz ez a valahányadik század csapata,hogy néz már ki,hogy nem ők a futball alfája és omegája? Játékkal nem ment,euroszázmilliókkal megtámogatva sem,jöhetnek a piszkos módszerek,hisz a klubért mindent.Valóban elfogadható lenne ez a gondolkodás!?Nekem a belem kifordul ettől,de mivel emberi mivoltunkból adódóan különbözünk,így elképzelhető,hogy odaát tapsikolnak zsozé módszereinek,hisz a céljuk ugyanaz.Legyen már végre egy épkézláb () komoly trófea a vitrinben,hogy lehessen virítani újra és megszűnjön a klausztrofóbia,amit a BARCA okoz a fővárosban.És ráadásként még el is várják,hogy legyünk tisztelettel velük szemben,ismerjük el a nagyságukat,mert hát ők a Real Madrid,komoly és sikeres múlttal.Olyan múlttal,amit az elmúlt években minden erejükkel igyekeznek bemocskolni (bár a Franco éra alapból sem frankó....de nem ez a lényege a mondandómnak...) és ezt egyre inkább nehezemre esik méltatni,elismerni,tisztelni...
Hogy a sajátjaimról is szóljak...Nem adok felmentést nekik a színészkedésért,egyáltalán nem tetszik a hattyúhalál előadás.Még azzal együtt sem,ha valahogy meg tudom érteni,hogy a saját testi épségük,pályafutásuk megóvásának érdekében szeretnék elősegíteni ezzel,hogy egyik-másik kannibál inkább a pálya mellől figyelgesse csak az eseményeket.
Viszont ezt nem kísérik a médián keresztüli lejáratókampányok,kicsinyes és szánalmas kísérletek a másik fél (és még megannyi szervezet) nimbuszának károsítására,sérülésokozásra való belépők...Ez azért más színezetet ad a dolgoknak,kívülállók számára egész biztosan.És ez lehet,hogy nem érdekli a madridista tömeget,de attól még bizony ők a többség,akiknek a szemében igen súlyos károkat okoznak azokkal a tettekkel,amikkel éppen a klubért cselekednek.Vagy ellen?
Ez igen, azt hiszem mindent sikerült leírni. Nagyon összeszedett írás. Hááát..., azt hiszem, ez a nagy igazság, ami odaát rettenetesen fájhat.miihii írta:Innentől kezdve csak murinnyot fogom isteníteni...nem értem mit vártál,még jó hogy kiállok a játékosok,az edző,a módszerek,a BARCA mellett.Az az igazság,hogy sokan túlreagálják a BARCA eszközeit (nem a labdakirúgásról beszélek, az nem volt szép).Mi az ami megtiltja a játékosoknak a színészkedést???(nem mellesleg legtöbbször tényleg elképesztő,hogy befújják). Vagy ne piszkálják murinnyot?Ha ők úgy látják,hogy ezzel segítik a csapatukat,akkor csinálják.Mintha CR nem csinálna ilyet... Pedig CR sokkal nagyobbra tartot játékos Alvesnél és Busquetsnél,őt mégse szidja senki. [Direkt őt írtam,mert kábé annyira igaz,h őt nem szidja emiatt senki,mint Fergusont és Wengert a bírók elleni szövegei miatt...Lásd PL topic olyankoraltercore írta: Innentől kezdve csak a Barcát fogom isteníteni... nem értem mit vártál, még jó hogy kiállok a játékosok, az edző, a módszerek, a Real mellett. Az az igazság, hogy sokan túlreagálják Mourinho eszközeit (és még 1xr mondom, nem a szemkikaparásról beszélek, az nem volt szép). Mi az ami megtiltja Mourinhonak h kritizálja a bíráskodást??? (nem mellesleg legtöbbször télleg elképesztő dolgokat fújnak) Vagy ne piszkálná a Barcát. Ha Ő úgy látja, hogy ezzel segíti a csapatát, akkor csinálja. Mintha Wenger vagy SAF nem csinálna ilyet... Pedig SAF sokkal nagyobb edző Pepnél és Mourinhonál, őt mégsem szídja senki.
