Barça vs. Real - El Clásico
Ha foglalkoztok vele az a ti bajotok, nekik ez a céljuk ezzel.
Le kell arni hogy mit mondanak, kész.
Le kell arni hogy mit mondanak, kész.
Miről volt szó?Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába. Wink
Nem értek egyet. Nagyon is foglalkozni kellene vele. De nem nekünk.Gali írta:Így van, ezzel az idiótával nem kell foglalkozni.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
mi pedig megtesszük neki a szívességet, hogy tovább terjesztjük a baromságait.
Ha játékos kaphat büntetést azért, mert ócsárolja a játékvezetőket, akkor kaphat az edző, meg annak a "titkárnője" ( ez az asszisztens) is.
Bocs, de ilyenkor hol az UEFA meg a FIFA?
Őket járatják le, hétről hétre rugdossák a bírókat. Hol van itt a mezeken látható "Respect"???
Arról nem beszélek, hogy az iylen mondatokkal tudat alatt is befolyásolják a sporikat, de ez meg messzire vezet, bele se kezdek....
Így van, ezzel az idiótával nem kell foglalkozni.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A vereségeket vhogy magyarázni kell. De az is primitívségre vall, hogy egy olyan ember nyilatkozik a Real-Barca párharcról, akinek sztem semmi hozzáértése nincs a futballhoz. A Realosoknak tudom ajánlani az eheti Real Madrid TV-t. Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Andris
- Adminisztrátor
A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hogy is szokták mondani, javítson valaki ki, ha rosszul írom, egy vereség, kiesés után, aki a bírót okokja, az a gyengeség jele. Csak az irigység!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Na, úgy néz ki José elkezdte kommunikálni a szurkolók felé a BL-vereséget, nem mondom, elkezdte időben, alapos ember lehet
Ugyanakkor most már szívből kívánom, hogy a Bayern ejtse ki ezt a gyökeret, és akkor be lenne fogva a pofája

Ugyanakkor most már szívből kívánom, hogy a Bayern ejtse ki ezt a gyökeret, és akkor be lenne fogva a pofája
- shutterisland
- Director del Fútbol
04.08., 21:30 RM - Valencia
04.11., 22:00 Atletico Madrid - RM
04.14., 20:00 RM - Sporting Gijón
04.17., 20:45 Bayern München - RM
04.22., ---:--- FC Barcelona - RM
04.25., 20:45 RM - Bayern München
04.29., ---:--- RM - Sevilla
05.02., ---:--- Athletic Bilbao - RM
na itt jön a kulcs hónap, nagyon nehéz és sűrű sorolása van a madridnak, 24 nap alatt játszanak 8 meccset, amiből egyedül a gijón az úgymond kiscsapat.
ha ezt lesimázzák maximum 5 pont veszteséggel, plusz BL továbbjutással, akkor a bajnokság zsebben van nekik, a bl-ben meg ugye döntőznek.
most kéne egy kis hullámvölgy, és megint a miénk lesz a szezon.
04.11., 22:00 Atletico Madrid - RM
04.14., 20:00 RM - Sporting Gijón
04.17., 20:45 Bayern München - RM
04.22., ---:--- FC Barcelona - RM
04.25., 20:45 RM - Bayern München
04.29., ---:--- RM - Sevilla
05.02., ---:--- Athletic Bilbao - RM
na itt jön a kulcs hónap, nagyon nehéz és sűrű sorolása van a madridnak, 24 nap alatt játszanak 8 meccset, amiből egyedül a gijón az úgymond kiscsapat.
ha ezt lesimázzák maximum 5 pont veszteséggel, plusz BL továbbjutással, akkor a bajnokság zsebben van nekik, a bl-ben meg ugye döntőznek.
most kéne egy kis hullámvölgy, és megint a miénk lesz a szezon.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Egyértelműen a legjobb kommentátor ma Magyarországon. Jó hallgatni, ahogy beszél és nem nagyon lehet belőle bármilyen elfogultságot hallani. Ugyanúgy üvölt egy Messi gólnál, mint egy Ronaldóénál, vagy akárki más góljánál. Csak így tovább.umek írta:Sziasztok!
Nem szeretnék az itt zajló vitákba belefolyni, csak egy írásomat szeretném veletek megosztani.
Real Madrid szurkolóként volt szerencsém Farkas Norberttel, a Sport TV kommentátorával beszélgetni. Az interjú célja az, hogy a szurkolók jobban megismerjék a kommentátorokat.
Azért linkelem be ide, mert egyáltalán nem csak a Real szurkolóinak lehet érdekes a dolog, hiszen a ti meccseiteknek is nagyjából felét ő közvetíti.
Az interjú első része ide kattintva elolvasható.
A további részekben lesz még szó a Barcelonáról is, remek sztorikat mesélt Norbert például Guardioláról, Iniestáról vagy Kubaláról.
Sziasztok!![]()
umek
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó a farkas norbis interjú, irigylem a fickót...
azért nem semmi h 40 évesen beszél magyarul, románul, olaszul, spanyolul, franciául, angolul és portugálul
azért nem semmi h 40 évesen beszél magyarul, románul, olaszul, spanyolul, franciául, angolul és portugálul

