Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
Nagy kár.Legkisebbtobi írta:Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni.Capon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos![]()
Messi szvsz előtte van de a többi nagyon nem.
Ha Rossell stílusos akart volna lenni, akkor azt mondja, hogy a Barca kezdője a világ 33 legjobb játékosaCapon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos
Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni.Capon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos
És melyik baromsága volt az igaz?Capon írta:Bizony te is gondolkodhattál volna mielőtt írsz.fuku írta:a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem?
kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
Egyébként Kash nekem a sminkelős tetszett![]()
Rosell nyilatkozata nálam nem kavart akkora port, hisz igazat mondott.
Persze jó lenne ha egész más dolgokkal foglalkozna, a sajtót pedig hanyagolná a jövőben.
Bizony te is gondolkodhattál volna mielőtt írsz.fuku írta:a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem?
Nyilván arra gondolt, hogy nem kéne lesüllyedni arra a szintre, hogy a másikat ócsároljuk.Kash írta: Korlátotlság? szimplán érdekesnek találtam, és betettem, igazából nem is értem, mit akartál ezzel mondani.
Te meg ha képes lennél az orrodnál is tovább látni, mindenkinek jobb lenne...Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
+1Sanama írta:valahol írták,hogy laporta visszatérne, hát tárt karokkal várnám személy szerint.
Az apró szurkálódások elmennek játékosok között, de egy elnökhöz szerintem ez nem méltó. Ne szólj szám nem fáj fejem.Sanama írta:kedves rosellnek be kellett szülni már megint... grat neki
geridoss írta:"Cristiano Ronaldo a Mallorca elleni találkozó után találkozott a kilenc éves Nuhazettel, aki sajnálatos módon hét éve küzd a rák ellen és egy hónapja az orvosok is lemondtak róla, mondván nem tudnak mit kezdeni a betegséggel. A portugál klasszis és ügynöke a találkozó másnapján felhívta a kisfiú családját és közölték Velük, hogy fizetik a kezelését egy speciális intézetben a gyógyulás reményében."
Feszültségkeltésből 5-ös vagy öcsém.Kash írta:Micsodán kellene elgondolkodnom?fuku írta:a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem?
Szimplán viccből és heccből tettem be, én is tudom, hogy nem sminkelik...![]()
Attól, hogy a kedvenced Ronaldo, még nem kell mindent ennyire a szivedre vegyél. Mégegyzser leirom, tudom, hogy nem sminkelik, mikor rákattintassz a linkre, a cimet olvasva is láthatod, hogy nem én találtam ki.
Ennyit erről.
Micsodán kellene elgondolkodnom?fuku írta:a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem?
a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.