legkisebb téttel,de a kupát nézték semmibeab1daL írta:Tavaly a fórum nagy része szerint pont, hogy a bajnoki volt a legkisebb téttel bíró klasszikus tavasszal, de kétségtelen, a BL, és a bajnoki trófea volt a prioritás.
Barça vs. Real - El Clásico
- ab1daL
- Director del Fútbol
Tavaly a fórum nagy része szerint pont, hogy a bajnoki volt a legkisebb téttel bíró klasszikus tavasszal, de kétségtelen, a BL, és a bajnoki trófea volt a prioritás.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ha ti mondhattátok tavaly,hogy nem fontos a kupa,akkor most már mi is mondhatjuk,mert tavaly megnyertük. idén már nem fontos(persze nekem az)Mihu írta:Úgyis ez leszNem is az, hogy mondjuk jobb a Barca, nem...az úgy jobban hangzik, hogy nem fontos a kupa
Meg bírom az olyan madridistákat, akik most verik a nyálukat facebook-on, hogy 5 PONT K.CSÖGÖK!!!!!!!!!!!!! meg hasonlók. Akkor nem olvastam ilyeneket mikor kikaptak 5-0-ra, hogy 5 GÓL!!!!
kicsit úgy érzem,hogy kezd fura lenni a forum. most a sírás és a gúny van soron. a barcának lehet,a realnak nem. a bírók most a barca ellen vannak(a real ellen természetesen nem),ez a kupaügy dettó. mi történik itt?

- Mihu
- Director del Fútbol
Úgyis ez lesz
Nem is az, hogy mondjuk jobb a Barca, nem...az úgy jobban hangzik, hogy nem fontos a kupa
Meg bírom az olyan madridistákat, akik most verik a nyálukat facebook-on, hogy 5 PONT K.CSÖGÖK!!!!!!!!!!!!! meg hasonlók. Akkor nem olvastam ilyeneket mikor kikaptak 5-0-ra, hogy 5 GÓL!!!!

Így van, ez nagyon igaz. A gondolatot továbbvíve,ugyanis megjelenhet bármi ezen az oldalon egy cikkben, nem kell vele egy barca szurkolónak sem 100%-osan egyetérteni- a szerzőn kívül- ,mégis cinikusan jelezted, hogy mi is írunk ilyeneket...
Az meg még inkább igaz, hogy 1 felhasználó véleményét talán nem kéne beállítani egy közösség véleményének. Ami igaz egy főoldalon megjelent cikkre, legyen már igaz a fórumban megjelent hszekre is.mégis napi szinten foglalkoztok vele, főleg a "főkolompos". (na meg a hálivúd csítörsz end ektörsz videók..)
Ugyanez áll a korona mögöttes cikkre, szintén csak a szerző véleménye ugye a dolog .

- ab1daL
- Director del Fútbol
Ha mi továbbjutunk ellenük, akkor ááá nembaj, úgyis csak kupa, majd a bajnokságban, BL-be kell vitézkedni, de ha kivernek minket, akkor a világlegjobbcsapata, holaszuperbarca stb. lesz.
Tisztelet a kivételnek természetesen!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Mihu
- Director del Fútbol
Azt jól látom hogy egy öltés a homlokán?Ilúvatar írta:
POR QUÉ?

Közben a Korona mögött blogon máris magyarázkodnak

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A Real 3 meccset bukott. Ellenünk sztem megérdemelten vesztettek, a Levante ellen volt egy kezezésgyanús eset, míg a Santander ellen egész meccsen szinte még helyzete sem volt a Madridnak. Nekem ennyi ugrott be...daffy írta:...mondod ezt úgy,mintha a real kárára nem tévedtek volna és az nem jelentene + pontotBarcaman1993 írta: Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
...mondod ezt úgy,mintha a real kárára nem tévedtek volna és az nem jelentene + pontotBarcaman1993 írta: Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Tök mind1, mind a két fél kárára tévednek a bírók, csak az bosszant minket (legalábbis engem), hogy mindig azt hallani, hogy a Barcát tolják a bírók, az Uefa, mikor ez korántsem helytálló.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...zsuni írta:tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem értem. Pedig csak férfiasan játszanak..Fecooo írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4
sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca...
- Deus
- Boixos Nois
POR QUÉ?Mikaos írta:Másfél év, 19 piros lap. Önmagában is durva.Fecooo írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4
sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca, tehát nem lehet belekötni, h elfogult a Sport TV...
De még kb. 19 elmaradt piros lap is van ezen időszakban. És ez még durvább.

