Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2012.07.04. 20:11:55

Boixos írta:ezért már év közben is ugatott a józsifünf és akkor még xaviapuka sem szólt bele a bugiba.
ez van, kell valaki, aki szinten tartja a hangulatot.
de ez nem is baj.
ez sztem ugyan az,csak fel van frissítve és most apuka le is nyilatkozta(?).
ha igaz,akkor szánalmas. ha nem,akkor a próbálkozás az.
minden esetre a kisgyerekes mivolta miatt nem nagyon hiszem,hogy van igazságtartalma(legalábbis ilyen formán nem)
Boixos
Llegenda del Barça

2012.07.04. 20:08:46

ezért már év közben is ugatott a józsifünf és akkor még xaviapuka sem szólt bele a bugiba.
ez van, kell valaki, aki szinten tartja a hangulatot.
de ez nem is baj.
PUYOL-XAVI-INIESTA
daffy
Madridista

2012.07.04. 20:03:45

K900 írta:A Barcelona karmesterének, Xavi Hernándeznek az édesapja arról beszélt egy spanyol rádiónak, hogy fiának és a Real Madrid kapusának, Iker Casillasnak a barátságát nem nézi jó szemmel José Mourinho, a királyiak vezetőedzője.
http://www.hatharom.hu/article/155db1-m ... -baratsaga

Mourinhó az Mourinhó....... :evil: Igazi bajkeverő,provokátor egy ember. :x
ezzel meg is volt apuci médiaszereplése(már ha ilyet nyilatkozott).
aki úgy gondolja,hogy egy felnőtt családapának meg lehet mondani,hogy kivel barátkozzon,azon csak nevetni lehet. ezért nem is hiszem,hogy mourinho megpróbálja,mert a világon semmi köze nincs hozzá. ezt óvodában sem lehet csinálni,nem hogy a világ egyik legnagyobb klubjában. aki pedig ezt komolyan veszi,az szintén megmosolyogtató.
az igazi bajkeverő... még a végén beállítja a sarokba is. hasonlóan férfias tett lenne
K900
Jugador d'estrella

2012.07.04. 13:34:57

A Barcelona karmesterének, Xavi Hernándeznek az édesapja arról beszélt egy spanyol rádiónak, hogy fiának és a Real Madrid kapusának, Iker Casillasnak a barátságát nem nézi jó szemmel José Mourinho, a királyiak vezetőedzője.
http://www.hatharom.hu/article/155db1-m ... -baratsaga

Mourinhó az Mourinhó....... :evil: Igazi bajkeverő,provokátor egy ember. :x
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.07.02. 15:21:44

BritishKnight írta:
MessiBarca10 írta:Én annak örülnék,ha a Reál ellen szkupa. döntőben hazai pályán Messit a bal szélén játszatnák, míg Villát középen.Messi eredetileg bal szélső csatár volt...Biztos meglepődne a felkészült madridi védelem....szerintetek?
Messi jobbszélső volt.
Akkor jobbszélső bocsi, viszont szerintem minimum egy EC-n meg kéne próbálni a szélen játszatni..ő bárhol fel találja magát.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.07.02. 15:18:44

MessiBarca10 írta:Én annak örülnék,ha a Reál ellen szkupa. döntőben hazai pályán Messit a bal szélén játszatnák, míg Villát középen.Messi eredetileg bal szélső csatár volt...Biztos meglepődne a felkészült madridi védelem....szerintetek?
Messi jobbszélső volt.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.07.02. 15:15:31

Én annak örülnék,ha a Reál ellen szkupa. döntőben hazai pályán Messit a bal szélén játszatnák, míg Villát középen.Messi eredetileg bal szélső csatár volt...Biztos meglepődne a felkészült madridi védelem....szerintetek?
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.02. 15:08:01

Az amnesztia persze nem kizárólag az egyébként kétmeccses eltiltást kapó Muorinhóra vonatkozik, hanem az egy meccsről eltiltott Vilanovára, illetve az ominózus mérkőzésen kiállított játékosokra is (Marcelo, Özil, Villa).

