shutterisland írta:a klasszist nem zidanehoz kell jelen esetben mérni.
hanem korunk "klasszisaira", legjobbjaira gondoltam.
rossz volt a szó használat, mert bele lehet kötni, de akkor a klasszis helyett vedd úgy, hogy a "legjobb" középpályások közül.
mittudomén, de rossi, schweinsteiger, yaya...
de khedira helyett szerintem bőven erősödnének banegával,wilshere-el, vagy mondjuk vidal-al.
de szerintem tudtad, kikre gondolok, a jelenlegi kor focijában ők lennének a klasszisok, ha az iniesta-xavi a "világklasszis".
korunk legjobbjai CR és Messi, legalábbis részemről. Mondjuk én ide hoznám Init és Xavit is,de ez most mellékes.
Azt meg úgy látom rosszul írtam nálam klasszis,világklasszis egyre megy, tehát a leginkább kiemelkedő játékosokra értettem(ahogy mondod legjobbak). És mondjuk ide nagyjabol azokat sorolnám akik egy 11es álomcsapatba beférnének. Bár még ez is elég érdekes megfogalmazás.De hogy értsd, nálam jelenleg klasszisoknak számítanak:
Casillas,CR,Messi,Xavi,Iniesta, és még talány nagyon halványan Rooney, de több nem is jut eszembe, szóval a top11re ezért mondtam, hogy érdekes megfogalmazás.
Annoról pedig:
Dinho,Raúl,Ronaldo,Del Piero,Puyol(kora miatt már inkább múlthoz írom),Maldini,Inzaghi stbstbstb.
Tény,hogy a jelenlegi foci nagyon 2emberre fokuszál, mert ők ketten a jók közül is kiemelkednek,de ez van.
Tény hogy a Khedira Lass duónál tudnának jobbat keríteni, Alonsonál szerintem nem.(csak ha Yaya odamenne)