Bajnokok Ligája & Európa Liga
- shutterisland
- Director del Fútbol
hát én itt nem találom meg, de ha senki nem tudja így fejből gyorsan, akkor annyira nem is fontos. majd hajdúbé benyögi valamelyik meccsen. 

- Charlie
- Öreg Harcos
Keresgélj(klikk)shutterisland írta:valaki mondja már meg, hogy a veszélyeztetettek kihagyhatják e a döntőt adott esetben a kigyűlt sárgák miatt ?
tehát xy-nak 1 sárga kell az eltiltáshoz, és megkapja a visszavágón, akkor ki kell hagyja a döntőt, vagy csak piros lap esetén jár az eltiltás, és a sárga lap miatti eltiltás törlődik ?
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- shutterisland
- Director del Fútbol
valaki mondja már meg, hogy a veszélyeztetettek kihagyhatják e a döntőt adott esetben a kigyűlt sárgák miatt ?
tehát xy-nak 1 sárga kell az eltiltáshoz, és megkapja a visszavágón, akkor ki kell hagyja a döntőt, vagy csak piros lap esetén jár az eltiltás, és a sárga lap miatti eltiltás törlődik ?
Folyton ez a sírás, folyton a bírózás, leírjátok 3000-szer uazt... A bíró vezeti a mérkőzést, ő dönti el, hogy ki kap pirosat, ki sárgát, mi a gól, mi nem. Felesleges ezen kardozni, hogy hány embert kellett ovlna kiállítani (és unalmas is).herlius írta:Önmagához képest... Ami ugyen nem feltétlenül jelent jót. 1-1 után feltűnően csak a német akciók megakasztása volt a céljuk. A legjellemzőbb jelenet az volt, amikor 5 méteren belül 2 madridi játékos kaszálta el csúnyán az ellenfelet. Következetes bíráskodással ez a Real ma nem fejezhette volna be 10 emberrel a meccset.sjd írta:Azért azt leszámítva, hogy a vége felé elszakadt a cérna, nem volt nagy favágás, önmagához képest kifejezetten sallangmentes volt a madrid
- shutterisland
- Director del Fútbol
az utóbbi két évben nem sűrűn emlékszem olyan meccsre, ahol a barcán kívül egy csapat jobb lett volna, mint a real.
az talán picit túlzás azért, hogy lefocizták őket, habár ez volt a véleményem meccs után, de simán megérdemelték a győzelmet.
marcelo meg...hagyjuk.
szerintem ha betalálnak a bernabeuban legalább 1x, benne lehet egy továbbjutás is.
akár.
az talán picit túlzás azért, hogy lefocizták őket, habár ez volt a véleményem meccs után, de simán megérdemelték a győzelmet.
marcelo meg...hagyjuk.
szerintem ha betalálnak a bernabeuban legalább 1x, benne lehet egy továbbjutás is.
akár.
Ha a visszavágón a Bayernnek valahogy sikerül megszerezni a vezetést, akkor asszem látunk még érdekes dolgokat.torotam írta:A visszavágón szerintem a Bayern be fog találni és akkor megmutatja majd újra az igazi arcát Mourinho csapata...

Önmagához képest... Ami ugyen nem feltétlenül jelent jót. 1-1 után feltűnően csak a német akciók megakasztása volt a céljuk. A legjellemzőbb jelenet az volt, amikor 5 méteren belül 2 madridi játékos kaszálta el csúnyán az ellenfelet. Következetes bíráskodással ez a Real ma nem fejezhette volna be 10 emberrel a meccset.sjd írta:Azért azt leszámítva, hogy a vége felé elszakadt a cérna, nem volt nagy favágás, önmagához képest kifejezetten sallangmentes volt a madrid
De most vicc nélkül, tényleg tiszta játékot mutatott be ma, Ramos és Coentrao is besárgultak, Marcelot tudjuk, Arbeloa meg rejtély, hogy hogy nem kapott lapot.torotam írta:Na itt kezdődnek a bajok, amikor egy Pepe a legtisztább védő...Renesans írta:A poén egyébként az, hogy pont Pepe volt a legtisztább játékot bemutató védőjük ma, meg is lepődtem.