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Barça C
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Nem szeretnék az itt zajló vitákba belefolyni, csak egy írásomat szeretném veletek megosztani.
Real Madrid szurkolóként volt szerencsém Farkas Norberttel, a Sport TV kommentátorával beszélgetni. Az interjú célja az, hogy a szurkolók jobban megismerjék a kommentátorokat.
Azért linkelem be ide, mert egyáltalán nem csak a Real szurkolóinak lehet érdekes a dolog, hiszen a ti meccseiteknek is nagyjából felét ő közvetíti.
A további részekben lesz még szó a Barcelonáról is, remek sztorikat mesélt Norbert például Guardioláról, Iniestáról vagy Kubaláról.
Sziasztok!
umek
Sziasztok!

umek
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Szerintem Bayern München továbbjutás lesz...
Alianz Arenaban lesz a döntő, azaz hazai pályán játszhatnának döntőt , ennél nagyobb motiváció úgy gondolom nem kell nekik. (Nem mellesleg pedig ők is lennének a hazai csapat a döntőben, ezt csak érdekességképpen írtam le.)
A Bayern egy nagyon jól összerakott szervezet csapat, és ha elkapják a fonalat, és a saját játékukat tudják játszani, akkor nagy veszélyt jelenthetnek a Madridra nézve. Robben biztos extra motivációval játszik majd (Madridban lemondtak róla), Ribérey egész jó idényt fut, míg Gomesnek gyakorlatilag a fülcimpájáról is bepattan a labda. A támadásokkal szerintem biztosan nem lesz gond, a kapuban pedig van egy Neuer-ük, aki remek kapus.
A Bayern továbbjutásában egyébként azért is bízom, mert német csapatról van szó, s mint köztudott: "a futball olyan sport, amelyet tizenegyen-tizenegyen játszanak, és mindig a németek győznek..."
Most kifejezetten örülnék ennek a megállapításnak, aztán a döntőben átfogalmaznánk
Alianz Arenaban lesz a döntő, azaz hazai pályán játszhatnának döntőt , ennél nagyobb motiváció úgy gondolom nem kell nekik. (Nem mellesleg pedig ők is lennének a hazai csapat a döntőben, ezt csak érdekességképpen írtam le.)
A Bayern egy nagyon jól összerakott szervezet csapat, és ha elkapják a fonalat, és a saját játékukat tudják játszani, akkor nagy veszélyt jelenthetnek a Madridra nézve. Robben biztos extra motivációval játszik majd (Madridban lemondtak róla), Ribérey egész jó idényt fut, míg Gomesnek gyakorlatilag a fülcimpájáról is bepattan a labda. A támadásokkal szerintem biztosan nem lesz gond, a kapuban pedig van egy Neuer-ük, aki remek kapus.
A Bayern továbbjutásában egyébként azért is bízom, mert német csapatról van szó, s mint köztudott: "a futball olyan sport, amelyet tizenegyen-tizenegyen játszanak, és mindig a németek győznek..."
Most kifejezetten örülnék ennek a megállapításnak, aztán a döntőben átfogalmaznánk