-
- Director del Fútbol
Szerintem meg nem azzal volt a baj, hogy valamire akartál emlékeztetni, még, ha szerintem ebben a formában nincs is igazad ( ugyanis megjelenhet bármi ezen az oldalon egy cikkben, nem kell vele egy barca szurkolónak sem 100%-osan egyetérteni- a szerzőn kívül- ,mégis cinikusan jelezted, hogy mi is írunk ilyeneket... Pedig aki kritizálta a blog hsz-t, annak köze sincs a cikkhez. Na ez gáz, keverni a szezont a fazonnal). Hanem azzal van baj, hogy mindezt milyen stílusban tetted: Csak nézd meg, lluisllach89 nagyszerűen idézett tőled három mondatot, vagy mondatrészt ( az utolsó az, hogy nem kötekedsz), amiknél az első kettő mutatja, hogy milyen stílusban teszed meg ezt, nem mondom, hogy szándékosan, mert nem látok bele a fejedbe, de provokálva. Ezt minek kell? Nem lehet normális stílusban megfogalmazni a véleményed? Ennyire nehéz? Felnőtt emberek vagyunk állítólag.zsuni írta:rendben. a Ti oldalatokon jelent meg az a magyarázat, ami most, hogy már forditva aktuális, vicc.Ahhoz komolyabban kéne írnod. Például nem egy pontatlan "3" szavas hsz kellene hogy legyen a reakció.
Meg némi tartalom, meg objektív gondolkodás sem ártana, meg miután szítod a tüzet nem kéne kihátrálni, jaj de én nem is akartam ám semmi rosszat.
ezzel nem is szándékozok tovább foglalkozni, akkor vedd támadásnak, engem rohadtul hidegen hagy, mint Messi vagy CRonaldo. Felőlem aztán bizonygathatod az igazad.
A bírói tévedések felhozása, meg egy végtelen folyamat, szóval semmi értelme. Ez van, és kész.azért gondolom, hogy a kupában a RM helyzete könnyebb, mert már én is elkönyveltem, hogy a klasszikusok vége mindig Barcelona győzelem lesz. Szóval max pozitivan caslódunkAzért most amikor majd sorra jönnek a meccsek, nem lesz egyszerű a RM helyzete se, s bizony ez a kupa klasszikus bizony felforgathatja a dolgokat, mert nagy erőbedobást igényel, s a továbbjutónak még nagyon kemény meccsei lehetnek a kupában, a kiesés meg a riválissal szemben sohasem jó!persze ez nem igaz, mert nem szabad feladni előre, de nálam a Barca a nyerő, kupa, bajnokság vagy bl, mind1.
egyetlen esély a bajnokság, ahol a többi meccset be kell húzni, és meglehet.
csak az ellenünk lejátszott meccseken maradt el kb 4-5 piros összesen, szóval szvsz reális, amit Mikaos írt...
szerintem 63.De még kb. 19 elmaradt piros lap is van ezen időszakban. És ez még durvább.
sok a piros, de a Barca elleni meccsek kivételével, csak jobban küzdenek a játékosok, emberhátrányban sok meccset nyertek.sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca...
ettöl függetlenül vissza kéne venni, mert tényleg sok, és hiba lenne magyarázkodni, hogy miért
Másfél év, 19 piros lap. Önmagában is durva.Fecooo írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4
sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca, tehát nem lehet belekötni, h elfogult a Sport TV...
De még kb. 19 elmaradt piros lap is van ezen időszakban. És ez még durvább.
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4
- shutterisland
- Director del Fútbol
mégis napi szinten foglalkoztok vele, főleg a "főkolompos". (na meg a hálivúd csítörsz end ektörsz videók..)A bírói tévedések felhozása, meg egy végtelen folyamat, szóval semmi értelme. Ez van, és kész.
ezzel nincsen baj, de akkor ha már titeket is ugyanúgy segítenek/ minket hátráltatnak a bírók, hadd jegyezzük már meg mi is...
rendben. a Ti oldalatokon jelent meg az a magyarázat, ami most, hogy már forditva aktuális, vicc.Ahhoz komolyabban kéne írnod. Például nem egy pontatlan "3" szavas hsz kellene hogy legyen a reakció.
Meg némi tartalom, meg objektív gondolkodás sem ártana, meg miután szítod a tüzet nem kéne kihátrálni, jaj de én nem is akartam ám semmi rosszat.
ezzel nem is szándékozok tovább foglalkozni, akkor vedd támadásnak, engem rohadtul hidegen hagy, mint Messi vagy CRonaldo. Felőlem aztán bizonygathatod az igazad.
A bírói tévedések felhozása, meg egy végtelen folyamat, szóval semmi értelme. Ez van, és kész.
azért gondolom, hogy a kupában a RM helyzete könnyebb, mert már én is elkönyveltem, hogy a klasszikusok vége mindig Barcelona győzelem lesz. Szóval max pozitivan caslódunkAzért most amikor majd sorra jönnek a meccsek, nem lesz egyszerű a RM helyzete se, s bizony ez a kupa klasszikus bizony felforgathatja a dolgokat, mert nagy erőbedobást igényel, s a továbbjutónak még nagyon kemény meccsei lehetnek a kupában, a kiesés meg a riválissal szemben sohasem jó!

