Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

henry-messi-eto'oG.Gabe írta: Úgy könnyű, ha az egyik fél éve nem tud játszani, és a másik is sokat volt sérült.
Úgy könnyű, ha az egyik fél éve nem tud játszani, és a másik is sokat volt sérült.daffy írta:ők hárman idén már megdöntötték a barca támadótrió által felállított 100 gólt...csirkék....azokG.Gabe írta: Ebből is látszik, hogy a nagy Benzemájuk, meg Higanyuk meg a többiek mennyire csirkék.
MessiSuperMessi írta:Kevesebb büntetőt rúg, hatékonyabb a kapu előtt, több gólpasszt ad, sokkal több sikeres csele,átadása és keresztlabdája van, több labdát szerez, és ő minden fronton 'viszi a hátán a csapatot', nem csak a bajnokságban. Hogy a szerzett címekkel hogy állnak majd azt a szezon végén meglátjuk. Egyébként Messi ma zsinórban a 10-ik bajnokián lehet eredményes, mostanában 2 gólt rúg meccsenként átlagban.
Nekem ez gyanús...bár azt nem értem, attól, hogy ők ekkora barmok, még nem jár egyenes arányosan ellenük tizi. Ha nem szabálytalankodtak a 16-oson belül, akkor nincs büntető. Nem látok ebben túl sok kivetni valót. Ettől a habzós szájas rész igaz.SuperMessi írta:Más: Azzal a statisztikával ma szembesültem hogy a Real ellen egy büntetőt sem fújtak be a 32 forduló alatt? Ez remélem csak valami vicc, bár Mundo címlap...Az ellen a csapat ellen ahol Pepék meg Ramosok szaladgálnak, és habzó szájjal nyomják nonstop hogy minket nyomnak? Vicc
ők hárman idén már megdöntötték a barca támadótrió által felállított 100 gólt...csirkék....azokG.Gabe írta: Ebből is látszik, hogy a nagy Benzemájuk, meg Higanyuk meg a többiek mennyire csirkék.
Nem verte senki a mellét, csak vki készített egy statisztikát, nem tudjuk ki, közel sem biztos, h a Madridi szurkoló, nem értem ebbe is miért kellett belekötni. Ahogy pedig a kollége említette, a százalékos rész nem is jó, hisz a Madrid 104 góljából CR szerzett 40-t, Messi a Barca 94-ből 39-t, vagyis valószínűleg Messi nagyobb százalékát szerezte a Barca góloknak, mint CR a Madrid góljainak. De végül is nyugodtan kössetek csak bele minden apróságba, attól lesztek igazán nagy szurkolók, és kemény gyerekek.G.Gabe írta:
Azért erre verni a mellüket, hogy ő rúgja a góljaik nagy részét.
Ebből is látszik, hogy a nagy Benzemájuk, meg Higanyuk meg a többiek mennyire csirkék. Ilyen szempontból jogos CR önimádata, hisz a hátán viszi a csapatot.
Azért erre verni a mellüket, hogy ő rúgja a góljaik nagy részét.Leomessi14 írta:Aranylabdás.SuperMessi írta:Ha már Barca vs Real, akkor nézzünk egy Ronaldo vs Messi statisztikai összehasonlítást is.