Na ez már nem felháborító, hanem vérlázító...az, hogy Marcelo piros lapját is eltöröljék, aminek a körülményeiről azt hiszem senkinek sem kell beszámolót tartanom, egész egyszerűen a foci megszégyenítése...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.29. 15:00:57

Chino írta:Nem igazán lényeges, csak egy kis érdekesség:

"C. RONALDO HAZUDOTT. Nani, a portugál válogatott szélsője szerint Cristiano Ronaldo hazudott a spanyolok elleni elődöntőn történtekkel kapcsolatban. A Manchester United középpályása szerint CR7 szándékosan akarta az ötödik 11-est elvégezni (pedig ő korábban azt állította, hogy Paulo Bento szövetségi kapitány jelölte ki így a sorrendet), mert úgy hitte, ő döntheti majd el a drámai csatát. Tévedett..."
Hát ezt nem igazán értem. Igazából nem tök mindegy? HA kiesnek, ha továbbjutnak... Ennek semmit értelme nincs, megtörtént, ami megtörtént. Én pl. biztosra vettem, hogy vagy az elsőt, vagy az utolsót fogja rúgni C. ügynök. Naninak inkább arra kellett volna figyelni, hogy neki kellett volna büntetőt rúgni menni és nem a labda mellől elrángatni Bruno Alvest. Kicsit ujjal mutogatásnak érzem a dolgot, de a lényeg, hogy kiestek.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2012.06.29. 14:56:03

Nem igazán lényeges, csak egy kis érdekesség:

"C. RONALDO HAZUDOTT. Nani, a portugál válogatott szélsője szerint Cristiano Ronaldo hazudott a spanyolok elleni elődöntőn történtekkel kapcsolatban. A Manchester United középpályása szerint CR7 szándékosan akarta az ötödik 11-est elvégezni (pedig ő korábban azt állította, hogy Paulo Bento szövetségi kapitány jelölte ki így a sorrendet), mert úgy hitte, ő döntheti majd el a drámai csatát. Tévedett..."
Forca Barca!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.23. 14:42:55

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 14:14:06

miihii írta:Nemrég szóba került ugye CR meg a Messizésre kinyomott pár sora,h Leo ilyenkorra már kiesett a Copáról,ami égő.Nos,a Bolha "replikázott":

"Amit Cristiano mondott, nos... Az az igazság, hogy nem kell semmit sem mondanom."

Így kell ez csinálni 8)

A kluboknál is követhetnék a példáját páran :oops:
Igen, erről linkeltem egy rövidebb cikket a "Leo Messi" topikban.
Kirázott a hideg, libabőrös lettem mikor ezt elolvastam, pedig semmi különös. :D Messi, mindig is maradj szerény!!!!!
Kép
miihii
KHAL

2012.06.23. 13:38:51

Nemrég szóba került ugye CR meg a Messizésre kinyomott pár sora,h Leo ilyenkorra már kiesett a Copáról,ami égő.Nos,a Bolha "replikázott":

"Amit Cristiano mondott, nos... Az az igazság, hogy nem kell semmit sem mondanom."

Így kell ez csinálni 8)

A kluboknál is követhetnék a példáját páran :oops:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.20. 20:58:45

socio66 írta:
Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
tényleg?
ki hitte volna bazeg, kösz hogy mondod.
:-s
Lehet, hogy neked nyilvánvaló, de elhiszed nekem, hogy sok olyan birka van, akinek nem? Feszültségkeltésnek mindenesetre tökéletes a kép, persze nem itt az Eurobarcán, mert itt szerencsére értelmesebb emberek vannak, de különböző oldalakon az ilyenekre habzó szájjal ugrik a csőcselék.
socio66

2012.06.20. 17:45:49

Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
tényleg?
ki hitte volna bazeg, kösz hogy mondod.
:-s
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.20. 09:04:55

Persze hogy az, én csak betettem mert érdekesnek találtam a cim alapján...én sem vagyok ám olyan féleszű... :lol:
És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?

Elég kicsinyes odaszólás volt ez,ami kicsit sem elegáns és nem ránk vall többnyire.Mindamellett szükségtelen is volt sztem,pláne az elnöktől. Se vicces nem volt,se olyan túl jól sikerült pirítás,igaz meg pláne. Nem értem miért kell felvenni a kesztyűt ilyen mértékben is akár... "Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek rutinból!" Wink
Most adott egy támadási felületet,h még jobban lehessen oltani minket azoknak,aki akar ,h arcoskodunk meg ilyen baromságokat nyomatunk. Ezúttal jogosan.

