Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
a Realosokat csak a pénz érdekli enyhén szólva bunkó dolog kijelenteni.
Na, Raúl az Atlético-ban kezdte meg pályafutását, majd később a Real Madridhoz ment/szerződött.Azért baromi nagy butaságokat se írjunk, ha nem vagy tisztában az ellenfélről (sem) minimális mértékben, akkor inkább hallgass.
Azért baromi nagy butaságokat se írjunk, ha nem vagy tisztában az ellenfélről (sem) minimális mértékben, akkor inkább hallgass.Dzsukela írta:Raúl Real nevelésű volt? egyébként, a Real-ról beszélünk, ők mindent megtesznek, csak hogy pénzt kapjanak.(persze, ez nem mindig igaz) de Raúl esetében igen.
hitted volna?
na látod...
de lehet Messi lesz még más csapat mezébe

én úgy érzem, hogy azért 2 meccsen még mindig jobbak vagyunk, így ha nem a döntőben kerülünk össze, akkor magunkat tartom esélyesebbnek a továbbjutásra.Nem örülnék, ha a Real nyerné a Bajnokok Ligáját, nem szeretem azt a csapatot.
csak lehet h az égadta világon semmit nem érne el vele.Brian 20 írta:Pont most tudná megmutatni Pep, hogy mekkora edző, ha innen összeszedné a csapatot.

Dávid!Dzsukela írta:shutterisland írta:ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam
amúgy a vicces, hogy a másik oldalon ugyan úgy reagáltak rá, mint én
jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaátaki képben van, tudja ki ő
![]()
![]()
Küldenél nekem egy pü-t arről az "odaát"-ról?mivel már sokszor halottam, hogy erről beszélgettek, de még soha nem kérdeztem rá.
(küld el a weboldal(?) cimét is ha lehet, köszi
shutterisland írta:ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam
amúgy a vicces, hogy a másik oldalon ugyan úgy reagáltak rá, mint én
jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaátaki képben van, tudja ki ő
![]()
![]()
amúgy elhiszem, hogy rohadtul elegetek van messiből, de ezzel a váltással ti járnátok jól amúgyzsírosdeszka írta:Eléggé félresikerült képek...

Ebben a szezonban mi már behúztunk három kupát:)egyet ráadásul 2edzéssel a realmadrid ellen:)ha csak a kupát hozzuk ha hozzuk akkor is elégedett leszek!!!törvényszerű egy kis vissza esés!!!Dzsukela írta:Nehogy az legyen, mint tavaly a Madriddal.
Ők megynerték a király kupát, viszont a bajnokságot, és a BL-t nem![]()
![]()
![]()
![]()
Ez mit jelent? hogy mi nyerjük meg a király kupát(elég nagy rá az esély) ők meg, mint mi tavaly, a Bl-t és a bajnokságot!?
minden jót kívánok neki. köszi a kupát és a ligát(?),de nem vagyok vevő a stílusára és lassan a szurkolók semzalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
boccs ha volt mar de szerintetek ez igaz?
Szerintem akkor lép, ha megnyeri mindkettőt, vagy ha egyiket se.S.Agüero írta:ha megnyeri a BL-t+Ligát...zalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
boccs ha volt mar de szerintetek ez igaz?
talán.