Barça vs. Real - El Clásico
- shutterisland
- Director del Fútbol
A 'Studio Sport'-nak adott nyilatkozatában Antonio Cassano elmondta, hogy nem ért egyet José Mourinho szavaival, s vádjaival, amiket a Barcelonával szemben hozz fel: "Mourinho azt mondta, hogy nehéz a Barcelonát megverni hazai pályán. S, hogy ennek mi az oka? Nem más, minthogy sokkal erősebbek mint a többi csapat. Akik mást mondanak, azok hazudnak."
-
- Capitá del Barça
Tömik pénzzel a gyógyszergyárakat, hogy valami bogyót fejlesszenek ki ennek a gyógyegérnek. Lehetne a neve special 5albicelesteX írta:Különben itt csak azt nem értem,hogy maga az UEFA miért nem jár el az ügyben hiszen itt már jócskán bele vannak keverve ők is nem is kicsit.Nem tudom meddig lehet ezt még tűrni.

A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tök mind1? az uefa uis minket tol, megnyerünk mindentszajko írta:Április 17. Bayern - R. Madrid
Április 18. Chelsea - Barcelona
Április 21. Barcelona - R. Madrid
Április 24. Barcelona - Chelsea
Április 25. R. Madrid - Bayern
mi a fenéért kell megcserélni a napokat a BL-ben,sosem értettem... mi 7 napon belül játszunk 3 fontos meccset,míg a madrid 9 napon belül.
![]()
azért csak számít.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Április 17. Bayern - R. Madrid
mi a fenéért kell megcserélni a napokat a BL-ben,sosem értettem
... mi 7 napon belül játszunk 3 fontos meccset,míg a madrid 9 napon belül.
azért csak számít.
mi a fenéért kell megcserélni a napokat a BL-ben,sosem értettem

azért csak számít.
-
- Az Év fórumozója 2013
Nézzük a dolog jó oldalát: a játékosok motivációja az egekbe szökhet. ("Fiúk, mutassuk meg ennek a bunkó tajparaszt seggtitánnak, mi az a foci!")visca el barca írta: ha megnyerik a bajnokságot (90%), akkor ez a tuskó bebetonozza magát ujabb 2-3 évre...
Ennek ellenére én is azt szeretném, hogy José barátunk minél előbb lépjen olajra. (akár a manchesteri Manszúr sejkére...)
- Subinho
- Director del Fútbol
figyeljétek meg, amikor megy a szekér a realnak és vezetnek 10 ponttal, mourinho hallgat, abban a pillanatban, ha közeleg a klasszikus, vagy látóközelbe kerül a barca, elkezdi a lélektani hadviselést!!! ennek meg is lett az eredménye, mert 1. a real játékosok elhiszik, ami josé mond, 2. a bírók nem merik kiállítani az alattomos játékosokat, mert akkor az lesz, megint a barcának fújtak!!! alattomos guano!!! nagyon remélem, a bayern helyre teszi őket, mi meg a klasszikuson majd a pályán beszélünk!!!
- nyalesz
- Jugador del Barça
szánalmasak ezek a vergődések... nehezen tudják elviselni hogy a Barca 4 éve az egész világot oktatja...
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezzel az a baj, hogy ha megnyerik a bajnokságot (90%), akkor ez a tuskó bebetonozza magát ujabb 2-3 évre...Barcaman14 írta:A részünkről a pályán dőlnek el a dolgok. A Real kötelékébe tartozó primitív emberek(tisztelet a kivételnek!) meg nyugodtan nevettessék ki magukat a sajtószobában. Eléggé átlátható hogy mi áll az ilyen köpködések hátterében.Mikaos írta: Amikor még a Fociról szólt az egész, nem a rugdalózásról.
Amikor még a pályán dőltek el a dolgok, és nem a sajtószobában.
Nagyon remélem, hogy a Bayern kiüti Mourinho-t, és mi a két BL-meccs között úgy megalázzuk a ganéjt legalább egy 5-össel, hogy sosem látjuk viszont Spanyolországban.Csak magukat járatják le ezzel.
Kíváncsi lennék ha a Bayern tényleg kiütné a Realt a BL-ből, a klasszikuson pedig sikerülne még egy nagy csapást mérni rájuk, mi lenne a fogadtatás Madridban. Továbbra is tűrnék Mourinho kifogásait, vádaskodásait, vagy végre megunná valaki és rájönne a publikum hogy ez nem méltó a Real Madridhoz?!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Számomra teljesen egyértelmű, hogy nem.Barcaman14 írta:Kíváncsi lennék ha a Bayern tényleg kiütné a Realt a BL-ből, a klasszikuson pedig sikerülne még egy nagy csapást mérni rájuk, mi lenne a fogadtatás Madridban. Továbbra is tűrnék Mourinho kifogásait, vádaskodásait, vagy végre megunná valaki és rájönne a publikum hogy ez nem méltó a Real Madridhoz?!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A részünkről a pályán dőlnek el a dolgok. A Real kötelékébe tartozó primitív emberek(tisztelet a kivételnek!) meg nyugodtan nevettessék ki magukat a sajtószobában. Eléggé átlátható hogy mi áll az ilyen köpködések hátterében.Mikaos írta: Amikor még a Fociról szólt az egész, nem a rugdalózásról.
Nagyon remélem, hogy a Bayern kiüti Mourinho-t, és mi a két BL-meccs között úgy megalázzuk a ganéjt legalább egy 5-össel, hogy sosem látjuk viszont Spanyolországban.