És mégegyszer: Én teljes mértékben elismerem, hogy 1-2 Real Madrid játékos néha elborul (mondjuk az is érdekes, hogy 1-2 esetet leszámítva ezek az elborulások mindig a Barca ellen jönnek elő, és a Barca fetrengés, nézőkibikázás is a Real ellen történnek többségében). De én akkoris kiállok a Madrid mellett és a mindenkori edző mellett legyen felőlem az Bicskei Bertalan vagy Mourinho.
Legvégül pedig szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy azt hiszem ez a topic pont arra lett kitalálva, hogy ütközzenek a vélemények. Az, hogy másképp látjuk a dolgokat, teljesen normális. Nem is ugyanazt a csapatot szeretjük.]
Én teljes mértékben elismerem,hogy 1-2 BARCA játékos agya néha elborul (mondjuk az is érdekes,hogy 1-2 esetet leszámítva ezek az elborulások mindig a Reál ellen jönnek elő és a Real hentelés és szemkinyomogatás is a BARCA ellen történnek többségében.)De én akkor is kiállok a BARCA játékosok mellett legyen felőlem az Koplárovics Béla vagy Lionel Messi...
Tessék,a véleményed tükörképe.Ezek szerint ha mindenki úgy gondolkodna,mint te,akkor simán széttördelhetik egymást a srácok,dobálhatja magát és az ellenfeleket bárki,mehet a bunyó,a becsületsértés.Tök oké,ha csupa félszemű lesz egy csapat a meccsek végére,meg az ellenfelektől kiállíttatnak 3-4 embert a színjátszókörrel,a lényeg hogy ezt a csapatért tegye,mert akkor az teljesen elfogadható érv.
Az a vicc az egészben,hogy pont annak a csapatnak a részéről jön a sav a színészkedésről,akinél a műrepülő világbajnok Céroni nyomja a bugit.Gondolom egyikük sem köpködte le a TV-jét,amikor egy kamu esés utáni szabiból betalált a szépfiú....Nálunk meg olyan indulatokat vált ki belőlük,mintha a szemük láttára szexuálták volna meg az asszonyaikat a katalán fiúk...Meg az,hogy ez a színészkedés a legkedveltebb érv talán velünk szemben,ami asszem műbalhé mivoltából fakadóan egyértelműsíti,hogy nem okoz sérülést senkinek! (Maximum,ha túl nagyot bukfencezik a delikvens és belesérül a nagyhalálba...) Ellenben a hajtóvadászattal,amit a hős,férfias habfehér gyerekek mutatnak be már néhány meccs óta,a klub nevében persze,mert az bocsánatos úgy.Azt olvastam,hogy murinnyo is a Madridért tette,amit a meccs végén,tehát ő cs védte a klubot.De mitől védte,amiért Tito szemébe kellett nyúlnia?Hogy ne tudja szemmel verni a blankókat,vagy mi?
Tehát a gyökér,alattomos,gerinctelen gusztustalanságoknak is lehet felmentést keresni,ha különböző eszmék,érvek cimkéit ragasztjuk rá,de attól még azoknak a megítélése az átlagos szemlélődő számára ugyanaz a trógerság marad.Ellenszurkolóként is szégyennek tartom azt,hogy A NAGY ÜGY oltárán beáldozzák magukat a rivális pártolói (a kivételé a tiszteletem) ,hogy végre a pofonok után sikerüljön valahogy,bárhogy megelőzni végre a BARCÁT,akiről áradozik a világ és igen komoly fricskákat nyomott oda mostanában.Kell a trófea az önbecslésüknek,muszáj a Blaugrana előtt végezni,hisz ez a valahányadik század csapata,hogy néz már ki,hogy nem ők a futball alfája és omegája? Játékkal nem ment,euroszázmilliókkal megtámogatva sem,jöhetnek a piszkos módszerek,hisz a klubért mindent.Valóban elfogadható lenne ez a gondolkodás!?Nekem a belem kifordul ettől,de mivel emberi mivoltunkból adódóan különbözünk,így elképzelhető,hogy odaát tapsikolnak zsozé módszereinek,hisz a céljuk ugyanaz.Legyen már végre egy épkézláb () komoly trófea a vitrinben,hogy lehessen virítani újra és megszűnjön a klausztrofóbia,amit a BARCA okoz a fővárosban.És ráadásként még el is várják,hogy legyünk tisztelettel velük szemben,ismerjük el a nagyságukat,mert hát ők a Real Madrid,komoly és sikeres múlttal.Olyan múlttal,amit az elmúlt években minden erejükkel igyekeznek bemocskolni (bár a Franco éra alapból sem frankó....de nem ez a lényege a mondandómnak...) és ezt egyre inkább nehezemre esik méltatni,elismerni,tisztelni...
