Ahhoz komolyabban kéne írnod. Például nem egy pontatlan "3" szavas hsz kellene hogy legyen a reakció.
Meg némi tartalom, meg objektív gondolkodás sem ártana, meg miután szítod a tüzet nem kéne kihátrálni, jaj de én nem is akartam ám semmi rosszat.
rendben. a Ti oldalatokon jelent meg az a magyarázat, ami most, hogy már forditva aktuális, vicc.
ezzel nem is szándékozok tovább foglalkozni, akkor vedd támadásnak, engem rohadtul hidegen hagy, mint Messi vagy CRonaldo. Felőlem aztán bizonygathatod az igazad.
A bírói tévedések felhozása, meg egy végtelen folyamat, szóval semmi értelme. Ez van, és kész.
Azért most amikor majd sorra jönnek a meccsek, nem lesz egyszerű a RM helyzete se, s bizony ez a kupa klasszikus bizony felforgathatja a dolgokat, mert nagy erőbedobást igényel, s a továbbjutónak még nagyon kemény meccsei lehetnek a kupában, a kiesés meg a riválissal szemben sohasem jó!
azért gondolom, hogy a kupában a RM helyzete könnyebb, mert már én is elkönyveltem, hogy a klasszikusok vége mindig Barcelona győzelem lesz. Szóval max pozitivan caslódunk

persze ez nem igaz, mert nem szabad feladni előre, de nálam a Barca a nyerő, kupa, bajnokság vagy bl, mind1.
egyetlen esély a bajnokság, ahol a többi meccset be kell húzni, és meglehet.