erősen kétlem,bár megjósolhatatlan ez a párharc.visca el barca írta:oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)
a madridot ugyan kikiáltották a második legjobb csapatnak,de ezt eredményekkel még nem igazán támasztották alá,egyedül ellenünk játszottak az utóbbi években a szűk elitből,de a klasszikusok ugye külön lapra tartoznak,nem biztos hogy jó viszonyítási alap.
eddig szerencséje volt a madridnak a sorsolással,zsinórban kétszer is elődöntőig mehettek középszerű,vagy gyengébb csapatokat legyőzve,most végre megmérkőznek egy masszív,erős európai élcsapattal,akinek ráadásul jelentős extra motivációja is van.
nálam ez a párharc közel egyenlő esélyekkel indul,annyiban kedvezőbb a helyzet a madridnak,hogy otthon játszhatják a visszavágót,de abban biztos vagyok,hogy kiélezett meccsek lesznek,a bayern nem fogja könnyen adni a bőrét.

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Sztem mindenki bevan tojva a Barcatól... Itt volt egy kis lehetősség h kiessenek és ezért jött elő ennyire eza bírózás. Ez a szerencsétlen 11es nélkül is nyertünk volna.. nem lehet felfogni???
Madirdnak idén 2 értelmes ellenfele volt/lesz .. Barca, Bayern.
Barca ellenieket bukták..
Bayern nem egy Lyon, Apoel, Moszkva+ ott lesz a döntő is szal nagyon Bayern felé hajlok

Madirdnak idén 2 értelmes ellenfele volt/lesz .. Barca, Bayern.
Barca ellenieket bukták..
Bayern nem egy Lyon, Apoel, Moszkva+ ott lesz a döntő is szal nagyon Bayern felé hajlok

Pláne, hogy hazai pálya lenne nekik a döntő. Ha esetleg vki szerint ez nem jelent olyan sokat, gondoljon bele fordítva, BL döntő a Nou Camp-ban a Bayern ellen. Hát nem sok pénzt tennék a németekre.sjd írta:Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk semvisca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
Bár szerintem a Real sem lenne könnyebb. Mindenesetre először a Chelsea-t kell kiütni, nagyon várom a mérkőzéseket.
mindkettőt utálom de akkor százszor inkább a real
- TrogAir
- Jugador d'estrella
visca el barca írta:ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....TrogAir írta:Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............Hajrá München!
Az Unicef mikor és miben NEM hibás?....

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk semvisca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....TrogAir írta:Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............Hajrá München!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- TrogAir
- Jugador d'estrella
Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Barça B
Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............ 

- visca el barca
- Presidente del Barça
az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
remelem a bajorok az első meccsen tudnak nyerni, legalabb egy góllal, h vmi esélyük legyen a visszavágón. (amit kétlek, oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)
remelem a bajorok az első meccsen tudnak nyerni, legalabb egy góllal, h vmi esélyük legyen a visszavágón. (amit kétlek, oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)

- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én is élvezném ezt a vergődést, de olyan hatással van ez sok paraszt nyilatkozata mindenkire, hogy lassan tényként kezelik azt, amit mond. A saját szurkolói mindenképpen, de lassan már mások is. Pl. Ibra nyilatkozata a Milan meccs után, na azon besz.rtam.recrea írta: Most komolyan, csak én élvezem a vergődését?
Ezek alapján felesleges elutazniuk majd kétszer(?) Münchenbe, ha a végén úgyis a Barca nyer.
Egyszer utazzanak csak Münchenbe...

Most komolyan, csak én élvezem a vergődését?Donny írta:Ez mekkora népmuvészeti cserépedény.Laudrup írta:A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."
Remélem a Bayern összekapja magát és kiütik a Blánkókat, de ha nem sikerül úgyis elkapjuk őket. Most a bekkelés sem fog segíteni, na meg, mint tudjuk a bírók is nekünk fújnak...
Ezek alapján felesleges elutazniuk majd kétszer(?) Münchenbe, ha a végén úgyis a Barca nyer.
Jövőre változtatni kéne a sportnaptáron, augusztusban eldől, hogy kik indulnak a BL-ben, szeptember elsején 80.000 ember összejön a Wembly-ben, Platiniék kiöltöznek, a játékosaink átöltöznek, összekoszolják a mezüket és felvonulnak a pódiumra, ahogy színes fények, külföldi számok és pompa közepette átveszik a BL serleget. Mi meg leisszuk magunkat.
Így tudom elképzelni...