Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
6-ot lőtt tizenegyesbőlL.Messi 10 írta:Azért az érdekes, hogy a milan annyi tizenegyest kap mostanában, hogy már berlusconi se tudja számolni...#David Villa# írta:Nem nagyon követem az olasz focit, csak eredményekre tekintek rá néha. De van olyan hogy nem 11-esből talál be Ibra? Eddig csak olyan eredményjelzőt láttam, ahol abból lőtt:D Na jó biztos van olyan gólja ebben a szezonban, de kíváncsi lennék mennyit lőtt 11-esből.
Azért az érdekes, hogy a milan annyi tizenegyest kap mostanában, hogy már berlusconi se tudja számolni...#David Villa# írta:Nem nagyon követem az olasz focit, csak eredményekre tekintek rá néha. De van olyan hogy nem 11-esből talál be Ibra? Eddig csak olyan eredményjelzőt láttam, ahol abból lőtt:D Na jó biztos van olyan gólja ebben a szezonban, de kíváncsi lennék mennyit lőtt 11-esből.
Azért 2006-ban sem várta oda senki őket a pódium legfelsőbb fokára, mégis sikerült. Egy bunker focival mindig lehet az olaszoknak szerencséjük. Elég gondolni az Interre a Barca ellen.messideco írta:Hát remélem Boriello nem jár úgy, mint Toni. Amúgy az olasz csatárok nem emelkednek ki újabban a nemzetközi mezőnyből, max. Balotelli lehet nagy, a többi szürke eminenciás, Rossi is az, hogy Gilardinot stb. ne soroljam. Így nem lesz meg nekik az EB, de ki sajnálja őket..
Azt hiszem elég egyértelmű, ők csak azt viszik, akit a klubjuk amúgy is ki akar paterolni. Valószínűleg Fabregas is fele ennyi lett volna nekünk, ha már fél éve nem járt volna edzésre, meg még Wenger utálta volna.Barcaman1993 írta: Vki mondja már meg, hogy miért tud a Milan ennyire olcsón sztárokat venni? Robinho, Ibrahimovics, Tévez... Számomra ez nem igazán világos.
Igazából nincs aki elvigye őket... Amaurit vitte volna a Marseille nyáron, nem akart menni, most vitte volna a Genoa, nem akart menni... Iaquintát meg Tonit pedig a Fiorentina szeretné, meglátjuk mi lesz.bence-barca írta: Köszi, így már jobban értem!![]()
Bár nem értem, hogy miért nem adják el őket. Amauri már 2 éve csak a fizetését veszi fel... (leszámítva a rövid parmai kitérőjét)
Köszi, így már jobban értem!L.Messi 10 írta: Ugye elméletileg van 7csatár, Matri, Vucinic, Quagliarella, Del Piero, Iaquinta, Toni meg Amauri. Na most ebből a 7ből 3ra nem számít Conte: Iaquinta, Amauri és Toni el se utazott a dubai edzőtáborba. Ha ezt nézzük, akkor van 4 csatárunk, de ugye abból egy Del Piero, aki még mindig szétsz*patja a Serie A-t, de nem az igazi 37 évesen. Marad Matri, Q és Vucinic. Azért valljuk be, hogy ez mellé igencsak elfér egy Boriello, aki nem egy rossz játékos, csak nem kapja meg a lehetőséget. Viszont cserének tökéletes lesz. Ott van például Barzagli esete is: 300.000euró volt, mindenki lesajnálta, erre az egyik (ha nem a legjobb) védője a Calcionak, és még csak sárga lapja sincs, úgy, hogy Ő volt az egyetlen, aki eddig minden meccset végigjátszott. Meglátjuk mi lesz, én bízok Borielloban, nem kell aggódni, ha csatárt kell pótolni.
Viccnek tartom ezt a kezdőtab1daL írta:Így érthető Borriello megszerzése. Remélem megnyeri a bajnokságot a Juve!![]()
Ugye elméletileg van 7csatár, Matri, Vucinic, Quagliarella, Del Piero, Iaquinta, Toni meg Amauri. Na most ebből a 7ből 3ra nem számít Conte: Iaquinta, Amauri és Toni el se utazott a dubai edzőtáborba. Ha ezt nézzük, akkor van 4 csatárunk, de ugye abból egy Del Piero, aki még mindig szétsz*patja a Serie A-t, de nem az igazi 37 évesen. Marad Matri, Q és Vucinic. Azért valljuk be, hogy ez mellé igencsak elfér egy Boriello, aki nem egy rossz játékos, csak nem kapja meg a lehetőséget. Viszont cserének tökéletes lesz. Ott van például Barzagli esete is: 300.000euró volt, mindenki lesajnálta, erre az egyik (ha nem a legjobb) védője a Calcionak, és még csak sárga lapja sincs, úgy, hogy Ő volt az egyetlen, aki eddig minden meccset végigjátszott. Meglátjuk mi lesz, én bízok Borielloban, nem kell aggódni, ha csatárt kell pótolni.bence-barca írta:Te, mint Juve szurkoló:
Mit gondolsz a Boriello féle igazoláásról? Mert én (meg úgy mindenki), mint kívülálló csak azt látom, h érkezett oda az X. csatár. Vagy most senkinek se megy ott azt talán ő majd lövi a gólokat vagy mi?Vagy megint lesérült a fél csatársor?
![]()
Tényleg nem értem én ezt kívülállóként, mert a Juve csak veszi a csatárokat, eladni meg már nem adja el őket...
Te, mint Juve szurkoló:L.Messi 10 írta:
BorielloJuventus
Igen és az lett a vége, hogy nem megy sehova Tévez ha jól tudom.Varatrix írta:Kb egy hónapja volt róla szó, hogy Tévezt kölcsön veszik.
Kb egy hónapja volt róla szó, hogy Tévezt kölcsön veszik.18Barca99 írta:http://milan.blog.nepsport.hu/archives/ ... ologia_II/
Érdekes a hír ha igaz, mert így sincs csatára a Milannak, kérdés kit lehet hozni helyette? :O
Érdekes ez a Pato. Remek képességei vannak, hatalmas jövőt jósoltak neki, de eddig valamilyen szinten csalódás. Látszik rajta, h a tehetséggel nincs gond, de a sérüléssel annál inkább. Lehet benne hatalmas potenciál, ha képtelen egy huzamba végig játszani legalább egy fél szezont.18Barca99 írta:http://milan.blog.nepsport.hu/archives/ ... ologia_II/
Érdekes a hír ha igaz, mert így sincs csatára a Milannak, kérdés kit lehet hozni helyette? :O