Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, erről linkeltem egy rövidebb cikket a "Leo Messi" topikban.miihii írta:Nemrég szóba került ugye CR meg a Messizésre kinyomott pár sora,h Leo ilyenkorra már kiesett a Copáról,ami égő.Nos,a Bolha "replikázott":
"Amit Cristiano mondott, nos... Az az igazság, hogy nem kell semmit sem mondanom."
Így kell ez csinálni![]()
A kluboknál is követhetnék a példáját páran
Lehet, hogy neked nyilvánvaló, de elhiszed nekem, hogy sok olyan birka van, akinek nem? Feszültségkeltésnek mindenesetre tökéletes a kép, persze nem itt az Eurobarcán, mert itt szerencsére értelmesebb emberek vannak, de különböző oldalakon az ilyenekre habzó szájjal ugrik a csőcselék.socio66 írta:tényleg?Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
ki hitte volna bazeg, kösz hogy mondod.
tényleg?Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
Persze hogy az, én csak betettem mert érdekesnek találtam a cim alapján...én sem vagyok ám olyan féleszű...Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
Igen értelek, kicsit elhamarkodott volt a beszólásom, mi több vagyunk mint egy klub...sajnos ezt néha elfelejtem, ami teljes mértékben az én hibám.És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?
Elég kicsinyes odaszólás volt ez,ami kicsit sem elegáns és nem ránk vall többnyire.Mindamellett szükségtelen is volt sztem,pláne az elnöktől. Se vicces nem volt,se olyan túl jól sikerült pirítás,igaz meg pláne. Nem értem miért kell felvenni a kesztyűt ilyen mértékben is akár... "Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek rutinból!" Wink
Most adott egy támadási felületet,h még jobban lehessen oltani minket azoknak,aki akar ,h arcoskodunk meg ilyen baromságokat nyomatunk. Ezúttal jogosan.
Rózsa Sanyi maradjon csak meg a kasszánál és farigcsálja inkább a költségvetést,de lehetőleg csendben.Ezekre semmi szükség,pláne ebben a formában.Maradjon meg a jelenlegi reálnak ez a "fegyver",jobban passzol hozzájuk...
És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
Nagy kár.Legkisebbtobi írta:Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni.Capon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos![]()
Messi szvsz előtte van de a többi nagyon nem.
Ha Rossell stílusos akart volna lenni, akkor azt mondja, hogy a Barca kezdője a világ 33 legjobb játékosaCapon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos
Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni.Capon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos
És melyik baromsága volt az igaz?Capon írta:Bizony te is gondolkodhattál volna mielőtt írsz.fuku írta:a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem?
kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
Egyébként Kash nekem a sminkelős tetszett![]()
Rosell nyilatkozata nálam nem kavart akkora port, hisz igazat mondott.
Persze jó lenne ha egész más dolgokkal foglalkozna, a sajtót pedig hanyagolná a jövőben.
Bizony te is gondolkodhattál volna mielőtt írsz.fuku írta:a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem?
kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
Nyilván arra gondolt, hogy nem kéne lesüllyedni arra a szintre, hogy a másikat ócsároljuk.Kash írta: Korlátotlság? szimplán érdekesnek találtam, és betettem, igazából nem is értem, mit akartál ezzel mondani.
Te meg ha képes lennél az orrodnál is tovább látni, mindenkinek jobb lenne...Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
+1Sanama írta:valahol írták,hogy laporta visszatérne, hát tárt karokkal várnám személy szerint.
Az apró szurkálódások elmennek játékosok között, de egy elnökhöz szerintem ez nem méltó. Ne szólj szám nem fáj fejem.Sanama írta:kedves rosellnek be kellett szülni már megint... grat neki
geridoss írta:"Cristiano Ronaldo a Mallorca elleni találkozó után találkozott a kilenc éves Nuhazettel, aki sajnálatos módon hét éve küzd a rák ellen és egy hónapja az orvosok is lemondtak róla, mondván nem tudnak mit kezdeni a betegséggel. A portugál klasszis és ügynöke a találkozó másnapján felhívta a kisfiú családját és közölték Velük, hogy fizetik a kezelését egy speciális intézetben a gyógyulás reményében."