Hogy a sajátjaimról is szóljak...Nem adok felmentést nekik a színészkedésért,egyáltalán nem tetszik a hattyúhalál előadás.Még azzal együtt sem,ha valahogy meg tudom érteni,hogy a saját testi épségük,pályafutásuk megóvásának érdekében szeretnék elősegíteni ezzel,hogy egyik-másik kannibál inkább a pálya mellől figyelgesse csak az eseményeket.
Viszont ezt nem kísérik a médián keresztüli lejáratókampányok,kicsinyes és szánalmas kísérletek a másik fél (és még megannyi szervezet) nimbuszának károsítására,sérülésokozásra való belépők...Ez azért más színezetet ad a dolgoknak,kívülállók számára egész biztosan.És ez lehet,hogy nem érdekli a madridista tömeget,de attól még bizony ők a többség,akiknek a szemében igen súlyos károkat okoznak azokkal a tettekkel,amikkel éppen a klubért cselekednek.Vagy ellen?
Zseniális amit írtál. Minden szavaddal egyet értek.miihii írta:...
Innentől kezdve csak murinnyot fogom isteníteni...nem értem mit vártál,még jó hogy kiállok a játékosok,az edző,a módszerek,a BARCA mellett.Az az igazság,hogy sokan túlreagálják a BARCA eszközeit (nem a labdakirúgásról beszélek, az nem volt szép).Mi az ami megtiltja a játékosoknak a színészkedést???(nem mellesleg legtöbbször tényleg elképesztő,hogy befújják). Vagy ne piszkálják murinnyot?Ha ők úgy látják,hogy ezzel segítik a csapatukat,akkor csinálják.Mintha CR nem csinálna ilyet... Pedig CR sokkal nagyobbra tartot játékos Alvesnél és Busquetsnél,őt mégse szidja senki. [Direkt őt írtam,mert kábé annyira igaz,h őt nem szidja emiatt senki,mint Fergusont és Wengert a bírók elleni szövegei miatt...Lásd PL topic olyankoraltercore írta: Innentől kezdve csak a Barcát fogom isteníteni... nem értem mit vártál, még jó hogy kiállok a játékosok, az edző, a módszerek, a Real mellett. Az az igazság, hogy sokan túlreagálják Mourinho eszközeit (és még 1xr mondom, nem a szemkikaparásról beszélek, az nem volt szép). Mi az ami megtiltja Mourinhonak h kritizálja a bíráskodást??? (nem mellesleg legtöbbször télleg elképesztő dolgokat fújnak) Vagy ne piszkálná a Barcát. Ha Ő úgy látja, hogy ezzel segíti a csapatát, akkor csinálja. Mintha Wenger vagy SAF nem csinálna ilyet... Pedig SAF sokkal nagyobb edző Pepnél és Mourinhonál, őt mégsem szídja senki.
Legvégül pedig szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy azt hiszem ez a topic pont arra lett kitalálva, hogy ütközzenek a vélemények. Az, hogy másképp látjuk a dolgokat, teljesen normális. Nem is ugyanazt a csapatot szeretjük.
ozsimiki, ez csak egy hétfő esti eszmecsere volt, kölcsönösen tiszteletben tartva a másikat. nem bántottam senkit, nem akartam senkit "megtéríteni"ozsimiki írta:altercore!
Értelek, én nem ismerlek,csak a hozzászólásaidból, azokból pedig inkább arra lehet következtetni,hogy nem vagy tisztában azzal, mi az,h Real Madrid, és mikkel lehetne azonosítani. Írom ezt úgy,hogy immáron több mint 17éve vagyok Barcelona fan,de a Mourinho jelenség nem egyeztethető össze nem csak a Madriddal,de szerintem még nagyon sok nagy múltú csapattal sem. Több kárt okoz a címernek, mint hasznot ha esetleg nyer egy bajnokságot,vagy Bl-lt.
lezárhatjuk a vitát, én így látom, te nem.
erkölcs, tisztesség, tisztelet ...blablabla szavak amit vagy nem ismer Murinho, vagy ismeri csak letojja magasról. Azokkal együtt akik egyetértenek a fantasztikus módszereivel.Hogy szeret provokálni? igen, miért ne tenné? hogy szereti nyomás alá helyezni a bírókat, az ellenfelet? miért ne??