egyetlen esély a bajnokság, ahol a többi meccset be kell húzni, és meglehet.
-
- Director del Fútbol
Ahhoz komolyabban kéne írnod. Például nem egy pontatlan "3" szavas hsz kellene hogy legyen a reakció.zsuni írta:fáj vagy mivan?Akkor azt hiszem emlékeztetést se kérünk nagyon.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
fáj vagy mivan?Akkor azt hiszem emlékeztetést se kérünk nagyon.
-
- Director del Fútbol
A Levante elleni meccs volt az amikor DM színészkedett, Khedirát kipöckölték és Pepe ámokfutása büntetlenül maradt, ugye?zsuni írta: 2szer. Levante, Santander. Persze nem a bíró miatt feltétlenül, hanem mert töketlen unalmas, semmi játék volt, de ott is voltak vitatható ítéletek, ami 4 pontot hozott volna. De mivel a csapat hullagyenge volt, megérdemelték a pofont.
Na ott semmi olyan hátráltató tényező nem érte a Madridot, ami más meccseken nektek vagy nekünk ne lenne meg. Csak az első 20 perces töménytelen mennyiségű kihagyott helyzet. És ott is elmaradt ráadásul egy Pepe piros.
Mint ahogy most is. De ezzel kár foglalkozni, mert hál'Istennek nem ez döntötte el ide vagy oda az ominózus meccseket. Ha megnyeritek a Ligát akkor csakis saját magatoknak köszönhetitek, mert kiegyensúlyozottak voltatok végig. Mi meg...
zsuni írta:álomvilág off, valóság on.
ez egyáltalán nem vicc, és lehet rajta hőbörögni, miután valaki levette a kis szemüvegét ami a Barcelona álomvilágának megtekintésére szolgál
zsuni írta:Amennyiben ez vicc, mint sokan leírták, és felháborodtak, akkor a Barca egyik BL címe is egy vicc.
zsuni írta:csak emlékeztetés képpen írtam, nem kötekedésböl
Akkor azt hiszem emlékeztetést se kérünk nagyon.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Entrenador del Barça
A válasz a kérdésedre. A bíró zsebében. Azaz ott ahol a decemberi meccsen Pepe, Ramos esetében.zsuni írta: tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.
A bírói tévedések benne vannak a játékban, de nagyon sokszor szinte észre sem vesszük őket. A múlt heti kupameccsen a bíró két jogos tizit nem fújtak meg a Barca-nak. Nem volt mérvadó mert rúgtak négyet mellette. A hétvégén szintén nem fújtak be két tizit, plusz elmaradt a kiállítás. Mérvadó volt. Igen, mert két pont elúszott. Ahogy a Getafe ellen, a Valencia ellen.
Tehát nem azon kell lovagolni, hogy kinek mennyit tévednek a bírók, hanem azt, hogy mikor.
2szer. Levante, Santander. Persze nem a bíró miatt feltétlenül, hanem mert töketlen unalmas, semmi játék volt, de ott is voltak vitatható ítéletek, ami 4 pontot hozott volna. De mivel a csapat hullagyenge volt, megérdemelték a pofont.Hányszor veszítettetek már pontot a bírók miatt?
csak emlékeztetés képpen írtam, nem kötekedésböl. spanyol bírókkal nem érdemes foglalkozni senkinek, mint magyar focivalEzzel az egy mondattal megint érdemes lesz ovlasni a topikot s a sok vérszívót...Remélhetőleg csak nekünk olvasóknak lesz feladatunk görgetés ormájában, de a modik nem raknak kis senkit!

tegnap egyébként halálgyenge volt a Madrid, szerencse hogy a Malaga kapusa az utolso pillanatban került be a kezdőbe