Rózsa Sanyi maradjon csak meg a kasszánál és farigcsálja inkább a költségvetést,de lehetőleg csendben.Ezekre semmi szükség,pláne ebben a formában.Maradjon meg a jelenlegi reálnak ez a "fegyver",jobban passzol hozzájuk...
Igen értelek, kicsit elhamarkodott volt a beszólásom, mi több vagyunk mint egy klub...sajnos ezt néha elfelejtem, ami teljes mértékben az én hibám.
Kép
miihii
KHAL

2012.06.20. 00:33:12

Mivel előszeretettel reagálok mostanában (is) ezekre a nyilatkozatokra,legyen az kiszivárgott vagy "egész alakos",így igazságtalan lenne,ha Rosell ügyben ne tenném :P
Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?

Elég kicsinyes odaszólás volt ez,ami kicsit sem elegáns és nem ránk vall többnyire.Mindamellett szükségtelen is volt sztem,pláne az elnöktől. Se vicces nem volt,se olyan túl jól sikerült pirítás,igaz meg pláne. Nem értem miért kell felvenni a kesztyűt ilyen mértékben is akár... "Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek rutinból!" ;)
Most adott egy támadási felületet,h még jobban lehessen oltani minket azoknak,aki akar ,h arcoskodunk meg ilyen baromságokat nyomatunk. Ezúttal jogosan.

Rózsa Sanyi maradjon csak meg a kasszánál és farigcsálja inkább a költségvetést,de lehetőleg csendben.Ezekre semmi szükség,pláne ebben a formában.Maradjon meg a jelenlegi reálnak ez a "fegyver",jobban passzol hozzájuk...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.19. 23:34:24

Legkisebbtobi írta:
Capon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos :wink:
Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni. 8)
Messi szvsz előtte van de a többi nagyon nem.
Nagy kár.
Ha azt mondom, hogy még Oleguer is jobb nála azt is komolyan veszed?

szerk.: Naná hogy Ibra. Messi meg Cunci kik azok?
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.19. 23:32:31

Ha Rossell stílusos akart volna lenni, akkor azt mondja, hogy a Barca kezdője a világ 33 legjobb játékosa :D
(amúgy kamerák előtt tényleg nagy falloszság volt ilyet nyilatkozni, ezzel mondjuk Marcelo és Alves viccelődhet egymás között, de a jelenlegi helyzetben egy elnöktől....)

De különben is felesleges az egész vita, mindenki tudja, hogy Ibrahimovic a világ legjobb játékosa, tessék csak őt megkérdezni erről :lol:
Deus
Boixos Nois

2012.06.19. 23:24:01

Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
KépKép
Legkisebbtobi
Barça B

2012.06.19. 23:22:20

Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni. 8)
Messi szvsz előtte van de a többi nagyon nem.
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.19. 23:18:34

Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos :wink:
Legkisebbtobi
Barça B

2012.06.19. 23:15:56

Capon írta:
fuku írta:
Ronaldót sminkelik, no comment.
a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppolta :) a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem? :) kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
Bizony te is gondolkodhattál volna mielőtt írsz.

Egyébként Kash nekem a sminkelős tetszett :wink:

Rosell nyilatkozata nálam nem kavart akkora port, hisz igazat mondott.
Persze jó lenne ha egész más dolgokkal foglalkozna, a sajtót pedig hanyagolná a jövőben.
És melyik baromsága volt az igaz? 8)
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.19. 23:14:11

fuku írta:
Ronaldót sminkelik, no comment.
a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppolta :) a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem? :) kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
Bizony te is gondolkodhattál volna mielőtt írsz.

Egyébként Kash nekem a sminkelős tetszett :wink:

Rosell nyilatkozata nálam nem kavart akkora port, hisz igazat mondott.
Persze jó lenne ha egész más dolgokkal foglalkozna (teszem azt keressen olcsóért színes patronokat vagy mit tudom én), a sajtót pedig hanyagolná a jövőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.06.19. 23:17:20-kor.
socio66

2012.06.19. 22:16:35

tököm kivan már a nyilatkozatainktól, de komolyan.
teljesen fölöslegesen adunk támadási felületet ezzel az ellenfeleknek, ahelyett hogy mosolyognánk egyet mások baromságain, és a pályán válaszolnánk, elvégre ott mi vagyunk a legjobbak.
nem vagyunk különbek mint mások, semmivel, ráadásul pont az elnök, a klub első embere kommunikálja már nem először ezt a lekezelő stílust, nem értem hogy gondolja ezt.
rohadtul vissza kéne venni az arcból.
Válasz küldése