A 2011/2012-es bajnoki szezon eddigi mérlege:
Mesterhármasok: Ronaldo 7 ; Messi 6
Gólok (meccsek): Ronaldo 40 (32) ; Messi 39 (31)
Gólpasszok: Ronaldo 11 ; Messi 14
Meccsenkénti lövésátlag: Ronaldo 6,9 ; Messi 5,5
Pontos passz-százalék: Ronaldo 80,9 % ; Messi 84,1 %
Meccsenkénti átadás: Ronaldo 37,6 ; Messi 64,9
Meccsenkénti pontos keresztlabdák: Ronaldo 0,5 ; Messi 1,5
Meccsenkénti sikeres cselek: Ronaldo 1,8 ; Messi 4,8
Meccsenkénti labdaszerzés: Ronaldo 1,9 ; Messi 2,7
Hány %-át szerzik a csapat góljainak: Ronaldo 41,6 % ; Messi 36,6 %
Értékesített büntetők: Ronaldo 11 ; Messi 5
A 2011/2012-es Bajnokok Ligája eddigi mérlege:
Gólok: Ronaldo 8 ; Messi 14
Gólpasszok: Ronaldo 2 ; Messi 4
Meccsenkénti kapura lövés: Ronaldo 7,4 ; Messi 7,1
Eddigi kapura tartó lövés: Ronaldo: 24 ; Messi 34
Meccsenkénti sikeres cselek: Ronaldo 2,9 ; Messi 3,9
Pontos hosszú átadások: Ronaldo 0,8 ; Messi 1,7
Pontos keresztpasszok: Ronaldo 0,4 ; Messi 1,4
Szabálytalanságok egymás ellen: Ronaldo 14 ; Messi 23
Válogatott:
Gól (meccs): Ronaldo 6 (7) ; Messi 5 (7)
De betegekSuperMessi írta:Ha már Barca vs Real, akkor nézzünk egy Ronaldo vs Messi statisztikai összehasonlítást is.
A 2011/2012-es bajnoki szezon eddigi mérlege:
Mesterhármasok: Ronaldo 7 ; Messi 6
Gólok (meccsek): Ronaldo 40 (32) ; Messi 39 (31)
Gólpasszok: Ronaldo 11 ; Messi 14
Meccsenkénti lövésátlag: Ronaldo 6,9 ; Messi 5,5
Pontos passz-százalék: Ronaldo 80,9 % ; Messi 84,1 %
Meccsenkénti átadás: Ronaldo 37,6 ; Messi 64,9
Meccsenkénti pontos keresztlabdák: Ronaldo 0,5 ; Messi 1,5
Meccsenkénti sikeres cselek: Ronaldo 1,8 ; Messi 4,8
Meccsenkénti labdaszerzés: Ronaldo 1,9 ; Messi 2,7
Hány %-át szerzik a csapat góljainak: Ronaldo 41,6 % ; Messi 36,6 %
Értékesített büntetők: Ronaldo 11 ; Messi 5
A 2011/2012-es Bajnokok Ligája eddigi mérlege:
Gólok: Ronaldo 8 ; Messi 14
Gólpasszok: Ronaldo 2 ; Messi 4
Meccsenkénti kapura lövés: Ronaldo 7,4 ; Messi 7,1
Eddigi kapura tartó lövés: Ronaldo: 24 ; Messi 34
Meccsenkénti sikeres cselek: Ronaldo 2,9 ; Messi 3,9
Pontos hosszú átadások: Ronaldo 0,8 ; Messi 1,7
Pontos keresztpasszok: Ronaldo 0,4 ; Messi 1,4
Szabálytalanságok egymás ellen: Ronaldo 14 ; Messi 23
Válogatott:
Gól (meccs): Ronaldo 6 (7) ; Messi 5 (7)
shutterisland írta:ma még abba is beleegyeznék, ha a tavalyi real-gijon eredményéből kivonnánk ma este egy gijon gólt, és az lenne a végeredménye a meccsnek.
mehetne velük Pepe isshutterisland írta:nyugisabb clasicók, az biztos.mi lenne, h Mourinho távozna a nyáron a Citybe, és magával vinné CR-t is...![]()
de jong,balotelli,tevez,cr,mourinho.....jó kis fogat lenne
zozó írta:Jose nem fog elmenni citybe mert nem fog tudni BL-t nyerni a Realal.Nem való neki anglia chelsea se tudott Bl-t nyerni.
nyugisabb clasicók, az biztos.mi lenne, h Mourinho távozna a nyáron a Citybe, és magával vinné CR-t is...
