MessiBarca10 írta:Messi az elhunyt édesanyjának köszöni góljait ,
Ennek azért fuss neki még egyszer.
Egyébként ezt kár elkezdeni megint.
Mindkét játékos a világ felett áll,de egy szinttel legalább Messi még Cé felett is van. Ezek tények. Messi ösztönös zseni,Ronaldo meg a szorgalmának,és kitartásának köszönhetően az aki. Ronaldo a mai modern sportolói idolt testesíti meg,igazi atléta,de fociban Messi a jobb.
az meg hogy ronaldo beszólogat,csak őt minősíti,ha olyan nagyra van magával miért frusztrálja ennyire,ha szidják? vagy nézzen magába kicsit,álljon tükör elé,és kérdezze meg magától miért van ez. nem csak a hajbelövésre szolgál a tükör.
És a kritikusok is láthatják,hogy a válogatott teljesen más,mint a klubcsapat. se a portugál se az argentin válogatott meg sem közelíti a barcát vagy a realt tudásban,persze,hogy nem megy nekik úgy.
De itt is van különbség. Míg Ronaldot a válogatottban is a saját dicsfénye érdekli,addig Messi beáll a sorba,és ha nem megy a góllövés adja a forintos labdákat.
Ez az én véleményem,sok helyen támadható,főleg egy reálosnak,de én több éve ezt látom a két játékossal kapcsolatban,és egyre csak megerősödik bennem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."