Kíváncsi lennék ha a Bayern tényleg kiütné a Realt a BL-ből, a klasszikuson pedig sikerülne még egy nagy csapást mérni rájuk, mi lenne a fogadtatás Madridban. Továbbra is tűrnék Mourinho kifogásait, vádaskodásait, vagy végre megunná valaki és rájönne a publikum hogy ez nem méltó a Real Madridhoz?!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- shutterisland
- Director del Fútbol
inkább azt elemezzük, amit belinkeltem itt az első oldal alján. 

- ab1daL
- Director del Fútbol
Mondjuk olyan koromra, mint Paramés, én is szeretnék ilyen melót. Beszólok a legnagyobb riválisnak állandóan, és még fizetést is kapok érte. Mekkora meló már na..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Csupa szív egy játékos. Tegnap megkoszorúzta a szobrot és egy emberként tapsolt a San Mames. Vajon miért van az, hogy Iniestát minden meccs után megtapsolják? Vagy az, hogy bárkivel játszik Puyol vkivel mindig ölelkezik? És vajon miért van az, ha a Real vki ellen játszik, akkor mindig Messiznek? A focinak van egy olyan oldala, amit ezek a játékosok képviselnek. És hát ezt a szellemet Madridból elüldözték (Raul, Guti?), van helyette Ronaldo, Pepe, Di Maria...Mikaos írta:Tegnap láttam Raúlt a Schalke-ban.
Eszembe jutott, mennyire jó világ volt, amikor még ő a Madridban volt.
Milyen jó volt, amikor nem egy bunkó patkány volt a Madrid edzője.
Amikor még a Fociról szólt az egész, nem a rugdalózásról.
Nagyon remélem, hogy a Bayern kiüti Mourinho-t, és mi a két BL-meccs között úgy megalázzuk a ganéjt legalább egy 5-össel, hogy sosem látjuk viszont Spanyolországban.
Vissza az eredeti témára: http://barcanoticias.blog.hu/2012/04/06 ... bbi_csapat
Na azért ütünk ki mindenkit MR Parames úr

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tegnap láttam Raúlt a Schalke-ban.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha meg kiállnának a saját igazukért, mindenki azzal jönne, hogy azzal, hogy kapáloznak csak mégjobban megerositik a tényt h minket tolnak...albicelesteX írta:Különben itt csak azt nem értem,hogy maga az UEFA miért nem jár el az ügyben hiszen itt már jócskán bele vannak keverve ők is nem is kicsit.Nem tudom meddig lehet ezt még tűrni.

