mahitoo írta:Ezt a cikkhez írtam, bemásolom ide is, mert Piqué eset után tényleg kezd betelni a pohár.
Elegem van már ebből a szezonból.Nem is vagyunk a legjobbak magunkhoz képest, de nonszensz a 10 pont hátrányunk.Szerencse, bírók stb.A forumon meg naponta feltűnik valaki, ki tudja hányadik nick-jével, és írja a baromságait.Nem szoktam a madridistát látogatni, de aki igen, az írja már meg, oda is ennyi idióta Barca "drukker" regisztrál?
A játékvezetés meg botrányos.Mou bármit megtehet, mondhat szinte semmi szankció, Piqué meg rögtön vizsgálat alatt.Az ellenfél másodedzőjének a szemébe nyúl, 1 meccs eltiltás... haha.Kb mint a kormányaink.Olyan pofátlanul hazudnak az emberek szemébe, hogy azok sokkot kapnak, és nem tesznek semmit.Ez a foci meggyalázása.Meccsek utáni eltiltások?Nem?Miért nem?A színészkedést is büntetném, mert gyűlölöm.De amit Pepe, Ramos és még páran csinálnak, az már hihetetlen.Persze ha egy videóüzenet, és a "nem volt szándékos" elég az eltiltás ellen, akkor teljesen mindegy.Piqué is kérhetne elnézést, úgy, hogy közben Shakira táncol a háttérben.Nem az a bajom, hogy nem a Barca lesz a bajnok,nem lehet mindig, hanem hogy egy uszító, képmutató, hazug emberekből álló társaság előzi meg, akik a Real Madrid neve mögé bújtak.
Szerintem túl sokat képzeltek bele a történetbe. Nincs kettős mérce. Eddig miért nem volt? Mourinho lepippantotta a bírói testületet? Hagyjuk már. Ti misztifikáljátok őt túl. Helyén kellene ezt kezelnetek. Amióta el lehet érni a spanyol bajnokságot azóta nézem a meccseket. Sosem érte a Barcát negatív megkülönböztetés ezen idő alatt. Most volt 2-3 - nem több - meccs, és egyből a világ a ellenetek van. Kérhetne Piqué elnézést. Miért nem teszi? Azt gondoltátok, hogy 2072-ig tart majd ez a korszak és Valdestől Telloig bezárólag mindenki aranylabdát kap? Lehet kicsit nyers vagyok, de már én is unom a témát. Nekem nem volt elegem az elmúlt 3 szezonból, pedig végig tudtam, hogy ti vagytok a jobbak. Örültem, ha másokat megvertünk, megtaláltam a pozitívumokat. Akik meg kérdezik, hogy hogyan lehet nekik szurkolni, azoknak mondanám, hogy kb. 20 éve szimpatizálok velük és ha van is 1-2 arc a csapatban aki nem egy matyó hímzés, azért nem fogok klubbot váltani. Ilyen erővel szurkoljon mindenki a Bilbaonak, mert ott mindenki baszk. Akkor is a Madridnak szurkolnék ha 11 db Pepe szaladna a pályán...

(Na jó ez kissé morbid volt)
Hiteles forrás...
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.