Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
de hosszú távon a különbség ami köztük és köztünk van eredményekben is látszódni fog
akkor köszi a munkádat. legalább kevesebb szemetet kellett olvasnom
ebben nem értelek h látsz ebbe bele. nálatok most van egy jó generáció. összejön ilyen de mocskosul ritkán. az utánpótlásotok meg ezután sem lesz eget verő. Thiago kiemelkedik de a többiek süllyesztő szvsz. persze jo kis futballisták lesznek de átlagosak, és az egy Xavi,Ini,Messi vonulat után rettentően kevés lesz.
Lehet, hogy a játék képe alapján "nyomorultul" meg "szenvedve" játszik, de sorra nyeri a meccseiket 3, 4, 5 góllal. A meccseket gólra játsszák, így mondhatjuk, hogy gyengék, előttünk fognak maradni, ami azt jelenti, hogy jobbak voltak ebben a szezonban, mint mi.Barcaman1993 írta:A Madrid a Malagá (3-2) elleni meccs óta csak szenved. Az a csoda, hogy (magukhoz képest) gyenge játékkal behúzták mindegyik meccset minket leszámítva. Jó lenne már, ha 1-2 csapat fel tudná szívni magát rendesen a Real ellen, mert foghatóak csak egyszerűen mindig elbénázzák. Ennek a Bilbaonak meg sikerült leutánoznia a tavalyi teljesítményét. Ha jól emlékszem ott is volt egy 11-es, de kiállítás tuti.Asys írta:Ez Messit dicséri, hogy 9 büntető a 2 ellenében is Roncika seggében liheg 1 góllal lemaradva csak. Nekem nem fáj ez Messinek se valószínűleg...
A Real tegnapi játékára nem tudom mennyire nyomta rá a bélyegét, hogy fejben a Klasszikus visszavágójára készülnek, de én régen láttam ilyen nyomorultul játszani a Madridot... vezetnek aztán meg beállnak védekezni, a Bilbao meg nyomott, még 10 emberrel is! Annyira látszott, hogy melyik csapat játszott szívvel lélekkel... Jó volt nézni a Bilbaot
Ezt a hírt tavaly is lehozták, méghozzá ugyanígy télen...
hát szerintem ezek a hírek eléggé hápognak!!!!
A Madrid a Malagá (3-2) elleni meccs óta csak szenved. Az a csoda, hogy (magukhoz képest) gyenge játékkal behúzták mindegyik meccset minket leszámítva. Jó lenne már, ha 1-2 csapat fel tudná szívni magát rendesen a Real ellen, mert foghatóak csak egyszerűen mindig elbénázzák. Ennek a Bilbaonak meg sikerült leutánoznia a tavalyi teljesítményét. Ha jól emlékszem ott is volt egy 11-es, de kiállítás tuti.Asys írta:Ez Messit dicséri, hogy 9 büntető a 2 ellenében is Roncika seggében liheg 1 góllal lemaradva csak. Nekem nem fáj ez Messinek se valószínűleg...
A Real tegnapi játékára nem tudom mennyire nyomta rá a bélyegét, hogy fejben a Klasszikus visszavágójára készülnek, de én régen láttam ilyen nyomorultul játszani a Madridot... vezetnek aztán meg beállnak védekezni, a Bilbao meg nyomott, még 10 emberrel is! Annyira látszott, hogy melyik csapat játszott szívvel lélekkel... Jó volt nézni a Bilbaot
Pedig az "értelmesebbjét" még tegnap töröltem, szóval Te már a normálisabb verziót kaptadherr.toth írta:visszaolvastam, és ami vergődés itt lement.. 4 oldalt visszaolvasva ki lehet szűrni h ki az értelmes fórumozó és ki az ovodásgondolkodású..

Azóta azért akadt pár probléma a média mellett a közönség egy része is zsozé ellen fordult.shutterisland írta:szerintem ez nem befolyásoló tényező, az 1-3 és az 1-2 után sem botlottak (sőt, asszem gólokkal nyertek..)
Ezt fejtegettem délután én is. Bár lehet ha 3pontra vagy beljebb kerülnek borul a szrosvödör, és sorba mennek majd el a meccsek.Alázós eredményt kell létrehoznunk ellenük a Camp Nou-ban, hátha akkor elmegy a kedvük a bajnokságtól is