- albicelesteX
- A Vadász
Különben itt csak azt nem értem,hogy maga az UEFA miért nem jár el az ügyben hiszen itt már jócskán bele vannak keverve ők is nem is kicsit.Nem tudom meddig lehet ezt még tűrni.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nekem az a legnagyobb bajom ezekkel a lejáratási próbálkozásokkal, hogy a jelenlegi Barcelona a focitörténelem egyik legnagyobb csapata.És akármennyire is nem akarunk foglalkozni a mocskolódásokkal, akkor is beárnyékolják azokat a hihetetlen eredményket amiket elértünk, azt az elképesztő szintet, ahogy ez a csapat játszik.
A Barcelona JÁTSZA a focit, szórakoztatja az embereket.Nálunk az eredménykényszer annyiban nyilvánul meg, hogy Keita kezd Fabregas helyett.Mások beállnak 10en védekezni, vagdalják el a labdákat, rúgják szét az ellenfeleket.Amit az elmúlt évek alatt fel lehetne ellenünk hozni, az pár színészkedés, 1-2 bírói ítélet.Természetesen ez más csapatoknál ugyanígy van, de az a kedves gyűlölködőket nem érdekli.
Természetesen abból a szempontból mindegy, hogy én ugyanúgy szeretem és tisztelem az FC Barcelonát.De ez a csapat megérdemelné, hogy az egész világ elismerje.Ha ez a csapat a jövőben visszább esik (ami valamikor elkerülhetetlen lesz), akkor lehet hogy 20-30 évet kell várni arra, hogy valamely csapat ezt a játékot és dominanciát éveken keresztül újra el tudja érni.Szerintem sporttörténelmet nézünk már évek óta.Sajnálom, hogy a sok irigy, frusztrált és gyűlölködő ellenfél, vagy ellendrukker ezt be akarja mocskolni.
A Barcelona JÁTSZA a focit, szórakoztatja az embereket.Nálunk az eredménykényszer annyiban nyilvánul meg, hogy Keita kezd Fabregas helyett.Mások beállnak 10en védekezni, vagdalják el a labdákat, rúgják szét az ellenfeleket.Amit az elmúlt évek alatt fel lehetne ellenünk hozni, az pár színészkedés, 1-2 bírói ítélet.Természetesen ez más csapatoknál ugyanígy van, de az a kedves gyűlölködőket nem érdekli.
Természetesen abból a szempontból mindegy, hogy én ugyanúgy szeretem és tisztelem az FC Barcelonát.De ez a csapat megérdemelné, hogy az egész világ elismerje.Ha ez a csapat a jövőben visszább esik (ami valamikor elkerülhetetlen lesz), akkor lehet hogy 20-30 évet kell várni arra, hogy valamely csapat ezt a játékot és dominanciát éveken keresztül újra el tudja érni.Szerintem sporttörténelmet nézünk már évek óta.Sajnálom, hogy a sok irigy, frusztrált és gyűlölködő ellenfél, vagy ellendrukker ezt be akarja mocskolni.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Hasonlókat írtam kb 1 hónapja ebbe a fórumba, hogy ne foglalkozzunk a Real-al, nem csalnak, csak rosszak a bírók. Nem gyengén lehurrogtak. Túl sok az elvakult szurkoló sajnos és minden rosszat belelátnak a meccsekbe ha nem a kedvük szerint alakul.Egyébként engem kezd zavarni ez az egész bírózás, ugyanis azok a csapatok amelyek kiestek elkezdtek nyavalyogni hogy őket szándékosan nem engedték tovább, mert a bírók ellenük fújtak.
Tőletek kérdezem, hogy csak szerintem hülyeség ez az egész? A futballt gólokra játsszák, és nem arra hogy most mit fúj be a bíró és mit nem. Miért nem lehet elfogadni hogy ellenfelük jobb volt? Ehelyett ráfogják az uefa-ra meg platinire az meg szóba se jöhet hogy esetleg ők voltak a gyengébbek.
És ezt azért írom ide, mert sokan vannak akik a Barcelonát vagy az aktuális győztes szidják, amiért a bíró nekik fújt be egy vélhető tizenegyest vagy kiállítottak az ellenféltől valakit.
Valóban én sem értem miért kellett ezt kiírni, mert hát sok közünk nincs hozzá, és amúgy sincs semmi hírértéke szerintem hogy melyik barom járatja le magát.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
