Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A részünkről a pályán dőlnek el a dolgok. A Real kötelékébe tartozó primitív emberek(tisztelet a kivételnek!) meg nyugodtan nevettessék ki magukat a sajtószobában. Eléggé átlátható hogy mi áll az ilyen köpködések hátterében.Mikaos írta: Amikor még a Fociról szólt az egész, nem a rugdalózásról.
Amikor még a pályán dőltek el a dolgok, és nem a sajtószobában.
Nagyon remélem, hogy a Bayern kiüti Mourinho-t, és mi a két BL-meccs között úgy megalázzuk a ganéjt legalább egy 5-össel, hogy sosem látjuk viszont Spanyolországban.
Csupa szív egy játékos. Tegnap megkoszorúzta a szobrot és egy emberként tapsolt a San Mames. Vajon miért van az, hogy Iniestát minden meccs után megtapsolják? Vagy az, hogy bárkivel játszik Puyol vkivel mindig ölelkezik? És vajon miért van az, ha a Real vki ellen játszik, akkor mindig Messiznek? A focinak van egy olyan oldala, amit ezek a játékosok képviselnek. És hát ezt a szellemet Madridból elüldözték (Raul, Guti?), van helyette Ronaldo, Pepe, Di Maria...Mikaos írta:Tegnap láttam Raúlt a Schalke-ban.
Eszembe jutott, mennyire jó világ volt, amikor még ő a Madridban volt.
Milyen jó volt, amikor nem egy bunkó patkány volt a Madrid edzője.
Amikor még a Fociról szólt az egész, nem a rugdalózásról.
Amikor még a pályán dőltek el a dolgok, és nem a sajtószobában.
Nagyon remélem, hogy a Bayern kiüti Mourinho-t, és mi a két BL-meccs között úgy megalázzuk a ganéjt legalább egy 5-össel, hogy sosem látjuk viszont Spanyolországban.
ha meg kiállnának a saját igazukért, mindenki azzal jönne, hogy azzal, hogy kapáloznak csak mégjobban megerositik a tényt h minket tolnak...albicelesteX írta:Különben itt csak azt nem értem,hogy maga az UEFA miért nem jár el az ügyben hiszen itt már jócskán bele vannak keverve ők is nem is kicsit.Nem tudom meddig lehet ezt még tűrni.
Hasonlókat írtam kb 1 hónapja ebbe a fórumba, hogy ne foglalkozzunk a Real-al, nem csalnak, csak rosszak a bírók. Nem gyengén lehurrogtak. Túl sok az elvakult szurkoló sajnos és minden rosszat belelátnak a meccsekbe ha nem a kedvük szerint alakul.Egyébként engem kezd zavarni ez az egész bírózás, ugyanis azok a csapatok amelyek kiestek elkezdtek nyavalyogni hogy őket szándékosan nem engedték tovább, mert a bírók ellenük fújtak.
Tőletek kérdezem, hogy csak szerintem hülyeség ez az egész? A futballt gólokra játsszák, és nem arra hogy most mit fúj be a bíró és mit nem. Miért nem lehet elfogadni hogy ellenfelük jobb volt? Ehelyett ráfogják az uefa-ra meg platinire az meg szóba se jöhet hogy esetleg ők voltak a gyengébbek.
És ezt azért írom ide, mert sokan vannak akik a Barcelonát vagy az aktuális győztes szidják, amiért a bíró nekik fújt be egy vélhető tizenegyest vagy kiállítottak az ellenféltől valakit.
Valóban én sem értem miért kellett ezt kiírni, mert hát sok közünk nincs hozzá, és amúgy sincs semmi hírértéke szerintem hogy melyik barom járatja le magát.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
mi pedig megtesszük neki a szívességet, hogy tovább terjesztjük a baromságait.
Én ezen hatalmasat nevettem.
Könnyebb bírózni, uefázni, platinizni, menetredre fogni mindent, mint csak annyit mondani, hogy jobb volt az ellenfél. De hát biztos mi barcások vagyunk ilyen hülyék, hogy ezt így gondoljuk. Végre egy ember, aki elmondja hogy mit gondol... És ezek a sok eszűek, tisztelet a kivételnek, még el is hiszik, amit mond.mahitoo írta:Persze, a szóvivővel nekünk nem kell foglalkoznunk, max röhögni rajta.
Viszont elsősorban a Madridnak kéne, mert ez már tényleg a klubjuk lejáratása.És itt nem egy ismertebb szurkolóról, vagy volt játékosról van szó, hanem Mou hivatalos szóvivőjéről.De ez természetesen legyen az ő bajuk.Ha úgy gondolják, ez méltó hozzájuk, akkor engedjék neki továbbra is.Azért megnézném, ha egy Barca alkalmazott csinálna ilyeneket, meddig maradna a csapatnál.
Másodsorban pedig az UEFA-nak.Konkrétan lecsalőzza őket jópár évre visszamenőleg.Én ezt nem nyelném le a helyükban.Lehet a bírókat szidni 1-1 meccsen, vagy akár többször is.De ez nem az a szint.
Többször mondtam már, ha meg tudnám fizetni, felvenném marketingesnek a cégembe. Nagyszerű érzéke van hozzá.sjd írta:Na, úgy néz ki José elkezdte kommunikálni a szurkolók felé a BL-vereséget, nem mondom, elkezdte időben, alapos ember lehet![]()
Real Madrid, mint szellemiség, hagyományok. Perezről beszélgettek elég sokat. Csak a nagyon vak madridisták gondolom ezt az adást nem nézték, amikor kicsit kinyílhatott volna a csipájuk.bali 15 írta:Miről volt szó?Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába. Wink
Miről volt szó?Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába. Wink
Nem értek egyet. Nagyon is foglalkozni kellene vele. De nem nekünk.Gali írta:Így van, ezzel az idiótával nem kell foglalkozni.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
Így van, ezzel az idiótával nem kell foglalkozni.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
A vereségeket vhogy magyarázni kell. De az is primitívségre vall, hogy egy olyan ember nyilatkozik a Real-Barca párharcról, akinek sztem semmi hozzáértése nincs a futballhoz. A Realosoknak tudom ajánlani az eheti Real Madrid TV-t. Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...