Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem ez butaság, legalábbis elég gyenge érvnek tűnik számomra... MU x éve ott van folyamatosan a legjobb 4között garantálom, hogy jövőre is ott lesznek, BM nem az elsőszámú favorit, de pár éve döntőt is játszottak, de ennek ellenére, én nem írnám le őket. Amikor majd 10évig hírbe nem volt a Real legjobb 8ba, akkor egy percig nem találtad/találták gyengének a BL-t. Mindig volt, hogy 1-1 kiscsapatnak összejön egy menetelés és azért ezek a kiscsapatok is, azokon át jutott oda, akiket hiányolsz. Jövőre keményebb lesz a BL h lesz pl. egy Juve is? nem mert nem lesz Pool, Inter stb. Ne a nevek miatt legyen már erősebb egy-egy BL 8-16.Barcaforever írta:A baj alapvetően itt kezdődik.Pokolian kemény 4-es.Ez olyan nagy dícsőség!?MyStiQ írta:engedelmetekkel ismét írnék egy hozzászólást a fórumotokba, bár nem hiszem, hogy túlságosan felkavarná az állóvizet.![]()
szóval:
Bajnokok Ligája: a 8 között viszonylag laza sorsolás, szerintem borítékolható a Bayern München - Real Madrid és Chelsea - Barcelona elődöntő. hogy ez miért jó? sokan szidják az idei BL-t, hogy ezt már nem dicsőség megnyerni, unalmas, gyengék a csapatok, stb, stb, de egy ilyen négyes az pokolian kemény lenne.![]()
Régen pokoli 8 és 16 volt.Nekem kicsit hiányzik a régi tüzes München(Effenberg,Elber,Jancker,Kahn), az örök esélyes MU(Beckham,Scholes,Butt,Yorke,Cole stb).
Ez a régi feeling már nagyon nincs meg.
Nem tudom, hogy most konkrétan mi a gond az APOEL meccsel eddig. Nekem minden olyan foci fekszik, amelyikben nem áll nyerésre a Real.socio66 írta:ezért jó,hogy ilyen apoelek vannak a nyolcban.
totál nézhetetlen foci,bl-színvonalnak nyoma sincs,fantasztikus!
ilyen fázisban már nagyobbnál nagyobb rangadókat kellene néznünk a tévében,klasszikus párosításokat,nem ilyen hírverő meccs fílingeket..
A baj alapvetően itt kezdődik.Pokolian kemény 4-es.Ez olyan nagy dícsőség!?MyStiQ írta:engedelmetekkel ismét írnék egy hozzászólást a fórumotokba, bár nem hiszem, hogy túlságosan felkavarná az állóvizet.![]()
szóval:
Bajnokok Ligája: a 8 között viszonylag laza sorsolás, szerintem borítékolható a Bayern München - Real Madrid és Chelsea - Barcelona elődöntő. hogy ez miért jó? sokan szidják az idei BL-t, hogy ezt már nem dicsőség megnyerni, unalmas, gyengék a csapatok, stb, stb, de egy ilyen négyes az pokolian kemény lenne.
Holnap szerencsére mindkét meccs elég színvonalasnak ígérkezik szvsz.socio66 írta:ezért jó,hogy ilyen apoelek vannak a nyolcban.
totál nézhetetlen foci,bl-színvonalnak nyoma sincs,fantasztikus!
ilyen fázisban már nagyobbnál nagyobb rangadókat kellene néznünk a tévében,klasszikus párosításokat,nem ilyen hírverő meccs fílingeket..
Engem az se lepne meg, ha még bajnoki címmel a zsebben is megválnának tőle, mondjuk ha lenne egy top edző épp csapat nélkül.Game90 írta:De ha Mancini nem villant egy PL győzelmet, akkor tuti, hogy kirúgják.
Végülis behúzták,de ezzel kitörölhetik a ...ozsimiki írta:...
Nincs itt hülyeségről szó.Mihu írta:Azért az érdekes, sőt mi több, vicces, hogy először leírod hogy a Milan és a Chelsea marha könnyű ellenfél, inkább a Cselzi 100x mint a Bayern 1x, majd a Barcát kiejteted mind a két csapattal szemben, viszont a Real kiesésére 0% esélyt adszultrasur írta:Nem tom mit vagytok oda.
Ez a milan egy rakás fos tavalyi barcának csemege ideinek is sima kell hogy legyen.
Cselszi komolyan irigy vagyok őket mindenképp akartam akármikor cserélném a Bayernre.
Aztán jön a döntő 1 meccs ami mindenről dönt valszeg aranylabdáról, és vagy bebetonozza a barca trónját vagy a real felcsüccsen rá.
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()