- torotam
- Jugador d'estrella
Na itt kezdődnek a bajok, amikor egy Pepe a legtisztább védő...Renesans írta:A poén egyébként az, hogy pont Pepe volt a legtisztább játékot bemutató védőjük ma, meg is lepődtem.

Visca el BARCA!
Na jó, nagy favágást valóban nem volt, de azért a Milan-Barcán (0-0) bemutatt Milan védekezéshez képest sehol nem volt a védelmük eleganciában.sjd írta: Azért azt leszámítva, hogy a vége felé elszakadt a cérna, nem volt nagy favágás, önmagához képest kifejezetten sallangmentes volt a madrid
Viszont abban igazad van, hogy Mourinho a döntetlenért jött, az egyenlítő gól után szinte ki sem akartak jönni a kapujukból, előtte viszont azért volt, h sokáig fölényben voltak
Azért azt leszámítva, hogy a vége felé elszakadt a cérna, nem volt nagy favágás, önmagához képest kifejezetten sallangmentes volt a madridRenesans írta:Feltűnő volt, hogy pl. a Milan sallangmentes védekezéséhez képest milyen favágást rendezett a Madrid.
Viszont abban igazad van, hogy Mourinho a döntetlenért jött, az egyenlítő gól után szinte ki sem akartak jönni a kapujukból, előtte viszont azért volt, h sokáig fölényben voltak
Mourinho a döntetlenért jött, de szerencsére megint nem jött be az undorító taktika. Mikor di María helyett jött Granero akkor már nem is csodálkoztam. Feltűnő volt, hogy pl. a Milan sallangmentes védekezéséhez képest milyen favágást rendezett a Madrid. Gratula a Bayernnek, simán meglehet a továbbjutás ha nem szégyellnek akár majd bekkelni Madridban ha úgy hozza a sors, de ha Valenciának sikerült, nekik is összejöhet, főleg ha sikerül előtte kibillentenünk a Madridot a Clásicón egy kiadós veréssel (bárcsak összejönne, de félek elég szoros meccs lesz az). Amúgy meglepődtem, mert azt hittem a Bayern alárendelt szerepet fog játszani, de nem tette, sőt! A Madrid kontrái majdnem mind elhaltak, kiváló volt a Bayern védekezése is (a gólon kívül, mert az... pff... na mind1, Barcában is előfordul). Ribéry nálam MOM, erősen megmutatta, hogy Arbeloa nem ez a szint. 

- vlxe
- Capitá del Barça
Persze ma este ezt lesnek látták a madridisták, akkor kussoltak a Betis ellen!Mihu írta:Ugyan ilyen helyzetben engedték el nektek a lest a Betis ellen, mikor Ramos felugrott a labda elől...és asszem azzal a góllal nyertetek 3-2-re...daffy írta:real madrid,szánalmas vagy![]()
![]()
benzemát és ikert sajnálom
bayern lesgól,visszafújt nem les. korrektMeg nem adott 11-es, majd egyértelmű piros helyett sárga.
jóccakát

-
- Llegenda del Barça
Én eddig úgy tudtam, h elődöntők előtt, de ezekszerint nem...nonomo írta:Nem törlődnek. Ha a sárgások kapnak még egyet, akkor nincs döntő nekik. Ha bejutnak...mes írta:
Lehet hujeseget beszelek, de ugy tudom , hogy dontore torlodnek a sargak.
Kiemelt szöveg meg úristen!

Igen ezen én is gondolkodtam de kéne még megerősítés, hogy a döntőre eltörlik a sárgákat.sjd írta:Most jut eszembe, ezt talán tavaly vezették be, h döntőre törlődnek a sárgák, pont az ilyenek miattandris871120 írta:
ááá Dani Alves kihagyott egy döntőt sárga miatt a MU ellen!!!
Tavaly hogy volt?
Nem törlődnek. Ha a sárgások kapnak még egyet, akkor nincs döntő nekik. Ha bejutnak...mes írta:Lehet hujeseget beszelek, de ugy tudom , hogy dontore torlodnek a sargak.andris871120 írta:Itt hogy működik, hány sárga után hagyják ki a következő meccset? Aki ma kapott kap a következő meccsen az nem játszik a döntőben?
Most jut eszembe, ezt talán tavaly vezették be, h döntőre törlődnek a sárgák, pont az ilyenek miattandris871120 írta:
ááá Dani Alves kihagyott egy döntőt sárga miatt a MU ellen!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.04.17. 22:57:13-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
andris871120 írta:ááá Dani Alves kihagyott egy döntőt sárga miatt a MU ellen!!!mes írta:Lehet hujeseget beszelek, de ugy tudom , hogy dontore torlodnek a sargak.andris871120 írta:Itt hogy működik, hány sárga után hagyják ki a következő meccset? Aki ma kapott kap a következő meccsen az nem játszik a döntőben?
akkor bocs

