Mikaos írta:A Piqué-eset után sajnos egyértelművé válik, ami eddig is egyértelmű volt szerintem, csak...nem mindig látszott tisztán.
A gerinctelen portugál edző akármit mondhat, szinte gratulálnak is neki. Mi végig tiszteljük és védjük a bírókat a rengeteg ócska teljesítmény ellenére, aztán egyszer történik egy ilyen "reálos" eset, máris nekünk rontanak.
Nem tudom, mi lesz a vége, de már önmagában pofátlanságnak tartom, hogy felmerült lehetőségként a vizsgálat. Főleg a Pepe-ügy jelentéktelennek nyilvánítása után.
Amikor egy ilyen vén, kiszáradt agyú testületnek a játékosok egészségét és a fair play-t kellene szem előtt tartania, éppen a sötét oldalt támogatják: a rugdalózást, az alattomosságot, és még mindig játszhat focimeccsen az a szűk homlokú Pepe.
Nincsenek itt Jedik meg Sithek. Nincs jó és rossz. Nincs fekete meg fehér (legfeljebb mez). Két szürke van. Most jobban megy a bajnokságban a Madridnak. Fogadjátok el, legyetek úriemberek, mint az edzőtök. Tudjátok mit csinált Piqué? Ott voltatok a folyosón? Akkor meg? El kell végezni egy tanfolyamot és menni bíráskodni a La Ligába! Addig meg...
osztom a véleményedet. a Real teszi a dolgát, a bírók meg segítik őket. felesleges ezen vitatkozni. nem hinném, hogy az összes bíró, de az elég látványos, hogy azokat, amiket nekik befújnak, nekünk simán továbbengedik.
és az is elég érdekes, hogy azt láttam pár meccsen, hogy vezet az ellen, a madrid szenved, erre az egyik védő csinál egy olyan tök felesleges tizit, hogy csak na. alapvonalnál, kapunak háttal álló margitost felrúgja, stb.
Egyébként senki nem vitatja, hogy a rm tizijeinek nagy része jogos.
Itt azt kifogásoljuk, hogy a Barcának rendszeresen nem fújják be a tiziket.
És ez, amit kifogásolunk.
Na meg tényleg ez a kettős mérce, hogy nekik mindent lehet, mi meg még rá sem nézhetünk csúnyán a bíróra. És ha meg is büntetik őket milyen nevetséges ítéleteket hoznak?
Egy ilyenért büntetést kiszabni nevetséges. Ennyi erővel az anyázó nézőket is ki lehetne tiltani a stadionokból.
Ugyanaz a véleményem, mint fentebb. Sokszor gyengén játszottok azért vagytok ott ahol, nem a bírók miatt. A játék képe sem titeket igazol. Vannak fellángolások, klasszis megoldások. Korán sem annyi mint 1-2 éve. El kell fogadni, hogy nem rólatok szól minden és becsüljétek meg az elmúlt 3 évet. A foci szurkolás nem abban merül ki, hogy pocskondiázzuk a másikat, meg kifogásokat keressünk.
Más:
Egyre több híres focihoz közel álló ember (Pl.:Maradona és most Platini is) jót nyilatkozik rólunk, kicsit nyalják a fenekünket az az érzésem. Ilyen álszent embereket, eddig a Barcát ajnározták, most nem megy úgy nekünk meg egy kicsit jobban hát minket. Legalább 6-7 ember nyilatkozatát olvastam az elmúlt 2 hétben.