engedelmetekkel ismét írnék egy hozzászólást a fórumotokba, bár nem hiszem, hogy túlságosan felkavarná az állóvizet.
szóval:
Bajnokok Ligája: a 8 között viszonylag laza sorsolás, szerintem borítékolható a Bayern München - Real Madrid és Chelsea - Barcelona elődöntő. hogy ez miért jó? sokan szidják az idei BL-t, hogy ezt már nem dicsőség megnyerni, unalmas, gyengék a csapatok, stb, stb, de egy ilyen négyes az pokolian kemény lenne. személy szerint úgy érzem, hogy a Bayern München stílusa jobban feküdne a Barcának, míg a Chelsea a Realnak, így adott esetben még egy Bayern München - Chelsea döntőt is el tudnék képzelni. ettől függetlenül a "papírforma" (direkt idézőjelben) és a szívem egy Real Madrid - Barcelona döntőt vetít előre. hogy ott ki nyerne? nem tudom. remélném, hogy a Real Madrid.
Európa Liga: a 3 spanyol elkerülte egymást, és nem is állnak olyan rosszul. a Valencia és a Bilbao idegenben kezdhet, az Atletico Madrid pedig szerintem egy viszonylag könnyű csapatot kapott. adott esetben a 4 között 3 spanyol is lehetne, a Sporting/Kharkiv duó egyikét sem érzem elég erősnek ahhoz, hogy megállítsák bármelyiket is. így legjobb esetben itt is spanyol házidöntő lehetne.
összefoglalva: a spanyol futball szerelmesei szép évet zárhatnak, amit megkoronázhatna egy esetleges spanyol EB győzelem. utóbbinak mondjuk nem örülnék, de ha klubszinten odacsapnánk a többieknek, akkor talán leállnának az angol foci indokolatlan dicsérésével, valamint a spanyol bajnokság kritizálásával is.