-
- Jugador del Barça
ááá Dani Alves kihagyott egy döntőt sárga miatt a MU ellen!!!mes írta:Lehet hujeseget beszelek, de ugy tudom , hogy dontore torlodnek a sargak.andris871120 írta:Itt hogy működik, hány sárga után hagyják ki a következő meccset? Aki ma kapott kap a következő meccsen az nem játszik a döntőben?
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Lehet hujeseget beszelek, de ugy tudom , hogy dontore torlodnek a sargak.andris871120 írta:Itt hogy működik, hány sárga után hagyják ki a következő meccset? Aki ma kapott kap a következő meccsen az nem játszik a döntőben?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy kísértetiesen hasonlított a Bayern második gólja a tavalyi elődöntő (Real-Barca) első góljához mikor ugyanígy Afellay verte meg Marcelot és Messi lőtte be. Érdekes. Grat Bayern, ugyanígy a visszavágón!
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
A Bayern abszolút megérdemelte ezt, ha nem is játék, de akarás és helyzetek alapján. Amit viszont a Real-gólnál műveltek, az kész röhej volt.
Gomez meg elképesztő, a góljáig gyakorlatilag egy egyeneset nem rúgott a labdába, aztán mégis ő lett a hős. (Egyébként az egész szituáció kísértetiesen hasonlított az Afellay-Messi összjátékra tavaly ilyenkorról)
Marcelo remélem szombaton is csere lesz, nem szeretném a pályán látni (van egy olyan érzésem, hogy arról meg tenni fog, hogy mihamarabb el is hagyja azt). Egyébként ha a maiak a visszavágón még egy sárgát beszednek, akkor eltiltottak lesznek a döntőre?
Gomez meg elképesztő, a góljáig gyakorlatilag egy egyeneset nem rúgott a labdába, aztán mégis ő lett a hős. (Egyébként az egész szituáció kísértetiesen hasonlított az Afellay-Messi összjátékra tavaly ilyenkorról)
Marcelo remélem szombaton is csere lesz, nem szeretném a pályán látni (van egy olyan érzésem, hogy arról meg tenni fog, hogy mihamarabb el is hagyja azt). Egyébként ha a maiak a visszavágón még egy sárgát beszednek, akkor eltiltottak lesznek a döntőre?
-
- Jugador del Barça
Itt hogy működik, hány sárga után hagyják ki a következő meccset? Aki ma kapott kap a következő meccsen az nem játszik a döntőben?
- Mihu
- Director del Fútbol
Most őszintén...mit is várhatnánk egy játékvezetőtől, akinél De Jong szegycsonton talpalása nem pirosMessiFan írta:Ezt a majmot úgy ki kellett volna állítani mint annak a rendje. Köze nem volt a labdához, szándékosan erővel odarúgott. Ez ezek szerint csak Angliában nem piros...
Gratula a Bayernnek, remélhetőleg a visszavágón nem véreznek el, mi pedig bejutunk és egy jó kis összecsapás lesz majd a döntőben, de ez még nagyon odébb van.
Jó a Bayern, a Real meg nem volt a toppon, de azért elég stabilan álltak azok a lábak a védősorban.
Hathárom sporthírek: Csiki-csuki Real-módra![]()
![]()
All apologies, de az a gól 2 csapat szerencsétlenkedéséből született meg, először Ronaldo rémgyenge lövése, majd özil furcsa passza, majd Benzema rossz lövése és csak aztán pöttyintette be Özil. Ezek mellett a Bayern védői azt se tudták hol vannak.
De mind1... Lényeg hogy ez a Gomez mindenhol ott van. Klose méltó utódja a válogatottban