mi pedig megtesszük neki a szívességet, hogy tovább terjesztjük a baromságait.
Egyébként engem kezd zavarni ez az egész bírózás, ugyanis azok a csapatok amelyek kiestek elkezdtek nyavalyogni hogy őket szándékosan nem engedték tovább, mert a bírók ellenük fújtak.
Tőletek kérdezem, hogy csak szerintem hülyeség ez az egész? A futballt gólokra játsszák, és nem arra hogy most mit fúj be a bíró és mit nem. Miért nem lehet elfogadni hogy ellenfelük jobb volt? Ehelyett ráfogják az uefa-ra meg platinire az meg szóba se jöhet hogy esetleg ők voltak a gyengébbek.
És ezt azért írom ide, mert sokan vannak akik a Barcelonát vagy az aktuális győztes szidják, amiért a bíró nekik fújt be egy vélhető tizenegyest vagy kiállítottak az ellenféltől valakit.
Ez a Paramés miért nem a saját dolgával foglalkozik? Miért most jön az emberekre ez a trauma hogy a Barcelona egy büdös nagy csaló? Miért nem fogadják el hogy olyan futballt játszik a csapat hogy hiába bekkel 11 emberrel az ellenfél akkor is győznek, még ha kapnak vagy nem kapnak tizenegyest?!
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Én ezen hatalmasat nevettem.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Könnyebb bírózni, uefázni, platinizni, menetredre fogni mindent, mint csak annyit mondani, hogy jobb volt az ellenfél. De hát biztos mi barcások vagyunk ilyen hülyék, hogy ezt így gondoljuk. Végre egy ember, aki elmondja hogy mit gondol... És ezek a sok eszűek, tisztelet a kivételnek, még el is hiszik, amit mond.mahitoo írta:Persze, a szóvivővel nekünk nem kell foglalkoznunk, max röhögni rajta.
Viszont elsősorban a Madridnak kéne, mert ez már tényleg a klubjuk lejáratása.És itt nem egy ismertebb szurkolóról, vagy volt játékosról van szó, hanem Mou hivatalos szóvivőjéről.De ez természetesen legyen az ő bajuk.Ha úgy gondolják, ez méltó hozzájuk, akkor engedjék neki továbbra is.Azért megnézném, ha egy Barca alkalmazott csinálna ilyeneket, meddig maradna a csapatnál.
Másodsorban pedig az UEFA-nak.Konkrétan lecsalőzza őket jópár évre visszamenőleg.Én ezt nem nyelném le a helyükban.Lehet a bírókat szidni 1-1 meccsen, vagy akár többször is.De ez nem az a szint.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Persze, a szóvivővel nekünk nem kell foglalkoznunk, max röhögni rajta.
Viszont elsősorban a Madridnak kéne, mert ez már tényleg a klubjuk lejáratása.És itt nem egy ismertebb szurkolóról, vagy volt játékosról van szó, hanem Mou hivatalos szóvivőjéről.De ez természetesen legyen az ő bajuk.Ha úgy gondolják, ez méltó hozzájuk, akkor engedjék neki továbbra is.Azért megnézném, ha egy Barca alkalmazott csinálna ilyeneket, meddig maradna a csapatnál.
Másodsorban pedig az UEFA-nak.Konkrétan lecsalózza őket jópár évre visszamenőleg.Én ezt nem nyelném le a helyükban.Lehet a bírókat szidni 1-1 meccsen, vagy akár többször is.De ez nem az a szint.
Másodsorban pedig az UEFA-nak.Konkrétan lecsalózza őket jópár évre visszamenőleg.Én ezt nem nyelném le a helyükban.Lehet a bírókat szidni 1-1 meccsen, vagy akár többször is.De ez nem az a szint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.04.06. 11:42:10-kor.

Többször mondtam már, ha meg tudnám fizetni, felvenném marketingesnek a cégembe. Nagyszerű érzéke van hozzá.sjd írta:Na, úgy néz ki José elkezdte kommunikálni a szurkolók felé a BL-vereséget, nem mondom, elkezdte időben, alapos ember lehet![]()

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Real Madrid, mint szellemiség, hagyományok. Perezről beszélgettek elég sokat. Csak a nagyon vak madridisták gondolom ezt az adást nem nézték, amikor kicsit kinyílhatott volna a csipájuk.bali 15 írta:Miről volt szó?Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába. Wink