Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azóta kiderült, hogy se Buffon, se Gattuso, se Cannavaro nem volt benne semmiben.Zsolti95 írta: Én csak érdekesnek találom h ha bundabotrány akkor általában egy digó csapat v játékos kerül elő, mint ahogy arról is lehetett olvasni h Buffon és Gattuso sem vetette meg a tippmixetam nem láttam a meccset
Én csak érdekesnek találom h ha bundabotrány akkor általában egy digó csapat v játékos kerül elő, mint ahogy arról is lehetett olvasni h Buffon és Gattuso sem vetette meg a tippmixetL.Messi 10 írta:Remélem láttad is a meccset Mr. Megmondó KapitányZsolti95 írta:Még hogy egy olasz csapat bundázzon, aljas rágalom
Remélem láttad is a meccset Mr. Megmondó KapitányZsolti95 írta:Még hogy egy olasz csapat bundázzon, aljas rágalom
Még hogy egy olasz csapat bundázzon, aljas rágalom
Március 25.én végetek vanBob_Marley írta:Viccet félre téve, tényleg kellett ez a győzelem, s már azért szépen feljött az Inter, hol van már a kiesési hely
Hát nemCapon írta:meg is tetted az eredményt?
Köszönöm köszönömBob_Marley írta:Én természetesen Inter győpzelmet, de már egy iksz is jól jönne!De egy vereséggel elszállna a bajnoki cím esélye!Tipp 0:1 MilitoCapon írta:Ki milyen eredményt vár a mai derbitől?
Én Milan győzelmet természetesen, mondjuk 3-1.
Elsőre nem értettem miért csak az első félidőbe nézel bele, de aztán leeset a tantusz hogy ma játszik a Barca isBarcaman14 írta:Igazából nekem teljesen mindegy hogy ki nyer. Én x-re tippelek: 2-2! ACapon írta:Ki milyen eredményt vár a mai derbitől?
z 1. félidőbe lehet hogy belenézek. Maga az olasz foci egy cseppet sem hiányzik, de az olasz derbik annál inkább!
Igazából nekem teljesen mindegy hogy ki nyer. Én x-re tippelek: 2-2! ACapon írta:Ki milyen eredményt vár a mai derbitől?
Tizenegyesből...Sanama írta:Milan győzelem lesz remélem! Ibra ha játszik vág vagy 3mat
Én természetesen Inter győpzelmet, de már egy iksz is jól jönne!De egy vereséggel elszállna a bajnoki cím esélye!Tipp 0:1 MilitoCapon írta:Ki milyen eredményt vár a mai derbitől?
Biztos 3-2re fogadott, vagy megrakta, hogy 5gól leszdak900 írta:Tényleg érdekesen mutatta ki az örömét...
Tudomásom szerint Bojan végigjátszotta a meccset.carew írta:Bojan nem játszott..Totti duplázott mindkettőt tizenegyesből.fanbarca írta:Be tudna nekem számolni valaki a Roma és Bojan mai teljesítményéről? Lemaradtam a meccsről.
Remélem a farkasok megkaparintanak év végére egy Bl selejtezőt (3. hely), de minimum egy EL-t.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NRt2VQglqUcarew írta: 6-ot lőtt tizenegyesből
Mert a milán tudja hogy kell játékost venni.sjd írta:Azt hiszem elég egyértelmű, ők csak azt viszik, akit a klubjuk amúgy is ki akar paterolni. Valószínűleg Fabregas is fele ennyi lett volna nekünk, ha már fél éve nem járt volna edzésre, meg még Wenger utálta volna.Barcaman1993 írta: Vki mondja már meg, hogy miért tud a Milan ennyire olcsón sztárokat venni? Robinho, Ibrahimovics, Tévez... Számomra ez nem igazán világos.
(Mondjuk a 20 millió font nekem nem annyira olcsó, de te tudod)
Bojan nem játszott..Totti duplázott mindkettőt tizenegyesből.fanbarca írta:Be tudna nekem számolni valaki a Roma és Bojan mai teljesítményéről? Lemaradtam a meccsről.
Remélem a farkasok megkaparintanak év végére egy Bl selejtezőt (3. hely), de minimum egy EL-t.