Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha ezeken pontot veszít a real,akkor meg is érdemlik. teljesen középcsapatok,nem szabad gondot okozniuk,még játékosokat pihentetve sem. ha azt mondjuk,hogy a barca és a real kiemelkedik európából,akkor a ligából már csak-csakBob_Marley írta:Na akkor vissza az első osztályba és olvasási gyakorlat![]()
Picit félreolvastam, de nem is szeretnék sorrendet felállítani, nagyjából én is így gondolom, bár a bajnokságot fontosabbnak tartom mint a BL-t!
Amúgy meg amit írtál, hogy könnyű a RM sorsolása, az igaz de mind a Bilbao ellen mind a Mallorca ellen nem lesz egyszerű, s a Getafe se!
Nem azt mondom, hogy pontvesztés, de azért ahogy lenudliztad őket
Bilbao,Mallorca pont a ti mumusotok, meg a kis Getafe is, felfogják magukat szívni!
nehéz bizony,ezért sem értem,hogy miért szeretnél. én KLUB vb-t írtam,ahol pl a santost győztétek leBob_Marley írta:Ez azért itt szemet szúrt, eszem ágában sincs vitatkozni (van itt elég vitapartner), s elfogadom ahogy látod, de nehogy már a VB cím vagy EB cím 5-6ik jelentőségű legyendaffy írta: én csak azt akartam ezzel az észrevétellel megállapítani,hogy ha most lenézzük a kupát,akkor a magasba emelése után is tegyünk ugyan így.
nálam az idei sorrend-függetlenül a majdani győztestől-: bl,bajnokság,cdr,klub vb,eu szuperkupa,spanyol szk.![]()
![]()
Egyik klubfutball másik válogatott így nehéz sorrendet is írni, de azért na
Mármint a tiétekhez hasonlóan az itt is szintén jogosan elmaradt 11-esre gondolsz??? 3:40A Levante elleni meccs volt az amikor DM színészkedett, Khedirát kipöckölték és Pepe ámokfutása büntetlenül maradt, ugye?
Na ott semmi olyan hátráltató tényező nem érte a Madridot, ami más meccseken nektek vagy nekünk ne lenne meg.
Ez azért itt szemet szúrt, eszem ágában sincs vitatkozni (van itt elég vitapartner), s elfogadom ahogy látod, de nehogy már a VB cím vagy EB cím 5-6ik jelentőségű legyendaffy írta: én csak azt akartam ezzel az észrevétellel megállapítani,hogy ha most lenézzük a kupát,akkor a magasba emelése után is tegyünk ugyan így.
nálam az idei sorrend-függetlenül a majdani győztestől-: bl,bajnokság,cdr,klub vb,eu szuperkupa,spanyol szk.
Hát ezt nem fogjuk megtudni,hacsak nem olvas vissza vki a különböző topicokban és számolja össze.Uh nincs miért elnézést kérni,nem tudom melyikünk téved,te így érzed,én úgy.Hacsak nem 50-50 és akkor mindkettőnknek nyalókadaffy írta:mert így is emlékszem.ugyanakkor elnézést,ha tévedek,de emellett most kitartokmiihii írta:Nekem az rémlik,h nem ez volt az általános vélemény,márpedig ezt sugallja a postod![]()
azaz a bajnoki,nem? ott 5 pont volt a barca előnye és könnyű a sorsolása,míg a realé papíron bitang nehéz. a kupa meg kupa,ahogy írtadBarcaforever írta: De azt viszont szögezzük le, h mikor ugye összejött ez a 3 hét alatt 4 el classico, akkor mindenki azt mondta, h vhol ki fogunk kapni és ha választani kell, akkor az legyen a kupadöntő.Sztem ebben is megegyezhetünk.
Sztem a kis tipikus suhancok mondták ezt a meccs után, h na mind1.Nem volt jó érzés, minden kupa kupa, mint ahogy sztem sokat számított a spanyol szuperkupa is sztem.Stalkyard írta:Azért ez fordítva is igaz. Az elmúlt években, amikor a Real 3. ozstályú ellenfelekkel szemben búcsúzott, akkor is ment a mikiegérkupázás, meg a "nem is ér semmit" duma. Aztán meg tavaly megnyertétek, és egyből buszozás volt meg buli hajnalig. Nem mintha kötözködni akarnék, és flamet sem szeretnék kelteni, de ennek az érmének is két oldala van.daffy írta:így is volt,csak miután a real megnyerte és örültek a szurkolók,úgy itt jött a mikiegérkupázás és egyéb remek zrikálások,illetve hogy az a kupa valójában nem sokat ér. ezt nem is vitatnám,mert a 3ból az éri a legkevesebbet,csak akkor idén is így legyen,akár melyik csapat is nyeri meg.
mert így is emlékszem.ugyanakkor elnézést,ha tévedek,de emellett most kitartokmiihii írta:Nekem az rémlik,h nem ez volt az általános vélemény,márpedig ezt sugallja a postod
1. és ha valaki más buta,akkor nekünk is annak kell lenni?Azért ez fordítva is igaz.
Egészen biztos,h voltak olyanok,akik mikiegér kupáztak,hisz ennyi felhasználó közül egészen túlvilági lenne,ha nem történne meg.DE! Nekem az rémlik,h nem ez volt az általános vélemény,márpedig ezt sugallja a postod.Elég rendesen el voltunk kenődve és rossz érzés volt elveszíteni egy trófeát a célegyenesben,pláne a legnagyobb rivális ellen,mégha mind közül tényleg a legkevésbé rangos is.daffy írta:így is volt,csak miután a real megnyerte és örültek a szurkolók,úgy itt jött a mikiegérkupázás és egyéb remek zrikálások,illetve hogy az a kupa valójában nem sokat ér. ezt nem is vitatnám,mert a 3ból az éri a legkevesebbet,csak akkor idén is így legyen,akár melyik csapat is nyeri meg.