Nekem pl. így erősebbnek tűnik jóval a City kerete, főleg a támadó szekció. Persze ha edzők közti különbséget is belevesszük, akkor még lehet így is jobb lehetne a Madrid, de az biztos, h van potenciál ebbe a Cityben. Érdekes gondolat: mi lenne, h Mourinho távozna a nyáron a Citybe, és magával vinné CR-t is...shutterisland írta:szerintem mondjuk a kezdőjük nevekre nem erősebb, ha kivesszük cr-t.Miért, pl. a mostani Man. City jobb mint a Real? Nem. Pedig ha CR-t leszámítjuk bőven jobb az angol csapat kerete. Ennyit tesz CR.
casillas - marcelo,ramos,pepe,arbeloa - xabi,khedira,özil - kaka,dm,benzema
hart - clichy,lescott,kompany,richards - yaya,barry,milner - silva,aguero,balo
plusz ugye az edzőjük mourinho-nál sokkal gyengébb, plusz sokkal kevésbé vannak összeszokva.
a morál romboló egyénekről, mint balotelli vagy tevez nem is beszélek.
azért félhet majd a real, mi is, és a többiek is ettől a citytől 1-2 éven belül, főleg, ha még 1-2 poszton erősítenek
szerintem mondjuk a kezdőjük nevekre nem erősebb, ha kivesszük cr-t.Miért, pl. a mostani Man. City jobb mint a Real? Nem. Pedig ha CR-t leszámítjuk bőven jobb az angol csapat kerete. Ennyit tesz CR.
Miért, pl. a mostani Man. City jobb mint a Real? Nem. Pedig ha CR-t leszámítjuk bőven jobb az angol csapat kerete. Ennyit tesz CR. Hidd el, kaphatna akármennyi pénzt érte a Real, nem lehetne igazán pótolni. Nem véletlen, hogy jelenleg a világ két legjobb csapatában játszik a világ két leggólerősebb embere. Az sem véletlen, h mikor CR a Mu-ban akkor ők voltak a legjobbak. Rengeteg olyan csapat van, amely képes a jó játékra, sok helyzetet ki tud dolgozni, de gondok vannak a befejezéssel. Egy csapat csak úgy lehet igazán sikeres, ha van olyan játékosa, aki képes gólokat szerezni, meccseket eldönteni. Mert a futballt még mindig gólra játsszák. Agüero is gólerős, de CR-hez viszonyítva nem az.shutterisland írta:nem tudom, én azért jobban paráznék egy " casillas - marcelo,ramos,pepe,maicon - xabi,schweinsteiger,özil - di maria,aguero,benzema " csapattól, amelybe olyan 120 milláért legfeljebb el tudnák hozni ezt a 3 embert, annyit meg cr-ért tuti kiadna valami milliárdos.
sőt, ezekből a FM-ező arabokból azt is kinézném, hogy az aguero+yaya pakkot egy kis pénzzel még odaadnák cr-ért.![]()
mástéma..ramos szerintem még cr-nél is jobban ki van durrantva, most láttam róla pár képet.![]()
EZEN néztem a karját
mondjuk feltűnt, hogy a lökdösődéseknél bárkit arrébb tesz félkézzel.
Nem tudom, hogy lehet bohóckodásnak nevezni, ha 1 ligából 2 csapat ott van... a 4(?) indulóból. Vagy akkor mindenki bohóckodik mert 2spanyol 1 angol 1német van ott?gergo9 írta:MajdnemSanama írta: Végülis 2. éve zsinórban 2 spanyol csapat a legjobb 4 között. Valóban bohóckodás.
EL-be ha tojnak rá ha nem, ott vannak, 5év múlva senkit sem fog érdekelni,hogy ki tojik rá és ki nem. Bár gondolom egy Schalke nem tojt rá.Vert mezőnyön nyilván nem a Real-Barca kettőst értettem.
Arról van szó hogy az EL nagyon nem reális erőszintfelmérő, de futhatunk még pár kört