Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sánczhez,Neymar,Messi,Pedro!!!Félelmetes támadósor lenne.Mostmár csak Villának kellene távoznia.Senyera írta:Igen,állítólag aláírt évi 7 milcsiért.K900 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Ezt valaki letudná forditani???Ha jól olvasom akkor valami szerződésről van szó.
Igen,állítólag aláírt évi 7 milcsiért.K900 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Ezt valaki letudná forditani???Ha jól olvasom akkor valami szerződésről van szó.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Teljesen egyetértek, bár annyival a Barcás részt kiegészítve, hogy miénk a legrövidebb pad, de a legminőségibb is. Ha jelenleg mindenki ép lenne és eltekintenénk a formáktól, akkor nem sok csapat mondhatja el magáról, hogy olyan emberek ülnek a padon, mint Mascherano, Fabregas, Thiago, Alexis Sanchez, Afellay.tatesz1990 írta:Válaszolva Carew kérdésére, Galliani ígéretet tett Téveznek, hogy január 31-ig küzdeni fognak érte, de a drága sejk uraság nem könnyíti meg a transzfert. Most pont az efféle hozzáállásról szeretnék beszélni.
Őszintén szólva nem igazán értem az egészet. Van egy milliárdos, akit nem érdekel a futball, de mint üzlet, kiváló befektetés. Megveszi a játékosokat csillagászati összegekért, ígér nekik horribilis fizetéseket, de a managert meg sem kérdezi, szükség van-e az említett futballistára. Ha az edző nem tart rá igényt, egyszerűen padoztatja. A másik eset, mikor a klasszisokhoz nem megfelelő managert neveznek ki a csapat élére. Olyat aki nem tudja kezelni őket, összeveszik velük, majd kiteszi őket még a keretből is.
Ráismertek valaki(k)re ezek alapján? Segítek. Az első sztori Fernando Torres esete, míg a második Carlos Tévez. Ők a legnagyobb vesztesei ennek a "pénzháborúnak". Tönkreteszik az ilyen kivételes képességű játékosok karrierjét azzal, hogy játszani nem hagyják őket, viszont az eladásról hallani sem akarnak. Ezekkel a döntésekkel minket nézőket megfosztanak hatalmas élményektől, a futballt megkárosítják.
Személy szerint nagyon örülnék neki ha Tévez olyan helyre kerülne, ahol ismét jól érzi magát, megkapja a bizalmat és nagyot alakít a pályán. Erre tökéletes hely lenne az AC Milan. Hatalmasat hibázott mikor elhagyta a Unitedet, ő meg tudná oldani Ferguson gondjait. Szerintem a BL kiesést is elkerülte volna vele a csapat.
Ugyanez a véleményem a "Kölyök"ről is. Bár megértettem, hogy címeket akart szerezni, ezért ment a Chelseabe, de ez nem jött be. Olyan pletykákat is hallottam már, hogy szó volt róla, hogy januárban visszatérne az Anfieldre. Mivel a Barca mellett Pool drukker is vagyok egy kicsit, így nagyon örülnék neki, ha visszatérne. Egy tavaszi jó formával pontot tehet a kérdőjelek helyére. Biztos helye lenne a válogatottban, és Suarezzel a Premier League legjobb támadókettősét alkothatnák. (Bár az ő távozására kevés esélyt látok.)
Továbbá én helyet látok neki még a jelenlegi Barcában is. Villa sajnálatos sérülésével "csak" három csatárunk van, és egyébként is az európai top csapatok közül talán a miénk a legszűkebb keret. Ő egy igazi gólzsák, levegőben nagyon veszélyes, robbanékony, jól cselez, intelligens, jó százalékban passzol, és !spanyol!. Beilleszkegési gondjai sem Barcelonában, sem Liverpoolban nem lennénk.
Amíg Guardiola az edző, addig szerintem esélytelen, h itt kössön ki. Valahogy nem illik ide, s szerintem játékban sem hozna plusz. Drága, nem egyszerű egyéniség, eléggé zsákbamacska.Senyera írta: Miért ne jöhetne hozzánk?
Miért ne jöhetne hozzánk?kanty írta:Szerintem ennek komoly híralapja sose volt. Meglepne, ha itt kötne ki.chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Szerintem ennek komoly híralapja sose volt. Meglepne, ha itt kötne ki.chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Igazad van, de én egy Zanettiben, vagy egy Lúcióban sokkal nagyobb erőt érzek, mint mondjuk egy Gattusoban. Bár az olasz focit sztem fölösleges minősíteni is. Az angol 5. Spurs ejtette ki a bajnok Milant, míg a 2. Intert a német (talán) 7. helyezett. Poén az egész. Olyan nagy erősítések meg nem voltak olasz honban a nyáron.visca el barca írta:ha a milant nyugdijasok alkotják, mit szolsz zanettihez, cordobahoz, samuelhez, stankovichoz, cambiassohoz, militohoz?Barcaman1993 írta:Hát sztem meg a Seria A-s csapatok úgy gyengék, ahogy vannak. A Roma és a Juve most ki lett tárgyalva, de a többi sem nagy szám. A Milan a Barcából "kiégett" játékosok és a nyugdíjasok alkotják a csapatot. Emellett ott van Boateng, akit nem tudok hova tenni, meg egy Robinho, aki az én szememben nagyon is nem világklasszis. Pato mintha megállt volna a fejlődésben, egyedül Thiago Silvát bírom, meg talán Seedorft-ot, de már ő sem mai gyerek. Az Internek van egyedül normális kerete, de ott vmi nagyon nincs rendben, mert ebből a keretből messze nem hozták ki a maximumot.
