2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tehát jobb napot fogtak ki. A mutatott teljesítmény max egál.daffy írta:azaz JOBBAN használták ki a helyzeteket,JOBBAN védekeztek,JOBBAN akarták a győzelmet,tehát...?!torotam írta: Amúgy a Madrid nem volt jobb, csupán nekik jött ki jobban a taktika.
felesleges erőlködni az ilyenekkel.daffy írta:azaz JOBBAN használták ki a helyzeteket,JOBBAN védekeztek,JOBBAN akarták a győzelmet,tehát...?!torotam írta: Amúgy a Madrid nem volt jobb, csupán nekik jött ki jobban a taktika.
nem voltak jobbak.nüanszokon múlnak egy ilyen meccsen a dolgok.daffy írta:azaz JOBBAN használták ki a helyzeteket,JOBBAN védekeztek,JOBBAN akarták a győzelmet,tehát...?!torotam írta: Amúgy a Madrid nem volt jobb, csupán nekik jött ki jobban a taktika.
azaz JOBBAN használták ki a helyzeteket,JOBBAN védekeztek,JOBBAN akarták a győzelmet,tehát...?!torotam írta: Amúgy a Madrid nem volt jobb, csupán nekik jött ki jobban a taktika.
pedro7 írta:Azt szeretném megtudni, hogy emlékszik-e valaki a Mou korszak alatt, hogy valaki a Real részről gratulált volna valamelyik Barca sikerhez ?
Mert én nem igazán emlékszem.Állandóan csak a kifogás keresés volt meg a bírózás, meg az Unesco.
Off: Miért teszel minden áldott mondat végére felkiáltójelet?Bob_Marley írta:...
még annyit tennék hozzá, hogy ennél a szitunál az említett 2 hiba ellenére mégis az a legmegmagyarázhatatlanabb, hogyan juthat pepe levédekezése ADRIANORA egy szögletnél!? ja igen, úgy, hogy pique padozott...mást nem is írnék a meccsről, mert feleslegesnek érzem.csababarca írta: Első gól: Valdes bizonytalan a kijövetelnél,Puyol meg nem tudom mit akart csinálni,mint valami nyeretlen kétéves,próbálta talán fedezni(?) a labdát.
Az,hogy amit kitaláltak megcsinálták azzal egyetértek. védekezni jöttek,és kontrázni. bejött.Bob_Marley írta:Hát ne haragudj pajtás, de több sebből vérzik ez a hsz-d!
Igen jobb volt a Madrid, miért mert amit kitaláltak taktikát maximálisan betartottak, s a saját erősségeiket próbálták elől kamatoztatni, eredmény 2 gól!Mi meg gyengék voltunk, lassúak!
mellette van 109 gól is,ami szintén nem piskóta. meglehet az all time csúcs is,ami 128 és az 1930-31es aston villa tartja,bár ez valószínűtlenS.Agüero írta:Remélem azért, h a Real nem húzza be mind a 4 meccsét a bajnokságban, ami hátra van, mert akkor 100 pontjuk lenne és megdöntenék a mi rekordunkat, 2(?) évvel ezelőtti 99 pontos Liga pontrekordot.![]()
Hát ne haragudj pajtás, de több sebből vérzik ez a hsz-d!Ronal.10 írta:Ez a madridi foci tetszet valakinek??? Unszinpatikus egy banda!!
Ronaldo beképzelt gólöröme, 2 madridista összefut kifelé szabi, coenrao eltalált a labda fetrengjünk 5 percet, csomó szinészkedés, és a végén az a boldogság, hányinger.
Barca meg ugy ment ki h majd elpaszolgatunk aztán Messi csinál vmit. IGEN MEssi megmutatta tegnap is h Ő a világ legjobbja de ez semmit nem ért!
Ki volt a középcsatár, ki volt a jobboldali csatár??? Középcsatárunk nem volt, Messi inditgatta Iniestat, Xavit LOOOL. Jobb oldali támadó meg a hátvéd Alves volt. Bal odlalon meg a 17 éves Tello!? H a fszmba lehet így kiállni egy bajnokságot eldöntő meccsen?
Bejött Alexis egyből gól... elhitük h lesz vmi csak elfeledtük h a real az ellenfél.
Nem mondom h megérdemelte a real a bajnokságot, mert tegnap is lelettek focizva. Kiegyensúlyozottabb, eredmény éhes csapat a madrid. Barca meg már megnyert mindent zsinorba 3 szor. Elég volt ugynézki
Münchenbe találkozunk!![]()
![]()
Visca el Barca!
Hadd örüljenek neki, 3 évig nem tudtak sok mindennek örülni (illetve annak is csak addig, amíg a busz alá nem ejtették). Amikor mi örültünk a kupáknak, arra sem mondta senki, hogy gusztustalanRonal.10 írta:Ez a madridi foci tetszet valakinek??? Unszinpatikus egy banda!!
Ronaldo beképzelt gólöröme, 2 madridista összefut kifelé szabi, coenrao eltalált a labda fetrengjünk 5 percet, csomó szinészkedés, és a végén az a boldogság, hányinger.