Azért ez fordítva is igaz. Az elmúlt években, amikor a Real 3. ozstályú ellenfelekkel szemben búcsúzott, akkor is ment a mikiegérkupázás, meg a "nem is ér semmit" duma. Aztán meg tavaly megnyertétek, és egyből buszozás volt meg buli hajnalig. Nem mintha kötözködni akarnék, és flamet sem szeretnék kelteni, de ennek az érmének is két oldala van.daffy írta:így is volt,csak miután a real megnyerte és örültek a szurkolók,úgy itt jött a mikiegérkupázás és egyéb remek zrikálások,illetve hogy az a kupa valójában nem sokat ér. ezt nem is vitatnám,mert a 3ból az éri a legkevesebbet,csak akkor idén is így legyen,akár melyik csapat is nyeri meg.
így is volt,csak miután a real megnyerte és örültek a szurkolók,úgy itt jött a mikiegérkupázás és egyéb remek zrikálások,illetve hogy az a kupa valójában nem sokat ér. ezt nem is vitatnám,mert a 3ból az éri a legkevesebbet,csak akkor idén is így legyen,akár melyik csapat is nyeri meg.Mihu írta:Hát nemtudom...én nem igazán olvastam itt olyanokat, hogy a kupadöntő le van tojva...sőt...mindenki a bajnokit mondta, hogy tök érdektelen...és a spanyol kupát meg melyik nagy csapat nézi valamibe is? Mindenki B csapattal áll ki. Egészen addig, ameddig össze nem kerülnek egymással vagy legalább egy Valencia, vagy Sevilla, vagy hasonlók. A kupával szerintem a Real is meg a Barca is úgy van, hogy elindulunk, jutunk ameddig jutunk, de nem lesz edzőváltás, ha kiesünk...persze ha összekerülnek egymással, akkor már más a dolog...az már vérre megy.
amíg ramos le nem dobja a buszról,onnantól már senkinek sem kellEttől függetlenül a bajnokság mindig a legfontosabb, de azért a kis CDR sem lesz elhanyagolható!
Hát nemtudom...én nem igazán olvastam itt olyanokat, hogy a kupadöntő le van tojva...sőt...mindenki a bajnokit mondta, hogy tök érdektelen...és a spanyol kupát meg melyik nagy csapat nézi valamibe is? Mindenki B csapattal áll ki. Egészen addig, ameddig össze nem kerülnek egymással vagy legalább egy Valencia, vagy Sevilla, vagy hasonlók. A kupával szerintem a Real is meg a Barca is úgy van, hogy elindulunk, jutunk ameddig jutunk, de nem lesz edzőváltás, ha kiesünk...persze ha összekerülnek egymással, akkor már más a dolog...az már vérre megy.daffy írta:legkisebb téttel,de a kupát nézték semmibeab1daL írta:Tavaly a fórum nagy része szerint pont, hogy a bajnoki volt a legkisebb téttel bíró klasszikus tavasszal, de kétségtelen, a BL, és a bajnoki trófea volt a prioritás.
legkisebb téttel,de a kupát nézték semmibeab1daL írta:Tavaly a fórum nagy része szerint pont, hogy a bajnoki volt a legkisebb téttel bíró klasszikus tavasszal, de kétségtelen, a BL, és a bajnoki trófea volt a prioritás.
ha ti mondhattátok tavaly,hogy nem fontos a kupa,akkor most már mi is mondhatjuk,mert tavaly megnyertük. idén már nem fontos(persze nekem az)Mihu írta:Úgyis ez leszNem is az, hogy mondjuk jobb a Barca, nem...az úgy jobban hangzik, hogy nem fontos a kupa
Meg bírom az olyan madridistákat, akik most verik a nyálukat facebook-on, hogy 5 PONT K.CSÖGÖK!!!!!!!!!!!!! meg hasonlók. Akkor nem olvastam ilyeneket mikor kikaptak 5-0-ra, hogy 5 GÓL!!!!
Így van, ez nagyon igaz. A gondolatot továbbvíve,ugyanis megjelenhet bármi ezen az oldalon egy cikkben, nem kell vele egy barca szurkolónak sem 100%-osan egyetérteni- a szerzőn kívül- ,mégis cinikusan jelezted, hogy mi is írunk ilyeneket...
Az meg még inkább igaz, hogy 1 felhasználó véleményét talán nem kéne beállítani egy közösség véleményének. Ami igaz egy főoldalon megjelent cikkre, legyen már igaz a fórumban megjelent hszekre is.mégis napi szinten foglalkoztok vele, főleg a "főkolompos". (na meg a hálivúd csítörsz end ektörsz videók..)
Azt jól látom hogy egy öltés a homlokán?Ilúvatar írta:
POR QUÉ?
A Real 3 meccset bukott. Ellenünk sztem megérdemelten vesztettek, a Levante ellen volt egy kezezésgyanús eset, míg a Santander ellen egész meccsen szinte még helyzete sem volt a Madridnak. Nekem ennyi ugrott be...daffy írta:...mondod ezt úgy,mintha a real kárára nem tévedtek volna és az nem jelentene + pontotBarcaman1993 írta: Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...
...mondod ezt úgy,mintha a real kárára nem tévedtek volna és az nem jelentene + pontotBarcaman1993 írta: Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...