internek sincs "normalis kerete", van nekik egy sneijderük, egy maiconjuk meg most egy forlanuk...kb erre a 3 jatekosra mondanám h átlag feletti tudással rendelkezik...
ha a milant nyugdijasok alkotják, mit szolsz zanettihez, cordobahoz, samuelhez, stankovichoz, cambiassohoz, militohoz?Barcaman1993 írta:Hát sztem meg a Seria A-s csapatok úgy gyengék, ahogy vannak. A Roma és a Juve most ki lett tárgyalva, de a többi sem nagy szám. A Milan a Barcából "kiégett" játékosok és a nyugdíjasok alkotják a csapatot. Emellett ott van Boateng, akit nem tudok hova tenni, meg egy Robinho, aki az én szememben nagyon is nem világklasszis. Pato mintha megállt volna a fejlődésben, egyedül Thiago Silvát bírom, meg talán Seedorft-ot, de már ő sem mai gyerek. Az Internek van egyedül normális kerete, de ott vmi nagyon nincs rendben, mert ebből a keretből messze nem hozták ki a maximumot.
majd a szezon során átfogóbb képet kapunk róluk (most a kapust nem veszem ide, az más tészta) de így első blikkre az új igazolások közül nagyon lehúzni senkit nem lehet, nagyjából (jelenleg) egyenletes képességű játékosokat igazoltak.lluisllach89 írta:Stekelenburg egy nagyon jó kapus, sok évre szól. Osvaldo rutinosabb, harcosabb, Angel pedig stabil kezdő lett, nem kell mondanom milyen játékos. Pjanic pedig suhancként ejtette ki a Madridot a Bl-ből, és jó volt a Lyonban.shutterisland írta:
én nem is mondtam azt, hogy olyan nagyot fog robbantani, de a roma igazolásai közül egyáltalán nem lóg ki negatívan, sőt.
a kiemelt listádból szerintem egyik sem jobb (vagy több potenciállal bíró) mint ő, talán a pjanic, de őt nem sokat láttam játszani...
sőt, én gago-t sem tartom akkora kutyaütőnek.
az egy dolog, hogy a realba egyértelműen nem fér be, de ha lesz önbizalma, és megkapja a lehetőséget, simán élhet vele ő is, szerintem a képességei nem rosszak.
Bojan ha megkapja a bizalmat, és a játékperceket akkor jó lehet. De sokkal ritkábban kerül majd itt helyzetbe. Gagot pedig daffy jellemezte jól, kiegészíteném azzal hogy egy jó meccs nála már nem is ösztönös keménységről hanem durvaságról szól, a legalibibb passzokkal, 0 előrejátékkal. Hurrá.
Stekelenburg egy nagyon jó kapus, sok évre szól. Osvaldo rutinosabb, harcosabb, Angel pedig stabil kezdő lett, nem kell mondanom milyen játékos. Pjanic pedig suhancként ejtette ki a Madridot a Bl-ből, és jó volt a Lyonban.shutterisland írta:
én nem is mondtam azt, hogy olyan nagyot fog robbantani, de a roma igazolásai közül egyáltalán nem lóg ki negatívan, sőt.
a kiemelt listádból szerintem egyik sem jobb (vagy több potenciállal bíró) mint ő, talán a pjanic, de őt nem sokat láttam játszani...
sőt, én gago-t sem tartom akkora kutyaütőnek.
az egy dolog, hogy a realba egyértelműen nem fér be, de ha lesz önbizalma, és megkapja a lehetőséget, simán élhet vele ő is, szerintem a képességei nem rosszak.
én nem is mondtam azt, hogy olyan nagyot fog robbantani, de a roma igazolásai közül egyáltalán nem lóg ki negatívan, sőt.lluisllach89 írta:Hiába nagyon frappáns az irónia, a Serie A-ban nem lesz meghatározó.shutterisland írta:
valami kis szerb-spanyol fiatal csatárt is igazoltak, bár ő ezek szerint nem akkora erősítés, mint osvaldo vagy angel
Hiába nagyon frappáns az irónia, a Serie A-ban nem lesz meghatározó.shutterisland írta:
valami kis szerb-spanyol fiatal csatárt is igazoltak, bár ő ezek szerint nem akkora erősítés, mint osvaldo vagy angel