Na, Ő egy igazi úriember!altercore írta:Ha Jupp Heynckes neve mond vmit akkor tudod, hogy mikor kezdtem el drukkolni a csapatnak.
Ha Jupp Heynckes neve mond vmit akkor tudod, hogy mikor kezdtem el drukkolni a csapatnak.ozsimiki írta:itt kezdődik a baj. Egy igazi madridistának (olyannak,aki teszem azt látta a régebbi csapatokat is, nem kell nagyon messzire sem menni, pl 2000, vagy akár 2002es csapat) nem szabadna így hozzáállnia. Ezek a módszerek,amit Mourinho képvisel, nem egyeztethetőek össze a Real Madriddal. Nem tudom mióta szurkolsz nekik, de én szégyellném magam ,ha akármit is nyernék ilyen áron. Beszélgess erről olyanokkal,akik Madridisták,és elítélik, teljesen jogosan Mourinhot. Kérdezd meg,h miért. Vagy olyanokkal,akik nem Mourinhon nőttek fel (bocsi lehet Te sem, nem tudhatom), na ők mélyen elítélik ezt a mentalitást,és amit pályán kívül, olykor pályán belül is művel Jose.altercore írta: Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
Innentől kezdve csak a Barcát fogom isteníteni... nem értem mit vártál, még jó hogy kiállok a játékosok, az edző, a módszerek, a Real mellett. Az az igazság, hogy sokan túlreagálják Mourinho eszközeit (és még 1xr mondom, nem a szemkikaparásról beszélek, az nem volt szép). Mi az ami megtiltja Mourinhonak h kritizálja a bíráskodást??? (nem mellesleg legtöbbször télleg elképesztő dolgokat fújnak) Vagy ne piszkálná a Barcát. Ha Ő úgy látja, hogy ezzel segíti a csapatát, akkor csinálja. Mintha Wenger vagy SAF nem csinálna ilyet... Pedig SAF sokkal nagyobb edző Pepnél és Mourinhonál, őt mégsem szídja senki.Fecooo írta:ezek után meg ne lássunk még 1 Barcát elítélő hsz-t se tőled! ha neked az elfogadható, akkor rendben, de innentől kezdve nem tekinthetünk téged relevánsnak a vitához, mert a gyomrod másképpen működik, mint nekünk... (elnézést a durva szavakért, de ezt nem veszi be a gyomrom...)Hogy szeret provokálni? igen, miért ne tenné? hogy szereti nyomás alá helyezni a bírókat, az ellenfelet? miért ne?? ezek az eszközei (verbális, pszichológiai) is vannak, ha kell ezeket is használja. Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
ezek után meg ne lássunk még 1 Barcát elítélő hsz-t se tőled! ha neked az elfogadható, akkor rendben, de innentől kezdve nem tekinthetünk téged relevánsnak a vitához, mert a gyomrod másképpen működik, mint nekünk... (elnézést a durva szavakért, de ezt nem veszi be a gyomrom...)Hogy szeret provokálni? igen, miért ne tenné? hogy szereti nyomás alá helyezni a bírókat, az ellenfelet? miért ne?? ezek az eszközei (verbális, pszichológiai) is vannak, ha kell ezeket is használja. Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
itt kezdődik a baj. Egy igazi madridistának (olyannak,aki teszem azt látta a régebbi csapatokat is, nem kell nagyon messzire sem menni, pl 2000, vagy akár 2002es csapat) nem szabadna így hozzáállnia. Ezek a módszerek,amit Mourinho képvisel, nem egyeztethetőek össze a Real Madriddal. Nem tudom mióta szurkolsz nekik, de én szégyellném magam ,ha akármit is nyernék ilyen áron. Beszélgess erről olyanokkal,akik Madridisták,és elítélik, teljesen jogosan Mourinhot. Kérdezd meg,h miért. Vagy olyanokkal,akik nem Mourinhon nőttek fel (bocsi lehet Te sem, nem tudhatom), na ők mélyen elítélik ezt a mentalitást,és amit pályán kívül, olykor pályán belül is művel Jose.altercore írta: Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!